Karja tak uděláš vafle až na oslavu nového bydlení ![]()
Stěžovací vlákno
Karja Počkej s tím do nového!
Evaeva No a nikomu nechutnaj:-D. Ale dělala jsem tu batolecí verzi s banánem a vločkama:-D
Karja Prosím, pomlouvej vaflovač co nejvíc, po zdejších debatách už jsem nalomená si ho pořídit taky a my na to máme malou kuchyň! ;o)
DruI No, já nevím, naštěstí mám ten 3v1, jenže toustovač už já stejně mám:-D
Karja Mně dělá to stejný. Nemáš ho náhodou z Lidlu?
A k těm saunovym ceremoniálům...já byla jednou v Infinitu a uprostřed toho ceremoniálu si slečna vytáhla mobil a začala si to tam natáčet. ..to bylo velký wtf Dostala vynadano od toho saunaře a musela ho vypnout. Každopádně nechápu lidi, co si berou do sauny mobil. ...![]()
eeny-meeny Nemám, ale je to divný co? Takovejnmalej vehikl a nedá to!
Karja Presně tak. Žádný jiný spotřebič to nedělá. Ale wafle jinak dělá moc dobrý.
Já děkuji dodatečně všem za účast.
A když už se tu jede ta sauna, tak si stěžuju, že naposledy jsem byla v sauně před rokem a málem jsem tam sebou švihla, což se mi nikdy předtím nestalo. Ale přičítám to tomu, že o o 3 dny později jsem už měla teplotu a pozitivní trest na Covid.
Mulen úprimnú sústrasť.
Karja neeeee, na vás jsem sázela, ze vašim dětem by zrovna mohly chutnat!!!
nase dite to ji úplně spolehlive, ale jiný, chudák, nezná
Mulen Upřímnou soustrast.
Vite, ze moc dobre vafle maji v DM a Lidlu? ![]()
Lamicka Já jiný ani nedělám, jednou! jsem se pokusila o domácí, desna drbačka to byla a navrch to nikdo nežral ![]()
MP Meri a ty koupeny se nejak ohrejou v troube nebo jak se s tim zachazi? ja to v zivote nejedla, jen to tam furt vidim:-)
viktorka_od splavu my je jime studene, samotne, s marmeladou nebo nutelou. Beru je s sebou rada na vylety. Asi by sly i ohrat v mikrovlnce nebo troube.
viktorka_od splavu Koupené strkám do opékače topinek. Ale dítě je jí i neopečené. To mi nechutná. opékám si i ty domácí, když zbydou.
notna vidíš, to je dobry nápad! My to ohříváme v mikrovlnce a není to už ono.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články