Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
7887 příspěvků moje polička 09. března 2023 14:25

Jo, jednu věc nesnáším. Whatsapp Voice Messages. Sama občas nějakou pošlu, třeba když jdu s dětma k Dr a naši nebo muž chtějí vědět, jak to dopadlo. Ale kamarádka mi posila petiminutovy zprávy typu: dneska mám volno, jdu na procházku, zrovna jdu kolem pekařství, já mám takovej hlad, dala bych si x, nejradši mám y, včera jsem měla z, támhle na mě mává xy, .....

To vůbec nedávám poslouchat a dost to i odkládám. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. března 2023 14:34

Catherinne A už si stříhala někoho po drátě? Já vázala kytici po telefonu, paní poslala manžela pro kytku s tím, že až dorazí k nám, tak má zavolat. Tak volal: Nó tak jsem tady, jojo mají kvítka, jaký? No takový červený velký a růzový menší a takový ty lístečky, co tomu říkáš plevel. Jojo a maj tady takovou vélikou kytku, barevnou, ale vypadá jak umělá, tý jo voni za ňu chtěji 150,- (Helikonie) Jo dám ti ju k telefonu (mě). Dalších dvacet minut podrobného popisu stavu řezanky u nás a pán odchází s třema gerberama s přízdobou. :D

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 09. března 2023 14:58
Reakce na Lamicka:

​Peklo! Připomíná mi to mé dohady z dětmi. Ty těm dotyčným ještě píšou naprosto prapodivnými kanály, jako zprávami na instagramu a tak.

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. března 2023 14:59

Catherine

Jaká máš běžecká sluchátka? 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:11

Sweet Potato Jo přesně..!! A nejlíp když jde o něco úplně triviálního - půjdete s tou kámoškou do kina dnes večer nebo ne..? A do poslení chvíle se neví, protože není jisté, zda je druhá strana právě přítomná na tom konkrétním prapodivném kanále..

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:15

Sweet Potato dceři je 11 a taky si s holkama jen píše (naštěstí zatím jen přes whatsapp),  to ještě stylem, že 1 zprávu rozloží do mnoha slov. Tohle mi přijde během pár vteřin.

Mami?

Ahoj

Jsi tam?

Můžu Tě o něco poprosit?

Mami? 

Jsi tam? 

Nebo ve středu večer řeší přes whatsapp, zda v pátek půjdou bruslit. Ptám se proč se nedomluví ve čtvrtek ve škole. Jsem nepochopena, vždyť si TEĎ o tom píšou a ona MUSÍ odpovědět. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:16

Pavlena no to nás ještě čekají věci!

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:18

Kan

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:48

Lamicka Někdy vzorně v další zprávě došel třeba zapomenutý otazník.

Kdysi, když měly předplacenou kartu, jsem se jim snažila vysvětlit, na kolik to jedno slovo přijde. 

Offline Muslik
551 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:49
Reakce na Gatita:

Nemam zadny problem se po telefonu nekam objednat, jde o 1 vetu a pul minuty casu. Co ale nezvladam, je projednavani cehokoli slozitejsiho nez je vyse uvedeno. Muj mozek to jakoby nepobira a k tomu neumim pohotove reagovat. Pracovni veci jsou tragedie, nastesti u nas bezi skoro vse pisemne. Po telefonu jsem jak hlupak, nevim, jestli to neni nejaka porucha? Nedavno jsem psala do skolky dva dotazy, jeden byl, jestli maji otevreno prazdninach. Reditelka mi volala, ze radsi vola nez vypisuje maily, a ty dva dotazy mi zodpovedela. A kdyz jsem polozila sluchatko, zjistila jsem, ze nevim, jestli teda maji otevreno nebo ne.  A nebylo to tim, ze by mluvila nejasne, ja to proste vubec tema usima nevstrebam.

​Tak tohle je vtipné, je to jako bych to do posledního pismene psala já. Já absolutně obsahově nerozumím tomu co mi kdo řekne přes telefon. Určitě taková porucha má nějaké jméno. Docela bizar v naší právnické profesi, což;)

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 09. března 2023 15:56

Muslik Gatita já mám tuhle poruchu při představování se s novou osobou.. Musím se pekelně soustředit, jaké jméno řekne a ihned si to jméno nějak asociovat s něčím, protože jinak NEVÍM...! Ale při představování to prý je docela častý..

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:09

Pavlena podle mne je to o tom, ze clovek se soustředí na milion jiných věcí, řeč těla, první dojem a tak.

Mě docela pomáhá vědět, kdo mi bude predstaven,  hlavně té pracovní interakci se to dá většinou zařídit. 

Offline Gatita
8557 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:15

Muslik ano, dost mi to komplikuje zivot.Pavlena s tim predstavovanim to mam taky tak. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:22

continuity Já přesně vím, z čeho to mám a co s tím, ale vždycky sama sebe pobavím tím, že jsem to ZAS nedala..

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:54
Reakce na Lamicka:

Sweet Potato dceři je 11 a taky si s holkama jen píše (naštěstí zatím jen přes whatsapp),  to ještě stylem, že 1 zprávu rozloží do mnoha slov. Tohle mi přijde během pár vteřin.

Mami?

Ahoj

Jsi tam?

Můžu Tě o něco poprosit?

Mami? 

Jsi tam? 

Nebo ve středu večer řeší přes whatsapp, zda v pátek půjdou bruslit. Ptám se proč se nedomluví ve čtvrtek ve škole. Jsem nepochopena, vždyť si TEĎ o tom píšou a ona MUSÍ odpovědět. 

​TO je přesné. Tyto zprávy mi od dcery taky chodí. Jedna věta v deseti položkách

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:57

MP Meri Hlasovky! Úplně jsem se teď orosila. Naštěstí to zkoušela jen dcera a už si dala říct a neposílá mi je. Zprávu si můžu přečíst kdekoliv. Ale hlasovou si pustím jen v soukromí a kolikrát to nejde, ale vyřídit to chci.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 09. března 2023 17:37

Hlasovky nesnasim, predstava, ze mi pracovne nekdo zavola, me desi. Preferuju predem.ohlaseny(klidne jen par minut) cally na pracovnim Google chatu a uplne nejlip jen ten chat. A pisu zpravy presne jako vase deti!znamena to, ze jsem vecny dite nebo ze jeste nejsem tak stara?

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. března 2023 17:55

Mha samsung galaxy buds

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. března 2023 18:58
Reakce na Lamicka:

​Tohle jsem ja. Tak jsem si nasla novou terapeutku, napsala ji mail, ona mi odpovedela, ze super, ze nove lidi nabira a ze ji mam ZAVOLAT a dala sve cislo. Jako haha, proste se radsi udepkuju k smrti. Nebo minimalne budu odkladat do doby, nez uz me nevezme.

I na vysledky z onkologie volam treba tyden pote, co mi reknou, ze uz to je. Protoze "dnes nee, az zitra..." No hrozny.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2023 19:04

Luna napis ji, jestli se muzete domluvit emailem, ze nerada telefonujes. At ti napise par terminu a ty jeden potvrdis.