Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 19:09

viktorka_od splavu Nemůžu se rozhodnout jestli mě tak hrozně podceňuješ nebo přeceňuješ,  to, že se tím myslí živý had by mě nenapadlo ani v nejodvážnějších myšlenkách, to by možná zvládli lidi typu Steva Irwina.

Já nerozporuju to, že pokud se někomu něco takové stane, že identifikace je důležitá, jenom mně ta rada přišla hrozně absurdní. Já bych čekala na prvním místě právě tu fotku nebo videozáznam, případně doporučení, pokud nestihnou fotku zapamatovat si aspoň tvar lebky, očí, kresbu.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 19:12

Raduza Tyhle byly vysílené na kost, našel je na poli traktorista omotané kolem nějakého křoví, myslím, že vůbec nepřežily.

Ať se těm vašim miláčkům daří dobře.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 22:10

Hádejte na co jsem ráno malém šlápla v kuchyni? Na nechutně velkého pokoutníka!

Nemáte někdo konečně stížnost na něco jiného?

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 08:49
Reakce na Černá kočka:

U nas se par roku zpatky objevili v prirode dve krajty, ktere asi nekdo vypustil,

​To bych chcípla!

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 16:53

dzizisketa rada bych si postezovala, ze jsem si v kuchyni ukopla palec o pohozenou zlatou cihlu a pak malem uklouzla na tisicovce, bohuzel, neni tomu tak.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 20:54

Fakt přemýšlím, že se odhlásím z naší rodiny. Oslavu proběhlých tří neoslavených prázdninových narozenin začala řešit moje starší dcera, měla nějakej nápad, co uvaříme na oběd, a následnou svačinu, které by měly proběhnout po odsouhlasení termínu střední  (já a sestra) a nejmladší (moje dvě dcery a její dvě dcery) generací, tuto sobotu u našich, poprvé se do toho máma zapojí, pokud, tak jen letmo a mimochodem,  pokud bude zrovna schopna a lucidní. Starší dcera měla skvělej nápad, ale neřešila dosud úplně logistiku (co kdo nakoupí, kam se to doručí, aby se to patřičně upeklo, dokončílo, a mohlo se podávat). Když jsem požádala o přípravu jedné suroviny sestru, rozporovala to, že zmraženou drůbež nechce  kupovat, a čerstvou už  (v biokvalitě) koupit nelze. Nabídla se, že udělá cokoli jiného. Po mém sdělení této informace dcerce se tato naštvala (jsou s tetou v napjatých vztazích konvenční (dcera MUDr.)/alternativní medicína, že to moc řeší, že prostě něco objednáme na Rohlíku ( ale do té doby tu logistiku nějak neřešila). Naplánovaly jsme teda doručení suroviny k pečení /aka baby krůty) k našim, kde se o to po práci budu muset postarat já, protože dcera trvá na své verzi, a hejtuje tetu, že to moc řeší. Zbylé rodinné příslušnice řeší svoje vlastní problémy, do přípravy se nenabídly zapojit. 

Do toho jsem ve stresu, čerstvě v nové práci, levý rameno bolí jak sviňa a nevím, jestli to nebude na operaci (tzn. komplikace ve zkušebce v nové práci), nevyspím se, a moje pozice smiřovače a souhlasiče mě fakt začíná štvát (je to trochu sobecký, protože chci udržet smír v rodině, aby se všechny zapojily nějak do péče o naše).

Jak to tak po sobě čtu, tak příště se nezúčastním jakékoli domluvy a řešení, primárně budu řešit rodiče, a zbytek se postará sám o sebe. Nebo taky ne. Dík za odložení.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 21:03

Isca Moc té lituji Tohle je strašný stres, snažit se mírnit stres a tření v rodině. Tanec v minovem poli. Držím palce, ať přípravy a oslava proběhnou hladce.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 22:17

Isca odhlas se. a ono se nic nestane

Online Tabea
8108 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 22:33

Stěžuju si na sebe, že sama sebe dokážu vystresovat kravinou. Odcházela jsem z práce po obědě a spěchala na školení, kde budu až do pátku. Pod stolem jsem zapomněla na nabíječce světlo na kolo. Vzpomněla jsem si před chvílí, ale nemůžu tam dojet, protože kdyby se vzbudily děti, tak by se strašně vyděsily. Takže jsem zbantošila kolegu, který chodí na šestou, ať to tam dojde ráno vytáhnout z elektriky. Jenže hlava nepovolila, takže jsem ještě zavolala security, která tam teď večer půjde pustit alarm, ať tu zásuvku vypnou. To mám z toho, že mi táta leje do hlavy, jak někde někdo od nabíječky vyhořel.

