711990 Držím palce, ale žádný trvalý dešt nebude!
Stěžovací vlákno
Ginger tak to je dobry!![]()
Pátek bude polojasný až oblačný, ranní teploty spadnou ke 14 až 10 °C, přes den rtuť teploměru vyšplhá až na 26 °C.
Kokoska tak ja doufam, ze ten obrazek mracku a deste z myho telefonu taky zmizi!:D
711990 ty obrazky nejsou smeroplatny, mne treba ted Aladin ukazuje, ze prsi, a nikde ani kapka.
711990 koukni se ČHMÚ, tam máš sluníčko s mráčkem a bleskem, tj. krátká bouřka večer aspoň vyžene ty, co se nechtějí zvednout ![]()
711990 já bych byla v klidu. Ty telefonní předpovědi jsou úplně mimo, někdy to neukazuje správne ani aktuální stav. A ani Norové už nejsou, co bývali. Počkala bych co řekne CHMI, nejpřesnější mi prijde Aladin a na toho je brzo. Dokdy se musíte rozhodnout ohledně toho jídla?
continuity no zrovna to zjistuju, jak moc predem, ale myslim ze tak zitra nebo ve stredu.
711990 držím palce
continuity dik:) ono to proste nejak bude, pocitame s tou variantou deste od zacatku, nejsme prekvapeny, mame plan...ale nastve to![]()
711990 Taky myslím, že to bude dobrý. Moje sestřenice se vdávala na začátku října na horách, předpovědi varovaly před sněhovými přeháňkami(!) a nakonec bylo skoro 30 stupňů, málem jsme se uvařili! ![]()
Garfie :D tak to je dobry
Garfie ja se vdavala v polovine rijna. Rok pred a rok po jsme byli na vode v kratasech.
Jen ten jeden to vyslo na snehovou kalamitu
Candance Tak to byl očividně jiný rok, než co se vdávala sestřenka! ![]()
Jako ony jsou tyhle věci fakt strašné v tu chvíli, ale pak s odstupem se na to dobře vzpomíná.
711990 máš výhodu té komorní svatby, náhradní plán se pro dvacet lidí hledá líp než pro sto. Ale myslím, že nakonec to bude podle té varianty A.
Nemůžu najít ani jedny kraťasy
Měla jsem na léto čtvery. V říjnu jsme malovali, udělala jsem velkou čistku v šatně, kam odkládáme sezóní věci a teď po zimě tam ty kraťasy nejsou! Já je asi musela omylem vyřadit a vyhodit
notna já bych i našla, ale mi nejsou. ![]()
Buď budu muset zhubnout nebo nakupovat.
continuityOK, jsem na tom líp. Lepší ztracený než malý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články