monis no ty kraso, to je děs
pevne nervy s úklidem, se obavám, ze to sklo tam budete nacházet ještě dlouho. Můžeš prozradit, co to je za značku?
Stěžovací vlákno
Malenge je to whirpool. V zaruce jsme reklamovali uz displej. Ostatni spotrebice mame take od nich a v pohode, ale tahle trouba je snad prokleta. Poleti z hned baraku, puvodne jsem chtela koupit jen nove sklo, ale ta skelna drt je napadana i jak jsou uvnitr ty vetraci pruduchy, proste vsude![]()
monis uaaa, dekuju za info, píšu si, budeme teď výhledově objednávat spotřebiče do nové kuchyně, tak vím, čemu se vyhnout. A moc teda lituju, musel to být děsný šok, ještě ze jste byli vsichni jinde...
monis OMG! Nevěřila bych, že je tohle možné! ![]()
monis to je tedy...
Pinot Noir podle toho, co jsme si teď večer četli za zkušenosti na netu, tak to není ani nijak vzácné. Třeba ikea neuznává tuto závadu jako důvod k reklamaci déle, než 6 měsíců od koupě. Prý to praskání vždy vzniká jako následek nárazu do skla se setrvačností až půl roku a vždy si za to můžou uživatelé sami
mazec, asi nemusím dodávat, že tu troubu skoro nepoužíváme a žádné nárazy se tu nekonaly...hlavně, že se nikomu nic nestalo
Celý večer sme tu banda lazarov. Na obed boli bryndzové halušky, a o dve hodiny zacalo byt zle vnukovi. Vracal vsetko , potom ja som ani nestihla dobehnúť na wc vracať a naslena hnačka. A neskor muž hnačka. Chlapi teraz spia, ja som uz vyspana, klepem sa ako drahý pes. No super deň za nami. Zvysok rodiny je v poriadku.
monis to teda cumim ![]()
Janulik03 přeju klidnou noc, ať už jste všichni fit!![]()
Tabea Catherinne ďakujem dúfam že už to bude ok
Janulik03 Ajaj, ať už je to za vámi. Přeju klidnou noc.
Janulik03 - a tie halušky ste jedli iba vy traja ,alebo aj niekto ďalší ?
monis zrovna včera jsme lítali od Alzy přes Electroword a Datart a hledali troubu a varnou desku. No tohle me teda nenapadlo, ze je možný vůbec.
Blankavsetci okrem malej. No dnes lepšie, vlacime sa tu ako zombici. Ale inak uz ok.
monis
hruza! Když si představím, co se mohlo stát! Některé kuchyně jsou tak malé, ze člověk stojí blízko!
Stezuju si na sebe. Protoze jsem se vztekla na tchyni (ktera u nas opet bydli), tak jsem si zaklapla notebook, abych presla do jine mistnosti, kde budu mit klid a neulozila se mi asi hodinova prace, se kterou jsem navic byla spokojena. Toto jsem mela mit hotove pred mesicem, jen se dnes snazim dobihat nejnutnejsi resty a to jsem nejaka nachlazena Chce se mi plakat.
Candance Nemáš tam obnovit neuložené dokumenty?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články