Mulen Haha, já taky uklidila, vytřídila a vyházela půlku šatníku do kontyše, týden už chodím v botech na boso, ale péřovou bundu a vestu dám do čistírny až koncem dubna. Pro sichr.
Stěžovací vlákno
Potřebuji se objednat ke třem lékařům a po půl hodině snažení mám jeden termín a to ještě za měsíc.
To není, že bych nerada telefonovala, co s tím, když mi nezvednou telefón. Emailem je to pro je úplně nefunkční.
continuity Potřebovala jsem objednat dítě do nemocnice, ambulance je otevřená dva dny v týdnu. Volala jsem tam 3 týdny, než jsem se konečně dovolala.
Teď mi to může být jedno, ale chodit do práce, asi se dovolám nejdřív příští rok. Mám termín na červenec a jsem ráda. Použila bych i ten e-mail, ale kontakt není funkční.
Edit - možná se do tý doby problém vyřeší sám. Ale nevím, jak jim případně dát vědět, že už termín nepotřebuju...
Len objednat syna na ORL chci už dva měsíce. Akorát že volat se tam dá dvě hodiny denně asi tři dny v týdnu. Nějaký online systém pro celou nemocnici by ušetřil bůhví kolik sester.
continuity Já jsem se potřebovala objednat k lékaři, který má objednání online. Kvůli tomu jsem tam taky původně začala chodit. Pár dní jsem to sledovala, ale nový termíny tam tentokrát naskakovaly už obsazený. Fakt užitečný. Já patřím do tábora, co telefonování nesnáší, k doktorům tuplem. Tak jsem se po půl hodině psychický přípravy odhodlala... a hodilo mě to rovnou do hlasový schránky. Normálně v ordinační době. Takže jsem nakonec poslala mail a naštěstí tady to funguje, mám termín za 2 měsíce.
coralline tak pro mě he email blbý v tom, že se mi kalendar průběžně plní. Nevím jak jsou na tom, jaké termíny mám vůbec hledat, něco tam pošlu, po třech dnech odpověď s úplně jinými termíny, z kterých se mi nehodí nic.
Dělají mi to někteří obchodníci, když domlouvají schůzky u klienta. Takže kalendár plný blockeru a nic ztoho. V pondělí je přinutim, aby to vyřešili a do konce týdne mám volno.
continuity ideální je ten online systém. Po telefonu ti řekne nějaký termín, který se mi třeba více méně hodí, ale už nevím, jestli tam nemá za týden nějaký lepší a zase je nechci zdržovat hledáním ideálního termínu.
continuity Chápu, že to je úplně naprd. Já naštěstí v práci moc neschůzuju, tak je mi s výjimkou začátku měsíce, kdy je nejvíc práce, ten termín jedno.
Evaeva no moje praktická má online systém. Dvacet minut z té půlhodiny jsem strávila tím, že jsem se pokoušela neúspěšně rozchodit dvoufaktorou autentizaci. A to si myslím, zeo tom něco málo vím.
Nakonec jsem zavolala a ty termíny, které jsou on line vidět vůbec nejsou dostupné. to je fakt naprd. ![]()
U gynekologa to zvedá odkazovac, nevygooglila jsem ani ordinační hodiny, prostě nic. Tam když píšu, odpověď přijde za týden. Je jinak výborný a s gynekology je potíž, jinak bych hledala dál.
continuity tak to já s tím mám převážně dobrou zkušenost, na gyndě to funguje úplně skvěle. K obvodní se musí volat, ale ta má vlastní recepční a dost věcí umí vyřešit i po telefonu, volá zpátky a podobně. Nejhorší jsou ty nemocniční ambulance, mi přijde.
Evaeva Online systém je skvělej, když se tam dá něco vybrat. Já jsem našla jedinej volnej termín ten den za 10 minut, asi ho někdo na poslední chvíli zrušil. Měli vypsáno měsíc dopředu, obsazený úplně všechno.
coralline no to jo, pak to nemusí mít, že jo.
continuity tohle je strasne. Ja potrebovala na podzim 3 vysetreni a terminy jsem ziskala po 2 tydnech intenzivniho telefonovani. Termin pak dostanes za mesic, dva. Na alergo jsem se ted dovolala po 10 dnech. ![]()
Sweet Potato moje vykynuly nádherně 
Zina pozdě, ale přece. Nolpaza 40mg taky není??
Dnes se mi stala pěkně debilní věc. Mám jednoho známého, co má nějaké pro mě blíže nespecifikované neuroticko psychické problémy, takže přišel i o řidičák kvůli zdraví. Nevím, jestli nějaký alkohol nebo jakej má ted životní styl, ale dřív ho měl dlouhodobě takovej dost zhýralej. Takže chodí dost pěšky a já když ho vidim, tak ho svezu, většinou jde k doktorovi nebo na autobusové nádraží apod. No a dneska jsem ho zase potkala, tak zastavuji, mávám, a on mává, že nejede, ale nějak se mi nelíbil, třásl se, moc nešel, tak mi to nedalo, otočila jsem se pro něj, odstavila auta a šla jsem pro něj at neblbne a jede. No a ten blbec nejel, že si nenasedne, že chce jít sám pěšky, at ho necháme všichni na pokoji, ale dobře nevypadal a ted jako já nepoznám, jestli je mu blbě hodně, málo, jestli není napitej nebo není, prostě nevim. Takže odmítal se mnou jet, pak byl i takovej docela hnusnej na mě, měla jsem v autě malou, tak jsem prostě jela.Já jsem byla tak naštvaná, tak naštvaná, kdyby se tam někde skácel a já jsem pár minut před tím s ním mluvila. Jako cesta je to plná provozu a je tam i dost chodců....jela jsem i k jeho rodičům, jenže tam je to takový hodně blbý z různých důvodů, bála jsem se, že mu tím přihorším, on se snaží se odstěhovat, nebot ty stavy má hodně i z té rodinné konstelaci. No uplně na hovno, pak až odpoledne mě napadlo, že jsem mohla zavolat měšťáky, at ho jdou skontrolovat, že prostě se mi nezdá, ale odmítá ode mě pomoc. Doufám, že mu nic není a v životě ho už nesvezu.
Karja jsi moc hodná, že jsi se mu snazila pomoct. Chápu, že jsi z toho rozhozená. Nemůžeš se teď nějak přesvědčit, že je ok, abys na to mohla přestat myslet? ![]()
Tabea Já už na to teď nemyslím nebo respektive ted už je to jako mimo moji vůli, nic už teď neovlivním.
marieu Pozdě není, pro mě je to pořád aktuální, teď jsme zjistila díky radě od Klara , že by ho měli mít v sousední obci. Nolpaza asi je, ale z nějakýho důvodu na mě nefunguje, v hořovické nemocnici zachránili hlavně tím, že mi do kapačky, když se situace vyhrotila, dali krom jiného právě ten Controloc.
Moje prakticka ma na webu napsano u telefonniho cisla "Pokud nezvedame telefon, pracujeme." Takze je to celkem bez sanci. Ale na mail reagovala jeste ten den, zavolala mi a domluvily jsme se. Jeste jsem se pak na neco mailem ptala a odpovedela i vecer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články