MP Meri No pěkný!
Stěžovací vlákno
Měli jsme jet na oslavu, tchan kulatiny a tři vnoučata slaví narozeniny. Místo toho jsme doma tři marodi! Ale můžu být ráda, že nám dohromady nic není a vypadá to pouze virozově.
Termin pro vraceni balicku ze Zara byl vcera. Myslela jsem, ze kod na balik plati dyl.
Candance a jak dlouho to plati? Ted jsi me vydesila, vygenerovala jsem si to v patek a jsem nikam neodnesla, vidim ze je to do Zasilkovny, tak me nenapadlo ze to vlastne neplati nafurt
Komu to tu vystřelilo sklo z trouby? Tak mě dnes takhle vybuchla skleněná odměrka volně postavená na lince. Najednou rána a střepy lítaly po celé kuchyni. Ještě, že u toho nikdo nebyl ![]()
711990 dikud nevyprsi termin pro vraceni. Tj. Vcera
rozarka vnitrni pnuti skla je previt
Ja si teda malinko stezuju, ze mam v patek venkovni svatbu a ma lejt
jako muzeme se i schovat uvnitr a mit i vnitrni obrad, ale jidlo zavisi na pocasi a kdyz bude hnusne, tak budeme mit jen studeny obcerstveni a to by mi bylo lito. A jako bonus onemocnel Tonda, takze to urcite doma vsichni chytnem a pujdem k oltari s horeckou![]()
711990
tak to je hodně intenzivní potlapkaní. Ale do pátku je daleko, tak se to určitě vyvrbí k dobrému.
711990 Držím palce, ať se do pátku všechno v lepší obrátí. A jestli ne, tak aby ten den byl hezký i přes všechny komplikace ![]()
711990 držím palce aby to všechno dopadlo dobře ![]()
711990 ach jaj, potlapkavam! Dúfam, že všetky nepriaznivé scenáre nevyjdú!
711990 držím palce ať neprší, mám narozky a taky by se nám to nehodilo ![]()
711990 s tím deštěm to určitě nebude tak horké, jestli se díváš na klaru, tak ta vždycky hlásí deště a pak je z toho jedna mini přeháňka.
711990 dobře to dopadne! Když bude pršet, tak jedině štěstí. A naše fotky v lijáku jsou fakt povedený![]()
711990 kde to máte? Ony to můžou být lokální přeháňky nebo bouřky, držím palce, ať vás to mine!
Dekuju vsem za tlapkani, uvidime jak se to vyvine, no:)
Kokoska na Praze 5:D jak rikam, neni to zadna tragedie, bude to jen takova zahradni oslava, ale tim spis ze je to koncipovany jako odpoledni posezeni na zahrade, by me to mrzelo
711990 tlapjam moc a predpoved pocasi se urcite zlepsi. Manzel rikal, ze jsme se brali 9.6., ja si to nepamatuju, ale je to dobry den. Nas ceka 29. vyroci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články