Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:41

RoSa Já nechci vyhrožovat, jen zcela jednoduše obecně poprosit, aby to sbírali i z trávníku. Parkuje tu (v době výkopu ve vedleší ulici) i dost dalších sousedů, myslím, že nebudu mluvit jen za sebe.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:46

andulka01 šetři papír. Ti slušní stejně sbírají a těm ostatním je to jedno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 15:51
Reakce na Krehutka:

andulka01 šetři papír. Ti slušní stejně sbírají a těm ostatním je to jedno. 

​Vidím to naprosto stejně 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:11

dzizisketa 

Taky jsem nevericne zirala!

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:36

A stezuju si na desnou honicku. Zritelnice mi dela programy, jeden den spacir po sekacich, dalsi zas kvuli bunde, mezitim jeste nekolik povinnejch setkani tu s boyfriendem, tu se spoluzackou... na zitra mi domluvila navstevu u recene spoluzacky doma, anzto si me preje poznat jeji matka - je taky Ceska (jeji dcera mluvi cesky jako zritelnice, to jest mizerne), tak si chce asi pokecat nebo co. A v sobotu mame celodenni vylet, a v nedeli se vracim

(na rozdil od obou holek zet mluvi stale obstojne a uchoval si zajimavou slovni zasobu, a milou dvojici prekrtil na trpaslika - kamaradka je mala, a trdlo - nevim co mu zritelnice provedla )

No ale ja mam fofry, a ledva jsem si dneska vysetrila dve hodinky na moje nakupy! Jsem chudak! Hodilo to akorat jedny mizerny kalhoty u cosaku, jednu marimekko kosili, blby tricko a jednu vonavku. Zebrota! 

Online Miru
16815 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:44

barbucha 

...jednak - píšeš úžasně!, aneb "Zápisky jedné šik ba(á)by"

se čtou moooc příjemně

a druhak - ta vůně zas vypadá velmi dobře dle složení!

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:56

barbucha uááá, vanilka?

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. října 2023 19:08

Miru 

Diky! Ja tam byla se zritelnici, nosi od nich dve vonavky, tak jsem zkusila tuhle a libila se mi moc.

RoSa 

Hele ja tam vanilku nemam. Vsak uvidis.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 19. října 2023 19:10

Ako tu čítam, spomenula som si na moju maminku. Ešte vtedy, to je tak 20 rokov späť,  bývala v Brne na sidlisku .Raz , keď venčila večer svojho boxera  pri nej zastalo policajné auto  a ona sa vraj aj zľakla, keď  policajt , ktorý z neho vyšiel kráčal ku nej .  Ale  on jej iba prišiel podakovať, lebo si všimol, že práve zbierala z trávy  do sáčku to, čo tam jej pes zanechal . Moja inak skromná maminka, keď mi to hovorila, bola  na seba pyšná, lebo jej vraj povedal, že tak ako ona  by to mali robiť všetci . Maličkosť, ale potešila .

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:42
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. října 2023 21:51

andulka01 to psaní je fakt na nic. Těm co nesbírají to bude jedno. Mám pocit, že jak je tma, tak tam kde nevidí, nesbírají kolikrát ani ti, co by to jinak uklidili.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. října 2023 23:58

Mirumožná nectes všechno.

Online dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. října 2023 00:14

Nějak nevím, do které rubriky se vrtnout, tak píšu sem.

Na víkend jedu pryč, na akci, přes kterou nejede vlak. Domluvené je to od prázdnin. Takže před třemi týdny přišel muž s tím, že v sobotu večer bude odstávka serverů, takže od šesti večer do dvou ráno bude muset být u počítače, ne nonstop, ale jak obstará děti? Tak se domluvil s tchýní, že k ní děti vrzne, pro mladší to bude první noc jinde, komplet bez maminky. Nu včera jsem si staršího vyzvedla ze školky s neštovicemi. Takže k tchýni půjde na noc malá. Ráno muž volá, že odstávka serverů se ruší a že tchýně v sobotu odpoledne prijde k nám, ať muž zajde nakoupit a vzít psa do lesa. Odpoledne volá muž, že tchýni praskl třmínek nebo co v uchu, nedrží rovnováhu a je jí blbě. Podle posledních informací se v sobotu mezi směnama staví tchán, aspoň trochu vyvenčit pejska.

Ale nebojte, do soboty daleko a ještě máme v záloze švagrovce, tety, sestřenice, kamarády a sousedy!

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. října 2023 00:39

dzizisketa těším se na sumář pátečních pohrom

Drsný, držím palce, ať to dopadne co nejlíp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2023 01:53

dzizisketa nakonec půjde venčit Rosťa i s těmi pupínky Jak mu vlastně je?

Jestli jde jen o to venčení, tak to nějak dopadne Užij si výlet.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 20. října 2023 09:45

dzizisketa - áno, to tak býva , keď sa darí, tak sa darí ! Ohromne veselé pre tých, čo sa ich to netýka. Nakoniec sa to väčšinou nejako vyvrbí a prežije, a tak to bude aj u vás,  ale  kým sa to vyvrbí a prežije, sú to nervy.  Tak už aspoň žiadne ďalšie komplikácie !

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:50
Reakce na continuity:

andulka01hlavně bych řekla, že vodící pes se jistě nevykadi doprostřed chodníku. 

No pohádal se muž na toto téma s tchýni, že ukáže holkám, kam mají jít venčit psa až se přestěhuje k nám na sídliště, aby nemusely sbírat hovna. 

Ty blaho, vyhlidla si místo, kde je griloviste.

A ještě argumentuje, že to nemůže zvednout, protože to smrdí! Kdyby řekla, že se jí motá hlava a boji se, že upadne, asi se na to nedá tolik říct, ale smrdí?!

Ono by mě stejně zajímalo, jak fungují ty babky u nás, které se tváří, že se nemůžou bez újmy na zdraví pro to hovínko ohnout. Když jim doma spadne na zem třeba vajíčko, tak to tam leží až do nějaké návštěvy, která to uklidí?

​Ha, u nás na sídlišti venčí taková vetchá stařenka o berlích BORDERKU!! Venčila jsem tenkrát štěně a už docela zdálky varovala, ať k ní nechodíme, že se bojí, že spadne. Tak jak sbírá hovna, netuším

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. října 2023 15:28
Reakce na andulka01:

Pinot Noir to tady není tak časté, ale ano, už jsem koukala na paní, která to klacíkem umístila přímo doprostřed naší brány. 

Tyjo, já ty všechny sousedy zdravím, na pejsky se usmívám, v ulici jezdím krokem, abych náhodou něco nepřejela. A to mám za to?

​tohle je zatím největší wtf. Klacíkem doprostřed brány...

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 20. října 2023 15:39

Aranel já na ní drze koukala když se pes vykadil doprostřed ulice, tak dělala, jakože to uklízí. Ok, otočila jsem se že to teda asi řeší, no a za pět minut pani pryč a bobky naházený u nás v bráně. Nepochopím nikdy.

Tohle je jeden z (mnoha zásadnějších) důvodů, proč nechci psa, nejsem si jistá ani vůlí, ani žaludkem :-)

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 20. října 2023 16:50

andulka01 no neni to teda nic prijemnyho sbirat, sotva to ze psa vypadne