Kdybyste byli kamaradky, tak ji zavolej nekam ty a navrhni ji at deti hlida on.
Jen nadneseni , ze by mela neco delat sama, vetsinou nepomuze.
Kdybyste byli kamaradky, tak ji zavolej nekam ty a navrhni ji at deti hlida on.
Jen nadneseni , ze by mela neco delat sama, vetsinou nepomuze.
999 viktorka_od splavu Kamaraduv muz vypravel, kolik tisic najezdi za mesic a ze ho manzelka chce furt doma. Ja se ho zeptala, kdy je tedy doma, kdyz je bud v praci nebo na kole. Do pul roku byl rozvod, ona si nekoho nasla, protoze ji to uz nebavilo.
Ja mam spis opacny problem, muz neni typ co by nekomu rekl, at jde na pivo. Ani kolikrat nejde, kdyz ho nekdo zve. Jsme spolu radi, ale obcas by to chtelo si od sebe oddychnout :))
viktorka_od splavu Jo no, ono je to často z toho druhého pohledu jinak. Třeba to totiž znamená, že spolu nedělají nic, jen jsou spolu doma, ale to ti muži nevidí.
Garfie 999 No to mi přijde, že je u nás. My teda trávíme spolu dost málo času. Já jsem ráda i tak, když manžel někam jde, jede na kolo, prostě si dělá svoje. Kolikrát je i přemlouváme, ať si zavolají, jdou na pivo nebo na kolo. Nic, nikdo z té party. Potom se domluvíme my, jako baby, jdeme sami a nebo se teda domluvíme a přibereme je. No a já se potom taky dozvím (od nějakého kamaráda), že manžela nechci nikam pustit, chudáka. Přitom já ho přímo vyhazuju.
Candance mas pravdu, kdyby to byla moje kamoska, tak ji nekam vytahnu.
Lilly_Ku No on je asi takovej typ, co na to má čas, chuť a energii. Když mu dá manželka děti, tak omezí něco jiného ve prospěch honění zenskejch.
viktorka_od splavu no prave.. ale navenek oni taky pusobi jako idealni vztah.
jako ja mam z toho fakt brutalni deziluze.
Děkuju všem..
Když už jsem to vytáhla, tak máma má tu "nyní zdravou" nohu bez achilovky (dlouhý příběh, zanedbáno několika lékaři, následek léčby statiny a léčby ostruhy) a teď si natrhla achilovku (prý!) na druhé noze. Někteří lékaři ovšem tvrdí, že částečná ruptura neexistuje, že když to rupne, tak celý.
Odlehčovací péče nelze - máma nikoho cizího nepřipustí, do lázní nepojede, nemá vhodný oděv, rehabilitovat bude, možná..
A mě už energie na páchání dobra fakt dochází. ![]()
Ad příběh 999 - pro mě neuvěřitelný. Já dávám všem tu tunu volnosti, až se pak rozvolní totálně. Tak vlastně, jestli ty dámy nakonec nedělají dobře..
(nadsázka!!)
Lilly_Ku obávám se, že to není tak vzácné, takových harmonických vztahů, kde má jeden či druhý roupy, těch bude. A vlastně dobrý, pokud to jsou jen roupy, ale nerealizovaný, tj.zhruba to, co dělá teď kolega.
Pavlena moja mama chodí do kúpeľov, vždy keď ma príležitosť a že ich bohužiaľ, ma veľa. Ale otec, ten nechce nikam. Teraz je to teda s dialyzou už bezpredmetné, ale nechcel ani predtým. On je čisto gaucovy typ.
Lilly_Ku to je proste tezky, on je s tou svoji zenou nejspis pokojenej a ma ji rad, ale logicky ho laka to, co doma nema. Akorat neni schopnej si spocitat, ze vlastne lakavejsi je to jen v tomhle stadiu. Ze v praxi by si to dost posral, protoze nejaka ta jina nezavisla se mu o deti rozhodne nepostara, neuvari mu, nevypere atd. A tak to pak dopada blbe...
Soudim to tak podle sebe. Mela jsem pred par rokama takovou krizi a taky me lakalo kde co. A pak jsem si zacala predstavovat, jak s tema jinejma chlapama vedu ten kazdodenni zivot, namisto samba. A docela sem se rychle uklidnila:D
711990 no jenze tyhle typy spis nepocitaji s tim, ze by na to manzelka prisla. nebo"se to nejak ukeca", ne ze by si mysleli, ze to bude s jinou lepsi
711990 tohle je super strategie, ono když si představíš sebelepšího chlapa, jak se s ním třeba balíš na dovolenou s tvýma nebo nedejbože i jeho dětma, tak je vyléčená skoro každá![]()
Pavlena drzim palce, at maminka dostane rozum
711990 jj, ja si to onehda taky zracionalizovala podobnym zpusobem. ze jako akcni borec by byl super, ale ja jsem sama akcni az moc a v podstate mi vyhovuje, ze partner je klidnejsi, panc se dobre doplnujem a on me trochu brzdi od nejakych uplnych uletu :)
Lilly_Ku jj presne:D
monis haha no a ted s detma uz vubec ne, to uz tyhle myslenky nemam!
viktorka_od splavu no to je dalsi varianta, ze jsou to ty chronicky obluzovaci
Kokoska
upřímnou soustrast. Taky mám vlastně pocit, jako bychom se s vaší prababi znaly...
Pavlena Ach jo
ta motivace k rehabilitaci, to je fakt zapeklitost. Obě moje babičky zlomeninu krčku rozchodily, ale chtělo to hlavně u té jedné a ze začátku strašný bič a dohled ze strany rodiny.
S tím Aqmn je to taky škoda... nějaké podrobnosti ve Vztahovém vlákně?
711990 no přesně, že se jednou třeba naše cesty rozejdou se stát může, ale teď s dětmi si fakt radši nechám zajít chuť. Tuhle jsem si říkala v návaznosti na nějakou výchovnou diskuzi, že sdílet domácnost s někým, kdo není rodič těch dětí, to bych si rozhodně nepomohla.
Jeste jednou dik, az me dojima, kolik se vas ozvalo ![]()
Pavlena to je teda spatna situace, kdyz maminka nema zajem cokoli pro zlepseni udelat. Ted jsem presne videla, jak je to dulezite. Mama sla z LDN do Prahy se skoro nehybnou pravou rukou, dokazala akorat tak sevrit prsty. Nedokazala sama ani sedet, kacela se na vsechny strany. Vsechno, co LDN podnikla ke zlepseni stavu, byla rada, at ji koupime penovy micek a at se snazi cvicit. V Praze okamzite po prichodu zacala intenzivni rehabilitace v mezich jejích moznosti, zadne chces nechces, ale musis, jdeme na to! Bylo cviceni s balonem, s cinkama, s gumou, co ja vim co jeste. Za 3 tydny mela ruku rozhybanou, sice slabou, ale pohyblivou. Rozchodit ji teda nedokazali, mela veliky dekubit na pate a nemohla moc cvicit ve stoje, presto se snazili a nez ted prisla ta posledni faze, dokazala se nejen udrzet pevne v sedu, ale na zdrave noze se vzeprit a s pomoci se presunout na vozik. Takze je opravdu dulezite nenechat zlenivet svaly, cvicit jak to jde a udrzetse co nejvic v kondici. Nejlepsi by bylo, kdybyste taky mohli najit nejaky rehabilitacni ustav nebo aspon ambulantni zarizeni, kde by nedali na odmlouvani a cvicila by. Ale samozrejme proti jeji vuli se nikam "strcit" neda. No, drzim moc palce, ceka vas nelehke obdobi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.