Mermaid nema samecka, zatim dostala do sklinky listi a vetve, propichane vicko, a cekam na zazrak asi...
Stěžovací vlákno
rasaNori přes web nějaký chovatel pavouků by ji nechtěl? Zoo?
A mám teda husinu jen to čtu...
Jak jsi ji poznala, ja ji teoreticky poznam ale kdybych ji videla v dome "nazivo", tam by mi to necvaklo. A klidne bych ji vysala nebo nechala tak.
Otazka: muze byt uz oplodnena? Oni muzou klast vajicka i nejaky cas po, ne? Jak dlouho ji mate doma?
rasaNori škoda, že nebydlím blíž. Bych ti přijela toho pavouka zašlápnout.
Pinot Noir tak už vím komu v případě nouze volat ![]()
Mermaid nema samecka, zatim dostala do sklinky listi a vetve, propichane vicko, a cekam na zazrak asi...
Myslíš na sebevraždu třeba?
Musím říct, že díky tobě tady (asi jako většina ostatních) pilně studuju a dozvěděla jsem se spoustu zajímavých vědí! Doma bych ji teda nechtěla. :-)
Catherinne viď, taky mi z toho pomyšlení, že něco takovýho najdu doma, není dobře. Ani vygooglit jsem to nemohla, musel se kouknout muž a popsat mi to
rasaNori tohle říká Google. Jinde jsem se dočetla, že postupem času a změnou klimatu k nám stejně dorazí. Já bych ji klidně vypustila. A snažila se nemyslet na tu teorii, že pavouci se vrací do domu.
Bydlet bych s ni nechtěla.
Vyskytuje se u nás už několik let a rozšiřuje se. Žije ve vysokých travách, kde si splétá kokony - tedy jakési zámotky, do nich pak samice na konci léta klade vajíčka. Její výskyt byl hlášen například v Ústeckém kraji, ve středních Čechách, na Litoměřicku, Mostecku a naposledy Českolipsku
Pinot Noir Ja jsem naopak hodne rada, ze bydlim dostatecne daleko
. Raduza Ze se sem postupne zmenou klimatu dostane je hezka vec, ale proc tomu aktivne napomahat. Jestli neni vylouceno, ze je jedovata, tak je moznosti jen likvidace nebo nejaky chovatel/zachranna stanice pro volne zijici zivocichy. Nebo jedovateho hada byste taky pustili? Asi ne ze...
Candance prakticky to poznas, ver mi:D mam teorii ze jsme si ji privezli ze spanelska v zime, takze mrnavou, bydli s nama tedy pravdepodobne uz 3/4 roku, a kdybych se nerozhodla pouklizet takovy slepy roh za kvetinacem, tak by s nama bydlela asi jeste dlouho.
Catherinne zoo ji nechce, co by delali s jednou:)
Pinot Noir ja na pavouky neslapu z principu, ne ze bych to neumela, ale nicim je jen v praci.
Garfie takhle je pry vcelku neskodna, pokud ji nenastves. Tady jsou od jara do podzimu porad otevrene dvere ven, much tu je dost, tak tu byla asi hodne spokojena:D
Raduza my tu mame pavouku hodne, i tech fakt velkych pokoutniku, ja to prubezne vyhazuju ven nebo splachuju, nestitim se.
Dostala mouchu, vypada nadsene:D
Kdo chce fotku, at se ozve, Tak Betty byla spokojena:D
rasaNori já prosím chci fotku ![]()
Ať vím, co mám zašlápnout, až se to objeví u nás. ![]()
Dostala mouchu, vypada nadsene:D
A máte nového mazlíčka
Jak je ten jed nebezpečný?
Jos Na hada bych si pozvala odborníky, mít ho teda v domě, na zahradě bych to vůbec neřešila. Včela je pro mnohé taky nebezpečná, tak ji budeme taky zabíjet?
Evaeva to se nevi, neni to tak nebezpecne jako klasicka cerna vdova, teda pry:D Moje mama ma strach z pavouku, holky si to od ni nosi kdyz je hlida, tak se jim doma a venku snazim ukazat, ze pavouci zas tak desivi nejsou. Takze kdyz si maly dite chtelo sahnout, tak jsem musela vysvetlit ze ac to normalne nezakazuju, tak u tehle fakt ne:D
rasaNori Tak mne tvoje dobrodružství s pavoukem tak zaujalo, že se mi o tom tvém pavoukovi dneska v noci zdálo. Jeli jsme spolu tramvají :o)
DruI doufam ze aspon sedela sporadane na sedacce:D
rasaNori mít doma dvě malý děti a něco, o čem se moc neví, jak je to jedovatý... no tvůj boj!
Kokoska to je i difenbachie![]()
rasaNori škoda, že nebydlím blíž. Bych ti přijela toho pavouka zašlápnout.
A já bych to po tobě s radostí zametla na lopatku. Jako u mě by to bylo bez diskuze no:-D
rasaNori Difenbachii musí děti sežrat, musí být aktivní ony, nestane se to aktivitou difenbachie ani zlou náhodou, že na ně difenbachie spadne atd.
rasaNori a nože můžou požezat a sporák spálit, že. Jak jsem psala, je to tvoje volba, já bych to mít doma nechtěla ani bez dětí, a že těch pavouků tady hlavně přes léto s náma bydlí dost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.