Deset minut stojím frontu v Penny, když si zaplatím svoje blbý jablka a magnesii a konečně z toho příšernýho obchodu odejdu, všimnu si, že mně po parkovišti nahání "penny detektiv". Nastává výslech, jestli jsem si něco koupila a kde mám jako účtenku. Na mojí odpověď, že nevím, proč bych měla mít účtenku a že můžeme jít klidně zpátky za paní prodavačkou si o mojí minutu staré platbě promluvit, už jaksi neměl odpověď. Prosimvás, já vím, že je dneska horko, ale kde ty lidi berou?
Stěžovací vlákno
monis ježiš to by mně asi praskla cévka vzteky
monis Já jsem zahlédla u nás v Penny dělat tu ostrahu kluka, co jel v drogách a krádežích. Taky jsem si myslela, že předpoklad pro tuto práci je ČTR
Kan není (kamarádka jinde oblastní manažerka) berou všechno.
stes Tak to je hodně smutný.
Tchyně (85 let) si v sobotu zlomila krček u pravé nohy. Teď je teda už po operaci a je v takovém tom rehabilitačním LDN, ale budoucnosti se obávám...
Kan tím se dost vysvětluje, pán taky vypadal, že už má v životě něco za sebou![]()
Torrah držím palce
po těch mých zkusenostech, ať ji zvednou z postele co nejdřív.
já jsem tu svoji alespoň přesvědčila, ať se vnutí na osteopologii.
Ale teda pracoviště je ve stejném špitále jako doktor, který jí řekl, že má "kosti jako z papíru".
continuity ona si nic říct nenechá, bohužel. Má svou hlavu a sama ví, co je pro ni nejlepší. Říkala jsem, že by měla vstát co nejdřív, a zdá se, že budu vyděděna :( - to je vtip, ale prostě nesouhlas s čímkoli, co jí kdo poradí. Uvidím, jak to půjde dál.
Kan on to nechce nikdo dělat, no.
Torrah no to je jak přes kopírák. Já dělám, co se mi řekne, když vidím okno příležitosti, řeším okamžitě, jako teď s tou osteopologii. ale jinak judisticky ustupuji ve směru síly. Tehdy jsem akorát všem říkala, ať ji alespoň polohuji, ona sama si na bolest té prelezele kůže a svalů brala Ibalgin. ![]()
V tomto veku, čo už nadělám. Oni by chtěli, aby to bylo jak před dvaceti lety, to je nemožné a kdovijak dopadneme my.
A asi jsem objevila, po kterých prášcích tchán padá ze schodů, tak jsem upozornila tchýni, ať mu to dává až v posteli pod podmínkou, že nemá v sobě láhev vína. Samozřejmě mavla rukou, že co ona s tím (a záchranku už volat nikdy nebude), ale třeba to pomůže alespoň někdy.
continuity jo, co naděláme. Já teda teď od švagra slyšela, že to snad přehodnotila a bude se snažit, tak uvidíme. Jo, a co bude jednou se mnou, toho se taky trochu bojím.
Moje dnešní spanilá jízda neúspěchy pokračuje. Došla jsem si na pobočku T-Mobile pro novou SIM (poštou nelze, jsem pořád občan druhé kategorie), abych zjistila, že nevyridim nic, protože jim klekly systémy. Na dotaz kdy to bude, odpoveď: až to ajtaci spravi. ![]()
Torrah to samé moje teta vloni touhle dobou, v tom rehabilizačním LDN ji rehabilitovali minimálně, hlavně ji tlumili prášky, až byla soustavně apatická, nic nejedla, málo reakcí, vypadlo to bledě. Sestřenice ji na reverz vzaly domů, k sobě domů, kam začala docházet rehabilitační sestra. Než se trochu vzpamatovala a začala lépe jíst, trvalo to aspoň 14 dní, no ale dopadlo to dobře a dneska tady běhá jakoby nic. Tj. tu rehabilitaci hlídat, a co se tam s ní děje taky.
Lenka22 díky moc, budeme se snažit to ohlídat.
continuity tohle mě vždycky šíleně vytočí, když už se někam doštrachám, a nic
Torrah Držím vam pěsti, ať to zvládnete.
Karja díky moc
Torrah držím palce! Moja babka bola v nemocnici dlhšie ako mesiac, ma jedine šťastie, že jedna jej neter je rehabilitačna sestra čerstvo v dôchodku, byvajuca v dojazdovej vzdialenosti. Už prejde aspoň na záchod. A tvrdohlava je tiež.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články