Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu My to jíme většinou studeny, já jak to nikdy nedelala predtim, tak mě ani nenapadlo, ze by to mělo bejt teplý
Pak jsem to teda začal občas ohřívat v mikrovlnce, normálně na 30 vterin s dobrý. A určitě by to šlo i v topinkovaci nebo troubě.
Dítěte je to nejoblíbenější svacina. Ji to pokapany bílým jogurtem a k tomu přikusuje "jabléčko" ![]()
Karja Mně dělá to stejný. Nemáš ho náhodou z Lidlu?
my sme mali z lidlu ten 3v1 a jeden den som robila wafle cca 10kusov a na druhy den sme chceli testovat grilovaciu cast a uz sa nezapol. a este sa uvolnil jeden pant. bolo to cca pred mesiacom a smejd sa u nas ohrial len par dni. investujem do lepsej znacky. ale recept na cesto sa osvedcil na prvy pokus
MP Meri :-)) diky!
my sme mali z lidlu ten 3v1 a jeden den som robila wafle cca 10kusov a na druhy den sme chceli testovat grilovaciu cast a uz sa nezapol. a este sa uvolnil jeden pant. bolo to cca pred mesiacom a smejd sa u nas ohrial len par dni. investujem do lepsej znacky. ale recept na cesto sa osvedcil na prvy pokus
o tom z Lidlu psal někdo na TW, že probíjel a ta osoba, co to schytala, se z toho po... a po... ![]()
Karja neeeee, na vás jsem sázela, ze vašim dětem by zrovna mohly chutnat!!!
nase dite to ji úplně spolehlive, ale jiný, chudák, nezná
Vid já taky, navrch se ještě sambo tvářil dost kysele z dalšího krámu doma, kterej očividně se nezdá, že by někdo využíval:-D
Zkusím dajít nějaký jiný recept a nebo vymyslet, co v tom lze dalšího dělat.
Potrefenáhusa Těch receptů je milion, já nějaké vyzkoušim:-D.
Karja dělala jsem i sýrový podle kitchenette, ty byly taky fajn
Georg Flegel, počátek 17. století. Zrovna se mi zjevilo na Twitteru.
A šlo by do toho nalejt lívancový těsto nebo by se to trhalo?
Nechala jsem si otevřenou horní skříňku v koupelně a po naplnění pračky se postavila přímo do těch otevřených dvířek. Mám na zádech mezi lopatkou a ramenem šrám jako jelito, kůži rozraženou do krve a bolí mě půl těla. Ještě jsem se zvedala se skoro čtyřletým dítětem v náručí, takže jsem pořádně zabrala, ať se spolu postavíme...
. Jak můžu být takovej debil?! ![]()
Pinot Noir au au. Ja som zas predvcerom pridrzala mladsieho na odrazadle, divala sa pritom na zem a narazila hlavou do kovovej trubky lesenia
. Vcera som nevybrala dvere, vrazila do klucky a spravila si peknu modrinu na ruke. To je skoro kazdy den nieco, otvorene skrinky uz ani nepocitam.
Pinot Noir tlapkám, já jsem se takhle v plný rychlosti narvala hlavou do porcelanovýho umyvadla, když jsem něco sbírala ze země a zapomněla, že to umyvadlo je o dost větší než jsem byla zvyklá. Viděla jsem v tý chvíli všechny svatý
Ounz rekla bych, ze jo. Ja do vaflovace leju lecos, dite mi ve forme vafli sni skoro vsechno. Klasicke testo na amoletu, spenatove na palacinky, testo s tunakem... Maximalne to trochu zahustim
Zuzuli díky!
Vyhořela Angus restaurace a penzion v Soběsukách ![]()
Pinot Noir auvajs! Ja si jednou rozrazila hlavu o horni skrinku v mamine kuchyni. Jsem zvykla na nase vyklapeci nahoru, ona ma klasicky otviraci, o kousek presahujou pracovni desku. Zapomnela jsem ty dvirka zavrit, ohnula se a narovnala presne temenem do rohu, taky celkem svihem.
Pinot Noir Auvajs, o tu hranu to muselo bolet! Tadytyhle domácí úrazy jsou hnedka, člověk holt není ve střehu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články