Online Tabea
8108 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 22:36

Isca tvoje role rozhodne není zaviděníhodná. Přeju, ať tentokrat všechno proběhne v pohodě, a příště ať tomu včas dáš stopku.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 23:55

Tabea Tlapkám , šrotující hlava a zodpovědnost je strašná věc, v jednom případě z mnoha zabráníš katastrofě, a ve zbývajících akorát sama sebe stresuješ

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 00:24

Isca 

Uf, nemáš to jednoduchý. Já jsem před pár týdny s maminkou chystala oslavu pro tatínka a bylo to pro mě časově hrozně nevhod, protože se tam zařetězilo několik týdnů, kdy jsem pořád něco chystala. Něco jsme s mamkou  musely kvůli utajení dělat tátovi za zády.... Prostě to bylo náročný, byla jsem neskonale ráda, že mamka kývla na kupované řízečky, že jsem stihla s dětmi cestou v autě přichystat výzdobu, že jsme pili ze skla, že všem chutnal dort, ale hlavně, že jsem se nezcvokla! Kdyby mi do toho někdo házel vidle, asi už bych bydlela v Bohnicích. Jak zmiňuješ tu logistiku, bylo to pro mě těžký i z toho důvodu, že bylo potřeba nakoupit v asi 8 obchodech  Nedej se!

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 00:33

Isca  Snad se aspoň povede samotná akce! A příště tabulku a rozpis.  

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 03:46

Isca hlava ma rozbolela len z čítania funkcia zmierovača je ťažká, nik to neoceni a tebe to pritazuje. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:22

Tabea tlapkám tohle je hrozný. Ale teď můžeš být v klidu.

Ještě si to občas člověk dokáže vyrobit cestou do pryč, bez možnosti kontroly - vypla jsem konvici/plotýnku/žehličku a ta hlava dokáže vymyslet neuvěřitelné scénáře.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:28

dynda to je snad lepsi pronajmout si na pul dne nejaky podnik a zaplatit si raut.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:59

notna viktorka_od splavu Tabea letfenixa dynda Garfie holky díky za podporu.

Garfie No právě ta tabulka a rozpis jsou u nás ty největší spouštěče! Nevadilo by, že si jednotliví účastníci tabulku modifikují, ale oni se napříč tabulkou kritizují a popichují, jak to udělal ten druhej.  Pak máma:"Holky nehádejte se, příště prostě objednáme chlebíčky!" Sestra:"Co to je zase za blbý kecy, proč bychom měli něco objednávat! stačilo by, kdyby si XY nevymýšlela a udělala to jinak!To moje děti jsou jinak vycvičené, akorát ta starší by taky mohla něco udělat!" Starší třicetileté dítě stahuje koutky úst a říká něco o státnicích, otec se pokusí odlehčit situaci klasickým výrokem, že oni už tu za chvíli nebudou a nám ubydou starosti, jedna z mých dcer začíná nezvládat a odchází kouřit na střechu, což vzápětí spustí hejty na kouření elektronických cigaret.

Doprava rodičů z chalupy před pár týdny dvěma auty silně připomínala film Výlet od Alice Nellis, až na ten popel. 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:02

bublifuk tím trpí moje maminka, takže se třikrát vrací do bytu, vypíná všechno ze zásuvek, neodejde z bytu když běží pračka/myčka... a v hlavě si vyrábí konstrukty co kde zapomněla vypnout. Není to snadné. Starší sestra už to má podobně.

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:03
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:13

Iscajá bych se z rodiny odhlásila hlavně na místě tvých dcer a neteří