Catherinne snad to maminka bude zvládat dobře, mám pocit, že ženy to nějak líp snáší. Myslíš, že by byla případně ochotná se přestěhovat za vámi?
Stěžovací vlákno
Catherinne Myslela jsem na vás, že to asi taky tak máte. Naše mamka se zdá zatím celkem dobrá, má tu výhodu, že s ní bydlí brácha tak k ní dost teď asi chodí neteře. Jenže zase ta mladší pořád brečí a je smutná, že kdo jí bude mávat, až půjde ráno do školky.
continuity ještě hůř - metastázy na mozku. O operaci vůbec nebyla řeč. Ozařování snášela relativně dobře, ale stejně to nepomohlo. Renusatko tak snad to s těmi divnostmi bylo, jak psaly holky - prostě se potřeboval rozloučit už z jiného světa, když ten odchod byl tak rychlý. My na to byli připraveni, i když jsme pořad doufali, ze se třeba stane zázrak..
.Catherinne přeju, ať maminka zůstane co nejdéle samostatná.
Makara upřímnou soustrast
Já se zase dneska dozvěděla, že umřela teta. Taky nečekaně, byla teda nemocná, ale prognóza nějakých pár měsíců ještě byla.
Máma si myslí, že to byl Covid, v úterý tetu přijímali do hospicu a dělali jí test, který vyšel pozitivně.
Tak teď zas má moje máma výčitky, jestli ho neměla od ní - dělala si test v úterý, když se to dozvěděla a byl pozitivní taky. Ale ani jedna neměla žádné zvláštní příznaky, tak to nikoho nenapadlo.
Ignis upřímnou soustrast ![]()
Makara Co je to za období :-(. Upřímnou soustrast
.
Renusatko :-( stále nevíte důvod úmrtí? A ještě ke všemu ty sny a "znamení". Také by mi to vrtalo hlavou. Ach jo, držte se
.
Ignis Jak jsem psala ... je toho nějak příliš. Upřímnou soustrast
.
Ignis To je opravdu divné období. I tobě a tvojí rodině upřímnou soustrast.
Všetkým dotknutým prajem úprimnú sústrasť
.
Dočítavam dozadu po nejakom čase a som šokovaná.
Ignis úprimnú sústrasť ![]()
Ignis upřímnou soustrast.
Ignis Upřímnou soustrast. ![]()
Veľmi smutné správy spätne dočítavam, všetkým úprimnú sústrať. Navyše samé náhle úmrtia. U nás v dedine takto odišli tri ženy medzi 50-60-tkou, ráno v práci a večer.....
Lekár mi odporučil po kovide brať určitú dobu tabletky na riedenie krvi, údajne, citujem jeho, na sympóziách, ktorých sa účastní, sa to doporučuje.
Umrela mi babicka. Uz se z te embolie, co mela pred mesicem v podstate nedostala. Jeste pred vanocema mi rikala, ze je na svete rada, ze se nikam nechysta, o to je to horsi.
Mulen ach jo, to mi je líto ![]()
Mulen achjo, to me moc mrzi, uprimnou soustrast
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články