Marbuša U nás takhle venčíval starou paní nějaký barvář. Jednou měla zlomené obě ruce.
Stěžovací vlákno
Kokoska Mně to sbírat nevadí, beru to, že to patří k tomu, navíc krmíme masem a kostma, takže bobky jsou malý a kompaktní. Přebalovat pokaděný dvouletý dítě mi přijde o dost horší.
Marbuša Sweet Potato Tady venší taková větchá paní dost přes 70 křížence labradora a asi ohaře. Na vodítku ho neudrží, pes neposlouchá a hrne se ke psům jak velká voda, takže když ji potkám, tak musím svýho psa odložit, toho jejího jít k něčemu přivázat, a pak ji můžeme se Cidem minout. Naposledy jsem ji potkala, měla dvě berle, zlomenou nohu a... toho psa s sebou na vodítku.
Zina patri, no. I k diteti. Ale jsou nasi, zejo ![]()
barbucha Dočítám zpětně, ale ta dvojitá škoda
, prostě se někdy "zadaří".
Pozdě, ale možná jsi ty Conversky fakt mohla zkusit vyprat, následně umělecky dotvořit
.
berush Strašný
, nechápu, že vás dotyční před takovým rozhodnutím nekontaktovali, že to s vámi neprobrali.
whiskas jezis, prezout auta! To uz zas bude u nas v servisu termin nejdriv v druhy pulce listopadu. Dik za pripomenuti!
Kokoska hm, muž mi tady nechal auto, (gumy jsou u švagra v garáži a možná se budou kupovat nové). že kdyby se na ty sluzebce seknul, budu si to muset zařídit.
Gumy jsou na diskách, takže to dělá sám, ale já ten termín už samozrejme neseženu, až zjistím, že to musím řešit.
jo děvčata, já se objednávala před týdenm a měli až prosinec ![]()
SunEclipse hm, doufám, že se mi ten mechanik vráti.
continuity my jsme to vzdycky tak trochu zazdili, snad nikdy jsme nemeli prezuto hned prvniho. Ale tentokrat jsem na to zapomnela uplne, totalne. Asi jak bylo porad teplo.
Máme přezuto už 14 dní, asi ![]()
Tyjo, kam chodíte přezouvat? ![]()
Kokoskakdyž jezdit v 20 stupních na zimacich je taky blbě. Muž to výslovne nesnáší
My máme přezuto ode dneška. Ale hlavně díky tomu, že jedeme příští víkend na Šumavu. Jinak souhlasím s continuity manželem, v tom teple na zimních je to nic moc.
continuity vsak se taky nenervuju. Pristi tyden ma byt jeste docela teplo, tak to snad neprejde rovnou do snezeni a mrazu.
Sweet Potato my tu mame nedaleko v Petrovicich pneuservis, uz jsme tam zavedena firma. Na prideleni terminu to teda vliv nema. Jsou tam mnohem levnejsi nez v autoservisu, v tom mi jednou na jare prezuli na letni, kdyz jsem prorazila jednu zimni, a byla to snad 3x vyssi cena. Kdybych nemela v pojistce zdarma odtazeni do znackoveho servisu, nikdy bych to tam nedala.
Invaze berušek! ![]()
brrr zrovna jsem to chtela napsat. Na slunecne strane na omitce jsou jich hejna! Nevsimla jsem si, na chvilku jsem otevrela dvere na zahradu a uz se cpaly dovnitr.
brrr Tady taky. Samé asijské.
Normální hmyz tastaví sítě v oknech, berušky se dokážou podplížit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.