Gatita Já jsem se jednou u zubaře totálně složila, musela mě chlácholit sestra a trvalo to jako fakt dlouho, což si uvědumuju až ted, že asi zubařka nebyla ráda. Normálně jsem se strašně rozbulela:-D. Určitě to nemohlo být tak hrozný u tebe. Ale já začala bulet až když mě to přestalo bolet....několik dní jsem trpěla s moudrákem, myslela jsem si, blbec, že když se prořezává tak to bolí přece a musim pár dní vydržet. Tak pak se mi rozsvítilo, šla jsem tam, dala mi injekci, přestalo to bolet a já na rentgenu jsem se uplně svezla a začala bulet uplně hrozně:-D
Stěžovací vlákno
Mrakoplas je to vypnuté! A kdyžtak se vypne sama. Ale tohle jsou přesně ty úkony, které člověk dělá automaticky a pak si nepamatuje/nevybavuje, že je udělal.
Karja dekuju, vidim, ze v tom nejsem sama. Celkem jsem se drzela, ale slaba chvilka tam byla. Ono to je proste narocne psychicky.
Gatita Jsme ženský, jsme v pohodě, můžeme bulet klidně furt:-D
Gatita u nás je mini master chef, ale kluci se na to zatím moc netváří![]()
Karja ze jo, presne tohle jsem si tam dneska rikala![]()
Karja hele, podle mojí ségry mám taky pořád mraky času, jsem přece doma s dětmi (ona žádné děti nemá). Ale naštěstí po mně nic nechce.
Já mám na všechno čas, mám jen jedno dítě a půl úvazek. Vyzvednout, zařídit, upéct, objednat, pohlídat...
žluťásek Tak ty bys u nás pekla i na svátky. Státní:-D
Karja i ve všední dny, když pracuju z domova. Člověk na homeoffice má přece čas uvařit oběd, vyprat, udělat s dětma úkoly a vyrobit překvapení pro babičku ke kulatinam. Kdo jinej by to dělal, když ostatní chodí do práce... ![]()
Isca tlapkám moc...
Ale poznámka o filmu Alice Nelis mě rozesmála, trefné a smutno-vtipné jak celý ten film.
Já si sem jdu odložit něco podobného. Mamka se po úraze začíná berlit, zvládla už i nástup do auta (=5 schodů a pár metrů po rovině), jupí..! Jenže. Začala mít megalomanské plány. Samozřejmě ke všemu mě potřebuje, včetně auta a připarkování přímo k místu určení, víc jak 10m v celku neujde. Takže na pátek naplánovala: poštu, bankomat, spořitelnu a ještě další banku v centru. Vše nesnese odkladu, musí být všude vloženy hotovosti
, je nesmírně nervózní z toho, že se jí na účtu hromadí důchody a částky nejsou převedeny například na spořící účet, penzijní připojištění. Vot tragedia!!! A pozor, rozuzlení...! Nelze to udělat tak, že mi dá cash a já převedu ze svýho účtu, protože..... Tamtadadaaaa: ona nebude mít papírové potvrzení..!!! Výpisz účtu není směroplatný...! Mě mrskne už. ![]()
Pavlena Velmi ti rozumím a o to více tlapkám
.
Pavlena no, jak to jednou akceptujes, uz to budes mit nafurt:-/
viktorka_od splavu Jenže, jak odmítnout, aby to bylo přijato bez výčitek - rozumné argumenty moc nefungují.
whiskas pokud to postavis takhle, jsi v haji zelenym:-)
Gatita tlapkam moc. Já se rozbrečela, když mi měla zubařka trhat osmičku. Sestra mě pohladila po hlavě a osusila mi slzy. A velice něžně mi potom držela hlavu, abych necukla.
a oceňuji, jak se zubařku hned rozjely nějaké téma, ať není ticho, ať odvedou pozornost. Sice jsem to prokoukla, ale
.
viktorka_od splavu To máš bohužel pravdu.
Třeba se mi uleví :-D. Byla jsem dnes na obstřiku ramene a teď to bolí ještě víc. Jako bonus se mi vrátil po roce a půl (kdy jsem tento neduh úspěšně rozcvičila) výhřez ploténky. Termín objednání na neurologii skoro 3 měsíce :-D.
Asi se už fakt rozpadám ![]()
.
S rodiči je to stále dokola. Nabídka, odmítnutí, čímž se "problém" prohloubí a hůře se řeší. Nabídka pomoci je debata na hodiny a výsledek je demotivující. Jak dlouhá je tak čekačka na psychiatrii
?
Pavlena no, jak to jednou akceptujes, uz to budes mit nafurt:-/
presne. Myslim bys me pochvalila, ale ani nemuzu napsat, jak debata skoncila..![]()
Pavlena muj tata byl kdysi taky dost nervozni, kdyz jsem neco za ne zaplatila z meho uctu. Nastesti se spokojil s vytistenym potvrzenim pohybu na uctu, ktere si schoval.
žluťásek jo, prace z domova prece neni prace, muzes to prece delat, kdy chces! Takze u toho pak clovek drepi o pulnoci a v sobotu, zatimco ti ustvani a upracovani chudaci maji padla nejdyl v 5 a v sobotu jedou na vylet.
Kokoska no. Jenze vytistene potvrzeni neni smeroplatne.
Nema totiz razitko od pani na prepazce. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.