baltik jo tak proto je teď na džusech víčko odklapávací místo šroubovacího, aha!! šiš snad to ještě nějak vylepší ten mechanismus ale, mně ty džusy teď vůbec nejdou otevřít, to je strašnej boj
Stěžovací vlákno
dzizisketa my ještě to pěkné počasí proleželi nemocní doma. Já si pamatuju jaro a léto 2018, kdy v březnu byly extrémní mrazy -15 i v Praze a v dubnu se pak udělalo horko a to vydrželo až do konce září. Ale loni jaro celkem bylo, sice chladnější, ale nebylo to úplně z kabátů do sandálů.
Kan Jo! Coca Colu piju jen v autě na delších cestách a leze mi to do oka. A nejde to pak zavřít jednou rukou, takže pak mam ocamranej střední panel
dupali poprvé se rozsypalo kafe po celičké kuchyni, teď mi to rozbilo bílá vajíčka na lince připravená k vyfouknutí. Achjo, takže dóza na kafe...
Já to taky mám jen v autě, protože po první 12noční je ráno na dojetí krutý, pomáhá jen coca-cola a rádio volume. Asi přejdu na plech, cup holder v autě mám.
Včera jsem zjistila, že jeden lék, co beru na žaludek, má výpadek. Zdánlivě to není nic extra, účinná látka je Panttoprazol, kterej mají i léky od jiných výrobců, ale z nějakýho důvody mi zabral až tenhle. Fakt se modlím, aby to byl jen dočasný výpadek, že by ho přestali vyrábět (případně dovážet), je moje noční můra.
Lenka22 proč "Jugoslávie"? Byl to regulérní stát, existovala, tak nač ty uvozovky?
čistě řečnickej obrat v písemný podobě, chtěla jsem zdůraznit, že to je dávno.
Zina Držím palce, všechny.
Zina Pantoprazole Zentiva 40mg? Ten má v systému předpokládaný obnovení 23.6., výrobní důvody (veřejně na webu SÚKL kdyžtak :))
Klara Controloc je to.
Sweet Potato Děkuju ![]()
Zina Ten má bejt od 1.2.2023 už znova dostupnej, tak snad ho seženeš :)
Není to stíženost, spíš konstatování: obyčejný dopis do zahraničí - česka pošta Kč 39, slovenská pošta EUR 1,2 - což je při kurzu 24 za EUR rozdíl cca 10 Kč, problém asi nebude v počtu poboček na každém rohu....
Stížnost 1 - objednané bílé tenisky nejsou bílé, ale růžové.
Stížnost 2 - od různých hodných lidí jsem tento týden dostala jako prilepseni asi 80 vajec.
Diblík a s vysokým cholesterolem. Achjo.
Diblík a s vysokým cholesterolem. Achjo.
ale neboj, vejce prý obsahují oba cholesteroly, takže nevadí
Čekáš letos hodně koledníků? Nebo že by je nějaká holčička vzala na tu hromadnou pomlázku do školky?![]()
ale neboj, vejce prý obsahují oba cholesteroly, takže nevadí
Čekáš letos hodně koledníků? Nebo že by je nějaká holčička vzala na tu hromadnou pomlázku do školky?
Syrová?
To by mohlo posunout celou akci na novou úroveň...
Žádná MŠ, u nás spíš účast na demonstraci.![]()
To jsem udělala jako puboška, několik matek postižených koledniku si přišlo stěžovat, že jsem jejich synovi úplně zkazila velikonoce![]()
Nevím, co se to sakra děje, ale jsem pořád unavená a pořád mám hlad. Ještě že vím, že stoprocentně nejsem těhotná ![]()
Kokoska
no vypadá to tak
Spálila jsem mazance. Plný másla a vajec. Sníst se asi dají, ale potřebovala jsem je nafotit a jsou černý![]()
Klara dík za nasměrování - dozvěděla jsem se, že Panzytrat, který sháním pro tetu po všech čertech-teda lékárnách, byl z obchodních/marketingových důvodů k 31.3. ukončen... to teta nebude mít radost... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články