viktorka_od splavu kde to tu kdo psal, ze nejblizsi snesou hnusny chovani a je to ok?
Slusnymi lidmi jsem myslela normalni dejme tomu rodinu, ktera se na podstatnych vecech dohodne a nedela si za zady naschvaly.
viktorka_od splavu kde to tu kdo psal, ze nejblizsi snesou hnusny chovani a je to ok?
Slusnymi lidmi jsem myslela normalni dejme tomu rodinu, ktera se na podstatnych vecech dohodne a nedela si za zady naschvaly.
Kokoska je to uz nejakou dobu, nevedu archiv, ale fakt me to prekvapilo (osobne znam par lidi co maji stejny nazor ale tady jsem to necekala)
viktorka_od splavuMyslím, že něco podobného jsem psala, ale že je to vytržené z kontextu či špatně vyjádřené, protože moje čistá myšlenka to není. A nikdo jinej si nemyslím, že by to psal, bych si to pamatovala,ne;-)
Kokoska No je to hrozný, někdo je prostě takovej sobeckej, že si volí pro sebe jednoduché řešení a na ostatní nebere ohled nechce se domlouvat. Jako tohle je děsný no.
Ale co je zajímavý je, že věci do práce si pamatuju tak týden a to tam nesmí být víkend. Já mám asi divnej mozek.
Karja taky si spis pamatuju blbosti, na kterych nezalezi, nez dulezity veci.
KokoskaMožná otázka, zda jsou ty pracovní záležitosti důležitý:D
Karja tezko ![]()
Strasnej pribeh.
Ale nejste sami, u nas probehlo neco podobnyho. Bez upozorneni zrusil muj stryc hrob, kde lezeli nejen jeho rodice (moji prarodice) a jeho teta, ale i muj bratr (kteryho tam - marne - hledalo jeho dvojce a nasledne na me jecelo do telefonu)... stryc pravil ze to nebude uz dal platit a jestli chci, bratra ma v garazi, tak at si pro nej prijdu
Netusim, kdy nam to, a jestli vubec, hodlal oznamit... kdybychom na to sami neprisli.
Rodinu si nevybirame
No, mily stryc zakratko skoncil v naruci Alzheimera a zaver zivota mel hodne smutny. Karma je zdarma.
Karja selektivni pamet
(a ne myslim ze tys to nebyla, urcite ne tak naprimo, jak si pamatuju)
viktorka_od splavu myslím, že to bylo myšleno, že nejvíc si dovolíme k lidem , které máme rádi. Že ti nám odpustí, když si na nich vylejeme nějakou svoji frustraci.
Tak Betty Souhlasím, myšlenka asi nebyla, že je to normální ve smyslu přijatelný, ale normální ve smyslu, že se to tak běžně děje, z tebou zmíněnýho důvodu.
Snezi! ![]()
Jsem se nevěřícně podívala z okna... A pak jsem si vzpomněla, žes na severu ![]()
Tak Betty mě to přijde pochopitelný u těch školkových dětí, Co se tu občas probírají že jsou ve školce hodňoučký a když přijdu domů tak řádí jak černá ruka aby si vybily všechnu tu frustraci co si ve školce netroufnu dát najevo. U dospělých je to hodně hodně smutný, Člověk by z toho přece měl vyrůst ne?
viktorka_od splavu no spíš by se měl naučit tu frustraci popsat slovy nebo vybít třeba sportem, ale jsme jenom lidi no.
Evaeva Nemyslím vyrůst z frustrace ale poradit se s ní jinak než si to vybíjet na svých blízkých
viktorka_od splavu Tak je spousta lidí nedospělých i mezi dospělými.
viktorka_od splavu jasně, ale každému to občas ujede
Evaeva vidim velky rozdil mezi "kazdemu to jednou ujede" a "to je normalni, bezne"
viktorka_od splavu víš co, to už je takové slovíčkaření, které se ještě v takhle psané formě snadno pochopí jinak. Podle mně je to normální, protože každému to někdy ujede, což ale neznamená, že je to správné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.