Karja chudák ty. Už dostal sambo lopatou po hlavě?
Stěžovací vlákno
Catherinne Ne, ale normálně celý půl den uklizi:D. Takže jako dostala jsem z toho maximum! Ale přišla jsem na to, já asi nesneseu být celý den doma, takže půl den zařizování, vaření a pak ještě hostit, to je moc. Já mám ráda ty programy no:D
Karja a musis hostit? Vemte je nekam na obed nebo opecte na ohni burty s ohledem na stav domacnosti. Nebo at zaridi hosteni sambo, kdyz je pozval. Ja teda tyhle situace moc dobre nesnasim, kdyz mam nejaky plan na praci a neco mi do toho vpadne. Ono to teda vzdycky nejak dopadne, ale stve me to hodne a to nejsme uprostred stehovani.
Kokoska Jo, tak jako sambo pomáhal celý den, já bych to jinak nezvládla, a to bylo pohoštění velmi skromné, ale za těchto podmínek, to tak bylo. Ale na příští sobotu vymyslel ještě debilnejsi program a hrozně se divil, že ho nechci podniknout s ním! To si nějak nechal vymluvit, když já teda nechci jet taky. No to je fakt úroda dneska....
Nevím, kam to dát, dlouho tu nebyla Dalia, co je s ní, víte někdo?
Karja oni ti chlapi nekdy mysli uplne jinak nez my (cti blbe) ![]()
zdensyposledních pár stránek v blbých dotazech. ![]()
Nevím, kam to dát, dlouho tu nebyla Dalia, co je s ní, víte někdo?
Dalia už, bohužiaľ, nie je medzi nami. Už niekoľko mesiacov je v parfémovom nebi. Aspoň si myslím, keď čítam jej prekrásne recenzie. ![]()
Biely kvet Nemohu tomu uvěřit, už je se synem
continuity , děkuji. Smutné
Biely kvet Nejdříve jsem to sdělení nepochopila (nechtěla pochopit) a myslela jsem, že je tím myšleno, že prostě jen opustila Parfumanii. :-(
Mám stížnost na sebe. Jak poslední dobou stále řeším záležitosti kolem rodičů, takže vyřizuji, napravuji, vysvětluji, doporučuji, přesvědčuji, dávám nevyžádané rady
, tak mi už občas ujedou nervy a zvyšuji hlas (což nepomůže). Následně se cítím provinile a ne dost empaticky, což si následně vyčítám. Ale občas se to fakt nedá
.
Karja oni ti chlapi nekdy mysli uplne jinak nez my (cti blbe)
Hele, tak se mi to povedlo! Jako muž si do věci nenechá mluvit, natož abych mu něco nakázala, zakázala. Ráno jsem nějak vymekla a říkám mu ať klidně jede, že mi to nevadí, stejně hodně věcí udělá přes týden a prej ne, prej jsem mu to tak celý znechutila, že se mu ani nechce....Jsem na sebe pyšná!
whiskas myslím, že máš pocity, které má občas každý rodič. Bohužel se stárnoucími je to často jako s těmi dětmi ![]()
whiskas Pro jednoho je to pečování velmi náročné, nemáš sourozence? My si to s bráchou rozdělili a řešíme operativně, v hodně věcech se shodneme názorově, prakticky jsme dva na dva. :D
Evaeva Díky, trochu jsi mě uklidnila. Taky mám vztek na všechny ty šmejdy, kterým není hanba využívat staré lidi a nabízet jim hovadiny, které jim následně zasílají. Myslela jsem si, že tyhle praktiky jsou již zažehnány, ale ne.
Kan Lituji, že nemám sourozence. Až se přidá ještě teta (je jen o něco mladší než rodiče a nemá děti), tak se asi zblázním.
whiskas ja ti úplne rozumiem ![]()
letfenixa Děkuju :-). Vím, že není dobré si pořád stěžovat, ale tak v rámci tohoto vlákna je to snad o.k. Člověku se tak nějak uleví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.