711990 drzim palce!
Nam prselo pred svatbou tyden dni v kuse, bylo to napinave. Jeste rano bylo hnusne jako dnes. Na obrad se vyjadnilo a bylo krasne. Jen na fotkach mame hnusnou rozvodnenou Jizeru misto krasne ciste reky. ![]()
711990 drzim palce!
Nam prselo pred svatbou tyden dni v kuse, bylo to napinave. Jeste rano bylo hnusne jako dnes. Na obrad se vyjadnilo a bylo krasne. Jen na fotkach mame hnusnou rozvodnenou Jizeru misto krasne ciste reky. ![]()
Lamicka diky:) tyjo to jsou dobry historky:D tak jeste je sance, i kdyz mi prijde ze se ta predpoved spis zhorsuje:D
711990 abys věděla, že v tom nejsi sama, tak synovi dnes kvůli dešti ve školce zrušili skákací hrad. Jistě chápeš, že je to v jeho životě podobně důležitá událost ![]()
Evaeva spis mnohem horsi! Protoze to je taky jednou za zivot!![]()
Ach jo, uz víc než měsíc řešíme auto. Vyhazuje naprosto náhodné chybové hlášky a chybu motoru. V servisu bylo před měsícem, čekali jsme na termín, pak to nějakou dobu trvalo... celkem 2 týdny bez něj. Pak asi 2 krátké cesty a zase ty chyby. Teď jsem pro něj jela a trvalo to celých 300 metrů, než zase hodilo chybu motoru
Ve čtvrtek máme jet na víkend pryč na venkovní svatbu (zdravím, 711990
), skoro 2 hodiny jedna cesta. Takže místo shánění slavnostního oblečení do deště (zdravím ještě jednou)řeším auto, dítě prostě půjde v bundě s dinosaury a já asi v pláštěnce, nic jinýho nemám
Další věc je, jak tam vlastně pojedem.
Myrtila jezis to teda tlapkam moc! Dite na svatbu bych teda neresila vubec, moje vlastni jde v gumovejch sandalech a kratasech uz od zacatku
ale to auto je fakt naprd:(
711990 Když jsem se vdávala já, byl nějaký teplotní rekord, 37 stupňů. To bylo taky slušný :-).
Myrtila já to nechci nějak trivializovat, ale jezdím s rozsvícenou kontrolkou chyba motoru už x let. občas s tím něco udělají, na chvíli to zmizí, pak zase. nemusí to být nic zásadního nebo urgentního...
999
to byla moje noční můra. Nakonec jsme měli spíš chladněji a pršelo ještě ráno, ale pak už ani kapka.
To je z TBBT, svítí ti kontrolka "kontrola motoru" , to je v pohodě,ta svití už co jsem to auto koupila, ale ta tě nabádá ke kontrole motoru!![]()
mitford sister Bohužel to auto i divně jede, někde tam prostě je něco špatně, ale nějak se nedaří přijít na to, co. Jezdím v hustém provozu, po dálnici i po vesnických silnicích, s batoletem v sedačce, tak se docela bojím nechat to osudu.
711990 No my ani ty holinky nemáme! Z loňských vyrostl a další jsme ještě nepotřebovali. Prostě... posbíráme doma, co tu máme, a snad to nějak přežijem.
Myrtila holínky můžu půjčit, mám skoro všechny velikosti
ale víc bych to neřešila, pokud by to bylo vyloženě v přírodě, moje děti bych možná navlíkla i do těch pogumovaných kalhot.
999 to měl bratranec, bylo asi 100 stupňů, já měla pujceny saty s velkou spodnickou, v tom vůbec neslo prezit, na jídlo nikdo nemel chuť a fotky máme poradne zplihly a zpoceny...jen on statečně vydržel v obleku celej den
Evaeva Škoda, že Prahu mam trochu z ruky, jinak bych to snad využila ![]()
Auto mám na 3. pokus doma, tak uvidíme. Pozitivní na tom je aspoň to, že jak ho už 2x celé rozebrali, opravili při tom několik menších nedůležitých závad, které mě už ale trochu štvaly.
Myrtila no jo, já se jako pragocentrik;) úplně přesně neorientuju, kdo je odkud.
Potrefenáhusa Já měla na sobě svatební šaty jen na obřad a focení :-). U nás se všichni báli pít alkohol, zato nealka se vypily hektolitry :-).
Evaeva No, já si pamatuju jenom pár lidí, odkud je, a většinu právě z Prahy, jak jste se domlouvaly na ty srazy s dětmi, trochu jsem vám to záviděla ![]()
Myrtila u nás to nakonec byl regulátor tlaku benzinu nebo tak nějak. Mezitím vyměnili svíčky, nechali ultrazvukem vyčistit vstřikovače, vyčistil motor od usazenin. Auto taky přestalo jet a poskakovalo spíš než co jiného.
711990 Když jsem se vdávala já, byl nějaký teplotní rekord, 37 stupňů. To bylo taky slušný :-).
Takovou svatbu měla moje sestřenice
. Mělo to jednu velkou nevýhodu (nebo možná výhodu
) celkem dost hostů odpadlo do 16 hodin, protože bylo nutné hodně pít
. Zase byla to nejvydařenější svatba, i když nevěsta si to moc nemyslela, tak na to se nedá zapomenout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.