Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:25

Gatita Já jsem se jednou u zubaře totálně složila, musela mě chlácholit sestra a trvalo to jako fakt dlouho, což si uvědumuju až ted, že asi zubařka nebyla ráda. Normálně jsem se strašně rozbulela:-D. Určitě to nemohlo být tak hrozný u tebe. Ale já začala bulet až když mě to přestalo bolet....několik dní jsem trpěla s moudrákem, myslela jsem si, blbec, že když se prořezává tak to bolí přece a musim pár dní vydržet. Tak pak se mi rozsvítilo, šla jsem tam, dala mi injekci, přestalo to bolet a já na rentgenu jsem se uplně svezla a začala bulet uplně hrozně:-D

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:26

Mrakoplas je to vypnuté! A kdyžtak se vypne sama. Ale tohle jsou přesně ty úkony, které člověk dělá automaticky a pak si nepamatuje/nevybavuje, že je udělal.

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:07

Karja dekuju, vidim, ze v tom nejsem sama. Celkem jsem se drzela, ale slaba chvilka tam byla. Ono to je proste narocne psychicky. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:15

Gatita Jsme ženský, jsme v pohodě, můžeme bulet klidně furt:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:19

Gatita u nás je mini master chef, ale kluci se na to zatím moc netváří

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:25

Karja ze jo, presne tohle jsem si tam dneska rikala

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 13:43
Reakce na Evaeva:

Karja hele, podle mojí ségry mám taky pořád mraky času, jsem přece doma s dětmi (ona žádné děti nemá). Ale naštěstí po mně nic nechce.

​Já mám na všechno čas, mám jen jedno dítě a půl úvazek. Vyzvednout, zařídit, upéct, objednat, pohlídat...

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:24

žluťásek Tak ty bys u nás pekla i na svátky. Státní:-D

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:33

Karja i ve všední dny, když pracuju z domova. Člověk na homeoffice má přece čas uvařit oběd, vyprat, udělat s dětma úkoly a vyrobit překvapení pro babičku ke kulatinam. Kdo jinej by to dělal, když ostatní chodí do práce...

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 14:51

Isca tlapkám moc... Ale poznámka o filmu Alice Nelis mě rozesmála, trefné a smutno-vtipné jak celý ten film.

Já si sem jdu odložit něco podobného. Mamka se po úraze začíná berlit, zvládla už i nástup do auta (=5 schodů a pár metrů po rovině), jupí..! Jenže. Začala mít megalomanské plány. Samozřejmě ke všemu mě potřebuje, včetně auta a připarkování přímo k místu určení, víc jak 10m v celku neujde. Takže na pátek naplánovala: poštu, bankomat, spořitelnu a ještě další banku v centru. Vše nesnese odkladu, musí být všude vloženy hotovosti , je nesmírně nervózní z toho, že se jí na účtu hromadí důchody a částky nejsou převedeny například na spořící účet, penzijní připojištění. Vot tragedia!!! A pozor, rozuzlení...! Nelze to udělat tak, že mi dá cash a já převedu ze svýho účtu, protože..... Tamtadadaaaa: ona nebude mít papírové potvrzení..!!! Výpisz účtu není směroplatný...! Mě mrskne už.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 15:48

Pavlena Velmi ti rozumím a o to více tlapkám .

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 15:50

Pavlena no, jak to jednou akceptujes, uz to budes mit nafurt:-/

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 15:51

viktorka_od splavu Jenže, jak odmítnout, aby to bylo přijato bez výčitek - rozumné argumenty moc nefungují. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:04

whiskas pokud to postavis takhle, jsi v haji zelenym:-)

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:08

Gatita tlapkam moc. Já se rozbrečela, když mi měla zubařka trhat osmičku. Sestra mě pohladila po hlavě a osusila mi slzy. A velice něžně mi potom držela hlavu, abych necukla.a oceňuji, jak se zubařku hned rozjely nějaké téma, ať není ticho, ať odvedou pozornost. Sice jsem to prokoukla, ale.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:48

viktorka_od splavu To máš bohužel pravdu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:53

Třeba se mi uleví :-D. Byla jsem dnes na obstřiku ramene a teď to bolí ještě víc. Jako bonus se mi vrátil po roce a půl (kdy jsem tento neduh úspěšně rozcvičila) výhřez ploténky. Termín objednání na neurologii skoro 3 měsíce :-D.

Asi se už fakt rozpadám .

S rodiči je to stále dokola. Nabídka, odmítnutí, čímž se "problém" prohloubí a hůře se řeší. Nabídka pomoci je debata na hodiny a výsledek je demotivující. Jak dlouhá je tak čekačka na psychiatrii ?

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 17:23

Pavlena no, jak to jednou akceptujes, uz to budes mit nafurt:-/

​presne. Myslim bys me pochvalila, ale ani nemuzu napsat, jak debata skoncila..

whiskas

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 18:30

Pavlena muj tata byl kdysi taky dost nervozni, kdyz jsem neco za ne zaplatila z meho uctu. Nastesti se spokojil s vytistenym potvrzenim pohybu na uctu, ktere si schoval.

žluťásek jo, prace z domova prece neni prace, muzes to prece delat, kdy chces! Takze u toho pak clovek drepi o pulnoci a v sobotu, zatimco ti ustvani a upracovani chudaci maji padla nejdyl v 5 a v sobotu jedou na vylet.

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 18:57

Kokoska no. Jenze vytistene potvrzeni neni smeroplatne. Nema totiz razitko od pani na prepazce.