Sweet Potato u nas tmave hnede, ty jsem asi jeste nevidela. Bud byvaly cervene nebo zlute.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato Kokoska Já jsem si je moc neprohlížela, vyslala hsem muže, ať je vyhodí. Ale štve mě, že je venku tak pěkně a my nemůžeme otevřít okno.
whiskas jezis, prezout auta! To uz zas bude u nas v servisu termin nejdriv v druhy pulce listopadu. Dik za pripomenuti!
Je to tak. Vzpomněla jsem si minulý týden a volný termín měli až 14.11.
brrr tyjo, my jsme vyrazili po týdnu ven a furt nás koušou žlutý a hnědý berušky, už jsem si říkala, co to jako je
Berušky jsou všude, prave jsem našla jednu v lednici.
A prezouvat budu příští týden. ![]()
A já tu nedávno četla o molech a co myslíte...![]()
![]()
brrr Na slunečné straně fasády jich kempují stovky. ![]()
Sweet Potato U nás taky. Je to hnus
My sme boli v lese a tam invazia jelenich much. Vsetkych vyzliekam asi este na schodoch a veci spalim, ved to nejde ani zabit.
Mrakoplas jelenie muchy
ani nemusíme ísť do lesa. A tie oranžové potvory su zatiaľ iba u suseda, má oranžový dom. Tak hadam tam zostanú.
Mrakoplas To je kloš? Fuj.
Sweet Potato google vravi, ze hej. Na hriby ma tento rok uz nikto nedostane ![]()
Já jsem chtěla před těma beruskama zavřít, ale pak jsem jednu našla jak žere mšice z chryzantémy a nechala jsem to tak. ![]()
brrr tady taky! Kvanta asijskejch hajzlíků, bledě zlutý, tmavě žlutý, oranžový a černý. Jak nezabijim nic, tak na tyhle jsem vzala plácačku a střídali jsme se. Okna samozřejmě otevrený, takže na jaře tu bude beruší dopuštění.
andulka01 Nejhorší je, že ono do nich nejde moc mydlit, na zdech po nich zůstávají hnusnofleky.
Sweet Potato no přesně, na tý bílý fasádě ![]()
Tak jsem se šla podívat na okno v kanceláři a co myslíte? Jsou tu taky. Severní strana.
Ups, právě volal muž, že z jeho výjezdu do Rumunska na tři týdny bude minimálně další měsíc a půl, pokud se mu nepovede nechat se vystřídat.
No snad se vrátí alespoň na Vánoce.
Díky za tohle vlákno, dneska potřebuju upustit páru. Dneska jsem byla na kontrole u ortopeda s patní ostruhou, která mě trápí cca 9 měsíců. Před dvěma měsíci mi napsal vodní ultrazvuk, který nepomohl ani trochu a poslední týden byl fakt výživný. Nejsem žádný bolestýnek, ale stát v kuchyni nebo u žehlení mi dělá opravdu velký problém, bolí to vlastně už nonstop a jak uhýbám té bolesti, tak už mě bolí i kotník a koleno. A pan doktor se mě dneska snažil přesvědčit, že s tím nálezem na rentgenu (3mm ostruha) by mě to vlastně vůbec nemělo bolet....a že si mám koupit gelové podpatěnky ![]()
LadyMary lituju, ja mela jen chvili problemy s plantarni fascii a bylo to silene. Myslim, ze nekdo v hubnoucim vlakne psal, ze to vycvicil s fyzioterapeutem, zkus se zeptat tam.
A urcite zmen doktora - moji mame jeden ortoped tvrdil, ze ji po nehode boli koleno, protoze je stara. Tak tam mela neco utrzeneho a do mesice ji operovali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.