Lama_z_Lana safra, ty mas pech
Stěžovací vlákno
Makara meli by nam zrefundovat vsechny ty flasky vina, ktery nam pomahaji prezit tu frontu ![]()
Lama_z_Lana tak refundace byste snad dostat měli. Oskubej je určitě.
continuity joo, je to otravny, dalsi let az zitra vecer, ale s pocasim holt clovek nic nezmuze
nepriletelo nam letadlo z Berlina, co melo pokracovat do Prahy...
Lama_z_Lana říkají, že kvůli počasí a co se tam děje?
Na to si dej majzla, protože vyšší moc. Ale pokud nejsou zrušené všechny lety k vám, nenechala bych se odbyt.
continuity zrusenyho to tady v Dusseldorfu je strasne moc, ne jen nas let.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zapadni-nemecko-bourky-zaplavene-sklepy-hasici-sting.A230622_181046_zahranicni_pukk
Lama_z_Lana no ty blaho!
Jojo, Donatella by mohla poslat tryskac ![]()
Lama_z_Lana stejne neposlala a to jen trochu foukalo ![]()
Drzim palce, at lahvove cekani v pohode prezijes, v poradku se vratis a rande si vynahradis!
Jestli nadchazejici leto bude tak horke, jak predpovidaji, tak asi chcipnu. Stacily mi tyhle 2 dny. Vcera jsem byla uplne vyrizena, motala se mi hlava, malem jsem sebou svihla, kdyz jsem byla dopoledne s mamou v nemocnici na kontrole. Pak jsem za ni sla jeste odpoledne a po necele hodine jsem navstevu vzdala. Vecer me napadlo zmerit si tlak, 103/76. Dneska to bylo o neco lepsi, ale i tak dostalo maly dite vetsi pridel Binga nez obvykle, neb babicka nemela na nejaky tajtrlikovani. A jako dalsi efekt bude vaha ukazovat hodne nepekny cislo, protoze se zivim prevazne zmrzlinou.
Kokoska jsme na hotelu, kde prestal jit proud ![]()
Zajimavy teambuilding. Vino mame. Nabitou powerbanku nastesti tez ![]()
Lama_z_Lana doufam, ze cerveny, bez lednicky!
Kokoska já pořád doufám, že si nejak zvykneme. Jdeme o 10-15 stupňů skokem nahoru. Já mám týden den migrénu.
Kokoska My už jsme byli grogy minulý týden, tenhle je jen taková třešnička na dortu. Navíc včera Ostravu obcházely samé bouřky, ale jen obcházely, takže ve městě bylo dusno na zdechnutí. To jsem se večer jen doplazila domů. Dneska byl "naštěstí" jen hic. Jestli nebude zítra ráno ta slibovana bouřka, tak budu totalně nas..ná.
brrr Kokoska Vy jste mě teda rozhodily, v neděli letím domů, už tady studuju počasí. Možná si vzpomenete, jak jsem tady loni plakala nad počasím, z domu se vyjít nedalo, i můj muž(!) nosil na cestu do práce slunečník! A letos? Období dešťů přišlo nečekaně brzy a trvá neobvykle dlouho, prakticky už skoro měsíc trvale prší, jen s malými přestávkami a teploty jsou relativně příjemné....
Garfie nojo, je to blaznivy. Ja mivala horko rada, jenze to bylo v dobach, kdy 33 byl silenej extrem, ted je to normal. Jeste kdyz je sice vedro, ale staly tlak, tak to jde, ale v ten patek se nejak prave menil tlak a to na me pusobi dost blbe.
continuity na migreny nastesti netrpim, to musi byt strasny.
brrr jak hlasili ty sileny bourky, tak u nas na jiznim okraji Prahy v noci na dnesek jen lilo a uz je zase skoro 20°
Kokoska nás ta bouřka taky obešla, spadlo par kapek. Dneska má byt snesitelnejc, ale taky mi přijde horko už teď
Potrefenáhusa vcera v tom zarizeni, co je mama, silne nedoporucovali vzit stariky ven. Oni tam maji hezkou zahradu, ale asfaltove a dlazdene cesticky a to uplne žhnulo. Jinak jsme tam vzdycky sedely ve stinu a bylo prijemne. S detma to bude podobne, vylezat tak rano, dokud to tak nepali.
Kokoska včera mi bylo přesně jak píšeš. Úplně nemožná. Jestli si zvyknu nevím, spíš to se mnou slehne. V noci byla bouřka šílená. Musím říct, že tentokrát mě meteorologové s předpovědi celkem vydesili. V očekávání tornáda jsem toho moc nenaspala. ![]()
Shrnuto, už aby byl podzim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články