hele, neděs nás tady jo? Já se teda lekla, ale taky mi to došlo ![]()
Stěžovací vlákno
Parkuji před domem na travnatém pruhu, dnes ráno okolo auta 3!!! psí hovna
Jakože když je to na trávníku a u dodávky, tak to jako není vidět, nebo co? Jen díky náhodě jsem to nenašlápla, ale večer budu parkovat na stejném místě a za tmy. Sakra, to tam snad mám dát kameru a pak to (v podstatě sousedům z okolí) nosit před vchody?
andulka01 na dlažbě před brankou do rodinného domu to je sakra vidět a stejně to tam nechají. ![]()
Já nedávno jedno víkendové ráno volala z okna na nějakou babu, ať to po tom svém psovi laskavě sebere. Dělala, že telefonuje ![]()
andulka01 my mívali na trávě vedle brány jeden čas pořád něco. Už jsem koupila nějaký postřik, co má odpuzovat psy, a asi pomohlo jen to koupení, protože jsem to ani nenastříkala a přestalo to.
Lidi jsou fakt neskutečně voprsklí.
andulka01 jak mi ještě před rokem přišlo, že je to lepší, tak teď mi to přijde jako děs. Máme před vchodem neoplocený herní prvek, u něj lavičku (asi jednu z deseti na tom chodníku). Každou chvíli tam sedí nějaký "pejskař" s mobilem a cigárem, psa si nevšímá, takže pak jsou cigára pod lavičkou a hovna všude okolo![]()
Pinot Noir to tady není tak časté, ale ano, už jsem koukala na paní, která to klacíkem umístila přímo doprostřed naší brány.
Tyjo, já ty všechny sousedy zdravím, na pejsky se usmívám, v ulici jezdím krokem, abych náhodou něco nepřejela. A to mám za to?
andulka01 jo, to mas za to. "Ta je takova slusna, ta nic nerekne, nebude řvat, tam to hovno klidne necham."
Kokoska na tom něco bude!
Kokoska nojono... Ale asi udělám pár cedulí a dám je na plot. Hm, ne že bych si tím asi pomohla, ale aspoň trochu páry upustím.
V létě, když jsme byli na zahradě furt, by si to nedovolili, teď je tma, to nikdo nevidí.
andulka01 Všude stejný. A kdyby jen na trávníku, tam chápu, proč si myslej, že to neva (i když nechápu), ale na svhodech před brankou. ![]()
Sweet Potato u nás třeba ba chodníku před školícím střediskem pro nevidomé. Když se to řešilo na místním FB, tak argument byl, že to určitě udělali vodící psi. ![]()
continuity tyjo, to je ale důvod! U nás nejsou vodící psi
jsem si zcela jistá, mám je dost nakoukaný.
continuity Tak to je argument jak noha..![]()
andulka01hlavně bych řekla, že vodící pes se jistě nevykadi doprostřed chodníku.
No pohádal se muž na toto téma s tchýni, že ukáže holkám, kam mají jít venčit psa až se přestěhuje k nám na sídliště, aby nemusely sbírat hovna.
Ty blaho, vyhlidla si místo, kde je griloviste. ![]()
A ještě argumentuje, že to nemůže zvednout, protože to smrdí! Kdyby řekla, že se jí motá hlava a boji se, že upadne, asi se na to nedá tolik říct, ale smrdí?!
Ono by mě stejně zajímalo, jak fungují ty babky u nás, které se tváří, že se nemůžou bez újmy na zdraví pro to hovínko ohnout. Když jim doma spadne na zem třeba vajíčko, tak to tam leží až do nějaké návštěvy, která to uklidí?
continuity já se teda v žádném případě nechci zastávat babičky, co se nemůže ohnout, ale tady je těch hoven tolik, že (jen) babičky za to nemůžou. Spíš mladí a ohební![]()
andulka01 nic nepiš, akorát budeš za krávu! u nás v ulici před jednim barákem nalepili na sloup ceduli, je to teda traktát dlouhej že se musíš zastavit, i s výhrůžkama kamerou a fakturou za úklid chodby v tom domě, že si tě jako najdou... no pokaždý, když jdu kolem, mám chuť na to fixou něco odepsat... jsou to teda náplavy, nově postavenej architektonicky rušivej BD, takže je tady tak nějak obecně nemáme rádi - ale kvůli tomu jim přece nechodíme kadit na trávník (obecní!) před domem! a krom toho: na trávník se nešlape!
![]()
continuity no ty kráso!
No tady těch babiček nad hrobem taky moc není, teda s pejskem myslím žádná. Já vlastně všechny, co u nás venčí, od vidění znám a tuším, no ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.