Isca Situace je to hrozna a ty skvela, ze to jeste davas a s humorem.
Neverim, ze to tady pisu, ale pavouci a hadi co tu jeli predtim ve mne zdaleka nevyvolali tak stazeny zaludek.
Isca Situace je to hrozna a ty skvela, ze to jeste davas a s humorem.
Neverim, ze to tady pisu, ale pavouci a hadi co tu jeli predtim ve mne zdaleka nevyvolali tak stazeny zaludek.
Isca to je priserny jen to cist, natoz v tom zit. Jak muzou pak ty lidi mit z ty oslavy radost? Drz se!
To by bylo rozhodně lepší, jenže tatínek nikam nemůže, má momentálně takovou debilní zdravotní komplikaci, že ho nikam nedostaneme. Takže jediná možnost byla vlastní chata se zahradou. No a taky se to řešilo jakoby na poslední chvíli, protože nebylo úplně jasný, jestli vůbec to půjde... Ale nakonec to klaplo a krásně jsme si to užili.
dynda tak to je hlavni :)
Isca
smeju se sice ale uz bych byla u chocholouska. nebo v kriminale![]()
Isca Hele, ale to je hodně typický, asi je to v nějaké míře všude, teď jen o to, jak to ustát.....
Prosim vas nepiste to o nevypnutych spotrebicoch, lebo sa zas budem musiet vratit z prace skontrolovat zehlicku. Uz to vo mne hloda a to mi sambo kvoli tomu kupil tu, co sa ma sama vypnut. Ale co ak??
Mrakoplas Jestli tě můžu uklidnit, žehličku jsem nechala zapnutou už několikrát a nikdy se nic nestalo. Klidně i celej den, pssst, nikomu to na mě neříkej! ![]()
Isca Já se tady teda taky "směju", co někdo nevyvede z běžné oslavy. Ale vlastně včera se mě sestra zeptala (normálně ta, co umí péct), jestli nechci pro neteř upéct k narozeninám dort, řekla jsem hned jasně "ne" a ona uplně vážně, jestli jako fakt ne a proč nechci:-D....Ví, že se stěhujeme, že mám novou práci, že mám co dělat s dětma, že jsem ze všeho na nervy.... Prostě někdo to zkouší. Já vůbec nevím, kde si jako myslela, že budu mít ten prostoj dělat dort:-D:-D
Karja tak to je taky hustá ségra. Mohla si to za něco vyměnit, jasně, ale uklidíš mi celý barák a vytřídíš skříně ![]()
Já mám taky samovypinaci zehlicku, ale protože mi už nejmene dvakrat spadla a tvrde dopadla na zem bez viditelne ujmy, vsugerovala jsem si, že se ty pady jednou určitě projevi tím, že samovypnuti selze a vyhorime.
Takže se taky vracivam.
Evaeva No ona podle mě moc nemyslí:-D Jí prostě nedošlo, že nemám fakt čas.
Karja hele, podle mojí ségry mám taky pořád mraky času, jsem přece doma s dětmi (ona žádné děti nemá). Ale naštěstí po mně nic nechce.
Karja no přeci večer, až děti usnou
na to bych odpověděla legendární "ráda bych, ale nechce se mi"
monis :-DHahaha, ale já jako ani nemám čas, aby se mi hypoteticky vůbec mohlo chtít:-D
Garfie moc mi to nepomohlo ale dik ![]()
Mrs.Robinson niee to nechcem pocut! Kusok vedla prace su hasici. Vzdy ked ich pocujem ist na vyjazd, hrozim sa, ze to k mojej zehlicke
. Ale inak som neni az taka trafena, fakt ![]()
Mrakoplas dělala jsem v troubě trhane maso, na 110, a potřebovala jsem zajet pro něco autem, tam jsem se samozřejmě zdrzela, a cestou domů mě míjeli hasici a jeli stejným směrem jako já. Musím uznat, že dobře mi nebylo.
Dnes jsem se rozbrecela u zubare
. Ne ze by se delo neco tak hrozneho, ale opíchli me tak, ze jsem nemohla zavrit oko. Nejak me to rozhodilo, normalne totiz zaviram oci a delam, ze tam nejsem, tak me to vyvedlo z miry. A ty zuby uz me se.ou, je to vsechno nejak frustrujici.
Mrakoplas ta je ale sikovna! Kamaradcina dcera taky rada pekla a chodila dokonce na krouzek peceni. Kamaradka si to nemohla vynachvalit, protoze dcera kazdy tyden prinesla krabici buchtet k snidani, coz kdyz srovnas treba s krouzkem keramiky...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.