Komu se týden před stěhováním vys**la pračka?? ![]()
No asi lepší, než týden po nastěhování ![]()
Komu se týden před stěhováním vys**la pračka?? ![]()
No asi lepší, než týden po nastěhování ![]()
Lama_z_Lana mas pravdu, nastehujes rovnou novou!
Mulen však koni věřit nic nemáš, Věř sobě
Karja takový restart je občas vážně potřeba. No a ta kocovina je potřeba taky jinak by měl člověk tendenci se restartovat moc často
Souhlasím! A tlapkám!
Teď jsem na parapetu u gauče ulovila cistokrevnou černou vdovu. A teď otázka za dva bludistaky, co s ní. Pavouky nezabijim z přesvědčení, ale vypustit tuhle mě přijde trošku blbe..
rasaNori No máš tu novou stodolu přece.
rasaNori u tohohle druhu bych udělala výjimku..není zdejší, nepatří sem.
SunEclipse zatím je ve sklenici, zítra to rozlousknu...
rasaNori kde se tady vzala?
SunEclipse zatím je ve sklenici, zítra to rozlousknu...
já bych jí ráda viděla, v ty sklenici.
rasaNori Tady je jediný řešení, kup si terárko ![]()
Raduza to by mě taky velice zajímalo...ale podle počtu musich mrtvolek už s nama bydli dlouho.
Isca Raduza Tak Betty SunEclipse tak je to snovacka lilianina, segra černé vdovy, a původem je ze Španělska, tudíž kde se vzala je nasnadě, strávili jsme tam dlouho a mohli si ji přivézt ve věcech jako mimino.
rasaNori díky za fotodokumentaci ![]()
rasaNori Je taky jedovata?
By me zabilo jen ji videt. Hlavne to nevypoustej. Strasna predstava
rasaNori a nechtěl by ji nějaký chovatel?
A teda mě pavouci naprosto nevadí, ale tenhle suvenýr bych taky moc doma nechtěla.
andulka01 tezko rict, je sice krasna, ale mam z ni respekt.
corallinetlapkám, hlavně ať to nebolí. To vyplňování už je lepší.
Tak ti nevím... Vzali na mě něco, co pištělo tak strašně, že mě bolely všechny zuby včetně umrtvených jenom z toho zvuku. Jo, jsem na nepříjemný zvuky přecitlivělá.
Lama_z_Lana My se sice nestehujeme, ale vcera nam pracka zacala vyhazovat hlavni jistic. Takze ma evidentne taky dost. A pred mesicem jsme museli vymenit bojler. Tak nechci domyslet, co prijde priste.
rasaNori fotodokumentaci vidět nechci, ale zajímalo by mě, jak to dopadlo. Jestli to byla fakt ta potvora, jak píšeš, tak vypouštět jí do naší přírody, mi přijde těžce nevhodný (co když se to tu pak uchytí a rozšíří)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.