madluša Jestli je v těstě cukr, budou spálené jen na povrchu, stačí oříznout nebo oškrábnout. No a na focení pocukrovat moučkovým...
Stěžovací vlákno
Jitka77 cukr tam je, ale pocukrovat na focení asi nepomůže, jsou fakt černý. Taková blbost a jak to člověka dožere. No nic, nechám je na zítra, to je škaredá středa a mají se jíst škaredý jídla ![]()
madluša no...a filtre sú tu načo? Už to vidím....do nostalgickej hnedej škály a na vignetu...
slniecko když já jsem potřebovala, aby vynikla červená malinová a oranžová meruňková marmeláda. Ale zadám to puberťákovi, on si s tím poradí. I s konzumací :-)
Evaeva mne je viac zima ako v zime ![]()
Kokoska Já mám hrozne chutě na tučné a nějak poslední dobou nezvládám ,,vést domácnost,, a to jsem měla ten týden volných dopolední k dobru. Skončím jak ty obézní Američani v těch zakramovanejch domácnostech, nevím jakou reality show o mně ale budou točit.
letfenixa fakt? Já jsem se dneska pěkně vyhřála na slunci, ne že by nebylo chladno, ale už je to takové jarní. Asi máte víc nepříjemně než my.
Jo a chtěla jsem se nechat ostříhat na takové dlouhé mikádo, před 3 lety jsem to zhruba měla, tak jsem najela na fotky a jako....jako vypadala jsem jako mařka, navíc to byly fotky ze svatby takže jsem stoprocentně měla vlasy učesané a vyfoukane. Paměť je tak milosrdná:-D
Karja mne prijde, ze to je tim prechodem do jineho modu. Kdyz jsi zabehnuta v nejakem radu a pak se to zmeni, chvili trva, nez se to zas usadi. No a navic to cekani na jaro, to me osobne teda dost nici. Podeziram telo, ze si chce delat zasoby na dalsi zimu.
Kokoska Já si myslím, že na jaře je fakt ta jarní únava nebo snad pracuje změna času! No jasně taky jsem změnila návyky, večer si pustím film, nechám nádobí ležet do druhého dne, i třeba půlhodiny obědvám:-D. Teď mi to teda skoncilo, dneska byla malamala doma a fakt jsem toho paradoxně udělala mnohem víc, s ní má prostě člověk tempo!
Karja protože po takové době v zápřahu podvědomě využíváš volno k odpočinku. Určitě se to zaběhne.
Evaeva Jojo, no ono těch volných dní moc nebude. Teď je doma do velikonoc a když bude doma ségra, tak ona taky:-D
Karja no právě, vůbec bych nebičovala za to, že nic neuděláš ![]()
Klara Tady v některých lékárnách není a v dalších dvou mi řekli o tom výpadku. V jedné, kde rozpoznali hloubku mýho zoufasltví, mi nakonec vyhrabali poslední balení a paní lékárnice u toho šeptala :-D. Tak snad máš pravdu a zase se objeví.
madluša škaredý jídla?
No tyjo, mám pro kolegy vymazlený sekaný a hráškovou pomazánku a má to být krásný, jarní, velikonoční.
Právě jsem si ve sprše vyndala klíště ![]()
Zina no koukám že mívá výpadky docela často, tak se ho asi dodává málo a dozásobení lékáren je pak těžký. Třeba Dr. Max a myslím že i Benu mají na webu sekci na erecepty, kde si můžeš najít v který jejich lékárně ten konkrétní lék mají
RoSa ráda pomůžu :) jako substitut by měl bejt Kreon (dělá se i ve stejný síle), pokud teta nezkoušela. Ale taky mívá výpadky, na netu se sehnat dá
Catherinne Je to tak, zrovna včera jsme se s dcerou bavily, jak tomu říká druhá zima - celou zimu žádný velký mrazy, v půlce března najednou 15 stupňů, všechno hrne do květů, optimističtější jedinci umývají zimní boty k zaklizení, a najednou v noci mráz, přes den lehce nad nulou, a takhle to je skoro celej duben.
To přesně jsem byla já
I zimní bundy jsem uklidila. Už jsou zase v akci.
madluša Evidentně den zkažených mazanců. Mně nevykynuly. Dobré to je naštěstí i tak (to vevnitř jdou brusinky, kdyby se někdo divil)

Sweet Potato taky jeden nepodarek, ale chutnal 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články