Karja Muzes volat policii a ti pak volaji myslivce. Muz je myslivecka straz a dnes mu treba policista taky volal, jestli je to vyreseno. Ono dorazit to zvire taky neni jen tak. Vis co, kdyz to zvire zabijes, tak je to skoro jedno. Ale kance uprostred silnice mrtveho taky uplne nemuzes nechat pro dalsi ucastniky provozu...
Stěžovací vlákno
Jos to je smutný, alespoň že mladé je se stádem.
Jos uff, takto jsme kdysi na celodenním výletě našly v ceskosaskem Švýcarsku zrazené líšce, úplně dezorientované, hrozně slabý signál, na 156 jsme dostali na výběr jesli jedna vesnice nebo druhá, nedovolali jsme se nikam.
Ve třech dospělých osm ubrečených notně unavených holčiček. Fakt zoufalství, člověk vůbec neví, co dělat.
My srazili srnku, dlouhá rovina, žádný les, jediné auto. Volali jsme policii, ti tam poslali myslivce. Akorát jsme tam čekali asi tři hodiny. Naštěstí to měla hned za sebou, nedokážu si představit, že tam tak dlouho trpí.![]()
Catherinne ad retenkční drátek ![]()
continuity tv Diky, ze to resite. Ti lide dneska to dneska obvolali na vsechny strany, ale necekali na nas. Coz chapu, ani tam nebyli autem...Hlavne se asi bali o to mlade, ale to bude dobre
. A to cekani, my to meli hodinu autem. Zrovna to tak vyslo, ze ostatni byli vsichni nekde pryc. Zas myslivci to maji jako hobby, neexistuje nejaka nonstop sluzba. Proste se vzdycky nekdo najde a vyresi to. Ale mluvim za jeden spolek, jinak do toho vubec nevidim.
Karja volat policii, ti kontaktují myslivce. Pripadne na policii pockat, kdyby bylo potreba neco pro pojistovnu.
tzaziki nestíhám dočítat... ale jako, tchýně štafle umyla a rám odstranila. Tak, to je ... ![]()
Potrefenáhusa merunky i broskve maji nasi, 25 km vychodne od Prahy v Polabi. Kdyz to nezmrzne, tak byvaji stromy plne, ale tata vzdycky rika, ze ne vsude se jim dari, ze o par domu dal uz se jim nedari. Ze vzdycky zalezi na konkretnim miste.
Manuka No nazdar! Reklamovali jste to?
Manuka Hmm, hodnocení 8,8 (fabulous) na booking. Co na to recepce?
notna ,Tabea když si šla dcera stěžovat na recepci, recepční ji rezignovaně provedl několika volnými pokoji ať si teda vybere jiný. Všechny byly ve stejném stavu tj.koupelny staré tak 20let. Pak ji řekl že lidi si moc nestěžujou takže majtel s tím nic nedělá. Popravdě to nechápu. Hodnocení na bookingu je mi fakt záhadou.
Ten hotel dcera vybrala kvůli mě protože mám v současné době velké problémy s chůzi a chtěly jsme navštívit Sovovy mlýny a okolí.
Jako výlet jsme si užily skvěle a nenechaly jsme si to zkazit. Ale hotel byl teda zklamání velké!
Manuka Pytloun nebrat. Ten řetězec je příšerný všude.
Bydleli jsme u nich v Harrachově a wtf momentu tam bylo víc.
continuity
tak teď už to vím
. Blbá zkušenost taky zkušenost.
continuity já jsem dala ty dvě fotky jen že vydají za mnoho slov ale přesně jak řikáš wtf momentu tam bylo víc.
Tabea tak booking beru s rezervou. Teď jsem dodělala rezervace na dovolenou v Polsku a recenze, kde jsou dva odstavce stížnosti a k tomu hodnocení 9-10 nejsou úplně výjimečné.
Manuka to je příšerný, tady snad plati nomen omen, Pytloun jeden...ja ten retezec neznam, ale jdu se na to mrknout. 5 litru za noc bych si teda predstavovala hooodne jinak. A psala bych rezenci. Jinak doufam,že jste si to uzily.
continuity já teda přečetla i pár textů a chválili mimo polohy hlavně polohu, snídani a čistotu. ![]()
stes takyjsem si pomyslela nomen omen![]()
Janulik03 Pinot Noir byl to hotel za všechny prachy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články