Hlásim, že wafle sú obľúbenou atrakciou môjho syna, ktorú robí na kadejakých školských a komunitných akciách, raz ich spravil na nejakých dobročinných trhoch vyše 100, cesto je rýchle, podobá sa na palacinkové, akurát je v tom aj prášok do pečiva - tiež si ho zvládne spraviť sám a robí ich na takom tom obyčajnom toasteri s výmennými platničkami, takže to fakt nie je veda. A ja teda vyslovene odporúčam!!! (A teda odporúčam to mať aj s tou obsluhou, hehe).
Stěžovací vlákno
Pinot Noir No au, teda. Tyhle domaci úrazy jsou pitomý. Ostatně, před dvěma týdny jsem si rozrazila hlavu o dvířka kuchyňské skříňky.
Já jsem kdysi hlavou vysadila dvířka horní skříňky. Krve jak z vola.
Taky je dobrý jít v noci na chalupě na záchod, nerozsvítit si v té tmě tmoucí a zakopnout. Rozseknuté horní víčko, uštípnutý kus zubu. Vyzkoušeno cca před měsícem za vás. ![]()
Takže moje stížnost pro pobavení. Neumím číst. Do těsta na housky jsem dala 10x víc oleje
. Jako dorovnavat to teda nebudu. Nevím, co bych dělala s 80 houskama....
Nejspíš si z toho vezmu ponaučení - když jsem se dosud vyhýbala kynutým testům, tak bych u toho měla zůstat.
Pinot Noir au
ja mela blby zvyk predhodit si vlasy na foukani svihem hlavou dolu a jednou jsem narazila na vanu, az jsem mela hvezdicky a poradnou modrinu. ![]()
Makara eh, to jednou dite precetlo 1 a 1/2 lzice oleje jako 12 lzic oleje... i po upeceni z babovky volne vytekal
Makara no já dnes nedala do těsta mlíko, ačkoliv jsem ho celou dobu měla před očima, v odměrce a mírně ohřáté. A pořád jsem v duchu lamentovala, že to těsto je nějaké divné, trhá se, nekyne... ![]()
Pinot Noir Uf, to je hrozná věc, to znám. Ať to co nejdřív přestane bolet![]()
Když jsme u těch debilních úrazů, tak před cca 2 měsíci jsem si vší silou přibouchla prst do dveří auta. Myslela jsem, že umřu. Musím nechávat odrůstat celý nehet, pořád to mám černé a nehet naštíplý po celé délce. Prý to trvá 6-12 měsíců, než doroste celý. No už teď mě štve několikrát denně to přelepovat. Debilní kousek a jak to člověka omezuje.![]()
moora no, to bude u nás zítra podobně. Místo housek spis langoše.
Pinot Noir asi před měsícem jsem dělala mufiny a nějak nešly vyloupnout z toho papírového košíčku (schválně jsem dala papírové, když je to pro návštěvu, a ne silikonové pro domácí) a máma povídá: "Asi málo oleje...". No, nebyl tam žádný
:
Luna Něco podobného se mi stalo v listopadu. Spadla jsem na rovince a prst se mi dostal mezi koleno a kámen. Modřina a valila krev, rozsekla jsem si to těsně pod nehtem. Vznikl mi tam šílený modrák, který se teď hrozně pomalu přesouvá pod tím nehtem nahoru, za nim je díra a pak až roste normální nehet. Při tom tempu to vypadá, že to odroste až za milion let.
To jsou hrozný příhody, i jen číst to bolí.
Všechny moc lituju, ale brrr s nehtovou historkou asi vyhrává! ![]()
Ounz Ono to jen strašně zní a hrozně vypadá. Dávno už to nebolí, to tu jsou jiní adepti. Největší opruz je, jak se furt hrabu v hlíně, i když v rukavicích, tak ta díra má tendenci se zanášet (pardon za popis) a to je fuj.
brrr no vyhralas to, i s timhle ![]()
Makara Dcera si vařila rýži. Sama pro sebe. Půl kila. ![]()
Makara mama dnes (vlastne vcera) piekla nejaky hrncekovy kolac. Na posypku cita 1/2 oleja tak automaticky naliala pol hrnceka. Bolo to 1/2 deci
. Olej z toho tiez vytekal spodom. Ale dobry bol aj tak :)
Mrakoplas . To byly nějaké erupce na Slunci, co způsobily zatmění mozku
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články