Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:20

Isca Situace je to hrozna a ty skvela, ze to jeste davas a s humorem.

Neverim, ze to tady pisu, ale pavouci a hadi co tu jeli predtim ve mne zdaleka nevyvolali tak stazeny zaludek.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:41

Isca to je priserny jen to cist, natoz v tom zit. Jak muzou pak ty lidi mit z ty oslavy radost? Drz se!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:45

Kokoska 

To by bylo rozhodně lepší, jenže tatínek nikam nemůže, má momentálně takovou debilní zdravotní komplikaci, že ho nikam nedostaneme. Takže jediná možnost byla vlastní chata se zahradou. No a taky se to řešilo jakoby na poslední chvíli, protože nebylo úplně jasný, jestli vůbec to půjde... Ale nakonec to klaplo a krásně jsme si to užili.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:49

dynda tak to je hlavni :)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:56

Isca smeju se sice ale uz bych byla u chocholouska. nebo v kriminale

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:04

Isca Hele, ale to je hodně typický, asi je to v nějaké míře všude, teď jen o to, jak to ustát.....

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:09

Prosim vas nepiste to o nevypnutych spotrebicoch, lebo sa zas budem musiet vratit z prace skontrolovat zehlicku. Uz to vo mne hloda a to mi sambo kvoli tomu kupil tu, co sa ma sama vypnut. Ale co ak??

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:26

Mrakoplas Jestli tě můžu uklidnit, žehličku jsem nechala zapnutou už několikrát a nikdy se nic nestalo. Klidně i celej den, pssst, nikomu to na mě neříkej!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:02

Isca Já se tady teda taky "směju", co někdo nevyvede z běžné oslavy. Ale vlastně včera se mě sestra zeptala (normálně ta, co umí péct), jestli nechci pro neteř upéct k narozeninám dort, řekla jsem hned jasně "ne" a ona uplně vážně, jestli jako fakt ne a proč nechci:-D....Ví, že se stěhujeme, že mám novou práci, že mám co dělat s dětma, že jsem ze všeho na nervy.... Prostě někdo to zkouší. Já vůbec nevím, kde si jako myslela, že budu mít ten prostoj dělat dort:-D:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:05

Karja tak to je taky hustá ségra. Mohla si to za něco vyměnit, jasně, ale uklidíš mi celý barák a vytřídíš skříně

Offline Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:10

Já mám taky samovypinaci zehlicku, ale protože mi už nejmene  dvakrat spadla a tvrde dopadla na zem bez viditelne ujmy, vsugerovala jsem si, že se ty pady jednou určitě projevi tím, že samovypnuti selze a vyhorime. Takže se taky vracivam.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:12

Evaeva No ona podle mě moc nemyslí:-D Jí prostě nedošlo, že nemám fakt čas.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:21

Karja hele, podle mojí ségry mám taky pořád mraky času, jsem přece doma s dětmi (ona žádné děti nemá). Ale naštěstí po mně nic nechce.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:27

Karja no přeci večer, až děti usnouna to bych odpověděla legendární "ráda bych, ale nechce se mi"

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:34

monis :-DHahaha, ale já jako ani nemám čas, aby se mi hypoteticky vůbec mohlo chtít:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:51

Garfie moc mi to nepomohlo ale dik

Mrs.Robinson niee to nechcem pocut! Kusok vedla prace su hasici. Vzdy ked ich pocujem ist na vyjazd, hrozim sa, ze to k mojej zehlicke . Ale inak som neni az taka trafena, fakt

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:53

monis

Karja moja 9 rocna neter uz pecie torty (s pomocou) sama! Za chvilu jej ideme na oslavu a ona si upecie tortu, uply ideal! Aj si ju celu nakreslila, no plan ma odvazny :) Skoda, ze je od nas daleko, vraj robi aj palacinky na ranajky. To pd tych mojich asi nemozem ocakavat

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 11:58

Mrakoplas dělala jsem v troubě trhane maso, na 110, a potřebovala jsem zajet pro něco autem, tam jsem se samozřejmě zdrzela, a cestou domů mě míjeli hasici a jeli stejným směrem jako já. Musím uznat, že dobře mi nebylo.

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:06

Dnes jsem se rozbrecela u zubare. Ne ze by se delo neco tak hrozneho, ale opíchli me tak, ze jsem nemohla zavrit oko. Nejak me to rozhodilo, normalne totiz zaviram oci a delam, ze tam nejsem, tak me to vyvedlo z miry. A ty zuby uz me se.ou, je to vsechno nejak frustrujici.

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 12:13

Mrakoplas ta je ale sikovna! Kamaradcina dcera taky rada pekla a chodila dokonce na krouzek peceni. Kamaradka si to nemohla vynachvalit, protoze dcera kazdy tyden prinesla krabici buchtet k snidani, coz kdyz srovnas treba s krouzkem keramiky...