Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 08:28

andulka01 Já taky nemám sdílený učet, ale ted to vidím jako chybu:-D:-D. Měli bychom mít sdílený a pak ten můj.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 08:46
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 08:49

continuity staci se domluvit a nechat na nekoho udelat dispozicni pravo k uctu. Samozrejme musi majitel uctu verit obmyslenemu, ze mu ucet nevybili :)

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 08:52

Kokoska no to já vím, že tím to vyřešíš. Reakce byla na příspěvek, že důchod manžela chodí na jiný účet. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:01

Ono je to nekdy fakt tezky s tvrdohlavyma lidma, ani to nemusi byt seniori 70+. Nejak si to nastavili (a nejen ucty a platby), funguje to a nechteji to menit, at uz se duvody okoli zdaji podivne nebo ne. Jen to pak muze zpusobit komplikace, kdyz to nastaveni je opravdu nutne zmenit.

Mimochodem, taky mam svuj "zasek" - porad se mi nechce mit platby v mobilu, jakoz i desitky ruznych aplikaci, ktere slibuji zlate svate. Takze ted se blizi situace, kdy se do internetoveho bankovnictvi sporitelny nedostanu jinak nez pres apku komplet George v mobilu, nebude stacit mit jen klic jako ted :(

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:24

Kokoska fakt? já mám KB a pořád to jde potvrzovat kódem ze SMS... taky ten krám nechci mít v mobilu!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:29

Kokoska Nekecej, ty jo, můj mobil už to neutáhne tu appku navíc.-D

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:53

RoSa Karja nevim jak ostatni banky, ale sporitelna to chysta. Doted jsem mela jen ten klic a pri posledni schuzce s bankerkou jsem si na jeji radu nainstalovala celyho George, ze pry to zacnou slucovat. Coz me bude nutit asi navic zamykat mobil, ktery beru do ruky tak 50x denne. No srandy fura.

SMS u CS uz davno ne, je na to extra nastroj, kam se musi zadat PIN.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:54

KokoskaJá mám taky spořku.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 09:59

Karja a ten klic teda asi pouzivas? Uz to je takovy, ze to cloveka donuti mit chytry mobil, bez toho uz se ani v PC do banky nedostanu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:01

letfenixa Tata bude mit 69 a zase se uplne do tech technologii pomatl. Ma nejnovejsi (nebo proste novy) iphone, milion aplikaci, auto s hybridnim pohonem, doma vytapi energii ze solaru a praktick zije v online svete. I barak zamyka ana dalku. Ale mam pocit, ze uz mu trosku hrablo. Protoze i doma vymysli ruzne blbosti jako bezvypinacove osvetleni apod

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:05

Jos a dvere jeste maji kliku nebo tleskate?

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:08

andulka01 No zejo. Ja mam od 15 ucet zalozeny rodici a s muzem si jedeme kazdy svoje a ucty platime dle aktualnich moznosti. Asi si ted udelame jeden spolecny, ale jinak nemame ani jeden kartu od uctu toho druheho. Kdyztak si posleme penize . Ja mam proste rada cisty stul, jak ty oddelene ucty, tak majetek. Duveruj, ale proveruj

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:10

Kokoska George appka a platky treba kartou potvrzujes pres ten klic, bud otiskem prstu nebo pinem. Za me ok. Je to rychly a (snad) bezpecny. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:12

Kokoska dvere ma bezpecnostni bez kliky, ale normalne na klic . Ale nedes me, to treba taky jeste nastane

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:22

Jos k George uctum ani karty nemame, to jsou firemni ucty, z nejakeho duvodu jeste nechane u CS. Tim min se mi libi mit to v mobilu.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 10:43

andulka01 Jo, je to děsný. Ale ona je taková jednodušší a navíc silně věřící, to máš těžký. Já nikdy neměla společný účet, zato mám kartu k manželovu.

Jinak třeba u mojí ségry v práci mají skutečně povinnost mít vlastní účet, proto mě to taky napadlo, když měnila práci, ať to řekne doma...ono u té mojí kamarádky ani nebylo, že by to manželovi vadilo, jen prostě to tak měli celý život (myslím, že ona ještě byla na VŠ, když on začal pracovat) a najednou vypadá podezřele, když přijdeš domů a chceš to jinak, že jo! 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 11:02

Josbezdotykové osvětlení je super, pak si bez tabletu ani nerozsvitis

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 11:03
Reakce na 999:

Pavlena U našich to bylo hrozně zajímavý. Táta s přehledem dělal všechno a my pak zjistili, že ho máma prostě nechala vyniknout :-). Když zemřel, tak to vzala na sebe.Teď se vždycky směje, jak byl táta důležitej, když si sedl ke kompu a platil složenky.

​U nás to bylo vždycky přesně naopak - všichni chlapi s úlevou přenechali placení složenek atd. na svých manželkách... asi se i bez toho cítili důležitě dost

Garfie 

V životě jsem neslyšela, že by někdo potřeboval na otevření účtu povolení druhýho manžela, co jsou to za novoty?!

andulka01 

No přesně. Já nikdy ani nevěděla, kolik manželovi na jeho účet chodí a do toho mýho taky žádnej neviděl.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 11:04

Jos ta appka je bezpečnější než sms. Má to taky problémy, ale optimální bezpecnostni řešení nebude používat už nikdo.