Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:50

Garfie Když přišla večer bouřka, tak jsem byla ráda, že jsem doma v teple a suchu.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:52

dzizisketa tak to u nás říkají přesný opak

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 04. října 2023 14:39
Reakce na Tabea:

Pinot Noir toho Raynauda mám taky. To je taky pěknej hnus.

​Mudr na neurologii mi na Raynauda radí Tebokan 120 mg.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. října 2023 16:29

Evaeva Equazen dělá i žvýkací tablety s jahodovou příchutí, nemám je teda vyzkoušený, ale mohly by chutnat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2023 16:58

Len jo, to zní jako něco, co budou loudit samiDíky

Online 999
19819 příspěvků moje polička 05. října 2023 18:46

Pinot Noir Reaguji pozdě, ale pokud by ti antihistaminika na chladovou alergii pomohla, vůbec bych se je nebála brát celý rok. Můj imunolog to dokonce doporučuje. Doporučuju Desloratadin.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 05. října 2023 19:17

999 jo, budu muset. Jak se ochlazuje, začíná to být neúnosné, co mi dnes ráno udělaly uši, to bylo příšerné. A zjišťuju, že stačí fakt málo - měla jsem cestou do školky ruce v kapsách, našla jsem na zemi pětikorunu, dala ji do kapsy, ale chvíli jsem ji v té kapse držela v dlani... No během chvilky ruka od té studené mince jak popálená.

Ono by to tak stejně dopadlo s tím celoročním užíváním, za chvíli se zhorší roztoči, jak přestane být dům pořád dokořán, můj další silný alergen. Mám předepsanou Cezeru, tak to zkusím s tím.

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 05. října 2023 19:33

Evaeva ten equazen se dela i s příchutí. Já sama sobě kupuju citronovej mollers, jinej nespolknu. Pro dite mám lysi bez prichute, je to strasny moc hodně, ale je ochotna to spolknout se sirupem na imunitu

Online 999
19819 příspěvků moje polička 05. října 2023 19:36

Pinot Noir Neboj se toho, já jsem na antihistaminikách víc než padesát let, zažila jsem ty hodně silný a to se s těmi dnešními vůbec nedá srovnat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2023 20:21

Potrefenáhusa mně by nějaké "gumídky" vyhovovaly nejvíc. S tím se sami připomenou, podávání je jednoduché...

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 05. října 2023 20:37

Potrefenáhusa ani ten citronovej rybi tuk neni nic moc. Ted mam v kapslich, ten spolknu lip.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 06. října 2023 00:30

Kokoska Citronovej moc dobrej není, ale equazen se myslím dělá i v jahodové příchuti (Evaeva) a ten byl dobrej. Akorát je teda podstatně dražší, než ty neochucené verze. On se rybí tuk pro děti různě ochucený najít dá, otázka je, co kvalita. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 07. října 2023 06:20

Stezuju si, těším se na víkend že si dodělám resty a sambo pozval návštěvu.. chci stěhovat, zařizovat a budu přitom hostit, uklízet a vůbec se mi v tomhle provizoriu nechce. Zrušit to moc nechci, je to rodina a málo se vídáme, divím se, že tohle klaplo na první dobrou, myslela jsem, že budeme měsíc hledat termín....Ach jo. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 07. října 2023 09:41

Karja se na to podívej z té lepší stránky...stěhování neuteče. Pohoštění objednej,  na uklízení se vykašli a užij si pokecu s lidma, který máš předpokládám ráda a málo je vidíš. Počítám, že to budou mít taky tak a přijedou za váma, abyste se viděli, ne dávat body za úklid.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 07. října 2023 09:59

SunEclipseNo, vůbec mě to neuklidnilo:D. Jako o uklid mi nejde, to tady ani nejde, ale třeba bych už chtěla mít bydlení jiný než postele s kuchyní:-D

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:08

Karjajá ti rozumím. Já potřebuji tyto věci udělat a ne se v tom plácat další týdny až měsíce. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:20

continuity Vím, že ve všední dny nic neudělám, víkend je taková jediná možnost trošku s něčím pohnout....

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:46

Karja promiň, já se neumím moc dobře vyjadřovat - nechtěla jsem to nijak zlehčovat, chápu, jak ti je, že je to pro tebe nepříjemné a jsi naštvaná.  Když si člověk něco naplánuje, a někdo mu do toho hodí vidle,  je to stres.  A  provizorium je oser a chceš to mít z krku. Myslela jsem tím, že když  jsi ve stavu, kdy s tím nic neuděláš, tak se tím neužírat celý víkend. Vzít to jako stalo se, a jak teď z toho nejlépe ven.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:57

Karja 

Kecat můžete i při práci rodina neni kontrola sociálky a mohli by ti naopak se stěhováním pomoct! Za stravu/drobné občerstvení... Sedět kolem stolu a koukat na sebe je stejně nuda!

Já taky chtěla uklízet ale kašlu na to - zítra přisviští mladej pán s harantama, to bych musela bejt blázen, abych tady kvůli těm malejm dobytkům smejčila! Zajdu si radši na manikuru, ať je babička tip top!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 07. října 2023 11:58

barbucha ehm, je to návštěva s malými detmi:D. Tam nehrozí ani stěhování ani sezení.