Kora taky nemyslim, ze si zvyknu. Az do ted mi to vyhovovalo, tak by mohlo vypadat cele leto. No, za tyden jedem do Irska, tam snad na padnuti nebude. Ale co potom...
Stěžovací vlákno
Já včera nafoukla a napustila dětem bazén a zjistilo se, že je v něm díra ![]()
Dočítavam a vidím, že nie som v tom sama, čo tieto dusnoty veľmi zle znáša. Týždeň máme namontovanú v dome na chodbe klímu, pri skúšaní teplôt som samozrejme nachladla, dva dni ležala a teraz si ide na 26 stupňov a pohoda. Znižuje aj vlhkosť v dome a to ma teší asi najviac. Dnes opäť na skapanie. Aj chrtice sú zmátožené a radšej sú vo vnútri. Von chodíme skoro ráno a neskoro večer.
Já jsem před bouřkami vždycky úplně mrtvá, teď je to ještě horší, už jsem fakt párkrát myslela, že sebou někde seknu. Spraví to teda kafe, ale to teď nemůžu na litry ![]()
Ale teď jsme v Kodani a radím vám, jeďte sem
Včera bylo teplo na koupání, ale žádné vedro k padnutí, dneska má být okolo 22, paráda. Doufám, že horka v Praze povolí než se vrátíme.
Já jsem zavřená ve sklepení s touto nádhernou, je tu chladno, vlhko a krásně to voní. Dobře si nevěsta vybrala.

Kan krasne jemne barvy. Zajimala by me hotova kytice. A pouziti tech bodlaku.
Kan ty bodláky ![]()
Kan A na svetlo tě pustí, až dovážeš všechny kytice? :))
Kan Úplně cítím tu vůni!
Kan Nádherný, ukážeš nám pak prosím i tu kytici?
Dneska jsem prožila celkem krušné chvilky, protože největší pobočka České spořitelny v Plzni nemá toalety pro klienty.
Je to normální?
Kora Shrnuto, už aby byl podzim.
Neeeee![]()
Kora ja jsem kdysi poznala zazemi sporitelny v Rytirske, te obrovske, kde kdysi byvalo nejake komunisticke muzeum. Tam se slo na wc tak spletityma chodbama, nekam do patra myslim, ze na to skoro clovek musel myslet s predstihem, aby to stihnul ![]()
Hlásím se do klubu špatně snášejících vedro. A s přibývajícím věkem je to čím dál tím horší. Snažím se teď každé ráno udělat si tady kolečko šest km chůze, do kopce a z kopce, a včera jsem přišla, bolela mě hlava a bylo mi dost blbě - a to jsem se vrátila před devátou. Dneska jsem se na to vybodla a držím se doma, kde máme zatím zlatých 24 st.C.
TorrahJa jsem včera malem vypustila duši a to jsem byla víceméně doma a na stinné zahrade, pak jsme jen jela v podvecer na nákup. A dneska mi jedna maminka říká, jak se zkazilo dneska počasí, když včera bylo tak krásně:-D:-D
Nevěřím, že to říkám, ale já chci asi zpátky to vedro. Vždyť mně je normálně zima! Snědla jsem venku večeři a chtěla si užít svou čtvrthodinku se sklenkou vína na zahradě, ale zebou mi nohy! ![]()
Pinot Noir vem si ponožky! Žádný vedra nechci, dneska byl tak krásnej den
ale teda taky jsme si museli dojít pro mikinu, na hřišti strašně fučelo
To nemyslíte vážne, že sa to má pokaziť!
Je mi momentálně chladno, to je taková lahoda! Jen houšť.
Pinot Noir já nosím v bytě ponožky skoro i v třicítkách, letos jsem doma ještě bosa nechodila. Takže ponožky (a nebo takové ty chlupaté kroksy, když je to na zahradu
) to jistí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články