Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:21

Lamicka Jo, já už jsem se rozhodla vzít to do vlastních rukou. Zítra jdu na rázovou vlnu a pokud ani ta nezabere, tak fyzioterapie a jiný doktor. 

Online Lamicka
14192 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:26

LadyMary držím palce! 

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:32

Lamicka Děkuju

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:34

LadyMary tu fyzioterapii bych doporučila bez ohledu na výsledek rázové vlny. Ono tam bude i jiný problém ještě. 

Jinak ty vložky zkus, já nám nějaké na předcházení těm zánětům, co rovnají klenbu do správné polohy a to pomohlo hodně. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:47

LadyMary já jenom malinko pípnu, že mamka si zřejmě jako následek léčby ostruh (na jedný noze ultrazvuk, na druhý rázová vlna) utrhla achilovku, teď už i druhou.. Souvislost nikoho nenapadla, možno svádět i na léčbu cholesterolu statiny, ale stejně.. K oběma úrazům jí stačil jen špatný došlap. Jasně, je jí 75, trochu nadváha. Ale zkus zjistit víc.. No a schopný ortoped je běžný asi jako jednorožec. Tlapkám moc...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:47

continuity fuu mesiac a pol. Aspon, ze baby mas uz samostatne ale asi toho budes mat aj tak dost. A bude tam celu dobu ci aj nejaky vikend/dni pride domov?

Online Kokoska
34959 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:53

continuity krome nepritomnosti otce to ma taky za nasledek, ze si clovek zvykne delat si veci po svem, zabehne si nejaky rezim, a pak mu do toho vpadne ten chlap jako Tak me tu mate, konecne vam pomuzu udelat poradek!

Mne kdysi stacily 3 tydny, kdyz byl ex na vojenskym cviceni. To byla takova pohoda, kdyz porad nekdo nevychovaval ty deti!

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 23. října 2023 11:57

Pavlena ultrazvuk nevím, ale třeba o kortikoidech se to už ví, že to je pěkný průser. 

Ono tohle nemá úplně dobré řešení, asi nejlepší je ta fyzioterapie. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:02

continuity spíš statiny. Kortikoidy nebrala.

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:24

Mrakoplas Kokoska

víkendy vůbec, je to strašná dira v Rumunsku, dostat se tam je na cely den. Navíc se tam dela i v sobotu. Naše nejlepší naděje je, že ho tam někdo vystřídá. 

Děti jsou v pohodě, i když budu muset začít vymyslet víkendový program a taky bych potřebovala na jeden dva dny na služební cestu.

Tchýně bude naštěstí v lázních, ale po návratu se chtěla stěhovat. No tak to asi bohužel nenastane. 

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:25

Pavlena ono se to lokálně opichava kortikoidy. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:30

LadyMary já ji měla taky. Poprvé mi pomohly rázové vlny, ale bolest se vrátila asi za rok. Podruhé už rázové vlny nepomohly. Ani podpatěnky, ani nic. Až obstřik. Měla jsem ho někdy na jaře a musím zaklepat, zatím úplně dobrý. Tak možná zkusit ten.

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:34

Torrah Obstřik mi doktor zatím dát odmítl, že je na to ještě brzy

Pavlena Nestraš :-)

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:35

LadyMary hm. Jeho ta noha nebolí, co?

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:43

Torrah no jenže ty obstřiky se právě dělají kortikoidy a to sice pomůže od bolesti, ale má to jiné a závažné nežádoucí účinky. Tady bych vyzkoušela radši cokoliv jiného. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2023 12:56

LadyMary promiň, to já nechtěla strašit..! Možná spíš zjistit, zda je to možné a co proti tomu.. Nevím, ortéza po dobu léčby atd...

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 23. října 2023 13:00

Pavlena V pohodě, já jsem ráda, že jsi to nasdílela ;-) No, doufám, že ta rázovka a fyzioterapie zabere ;-)

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 23. října 2023 13:07

LadyMary Co jsem zaznamenala, prý je dobré najít si fyzioterapeuta s podologickým zaměřením, od bolesti může pomoct i tejpováním a opravdu i něčím jako podpatěnka/vložka na míru. Řeší se prý i celková technika chůze. (Jsem si to hledala, protože mě občas pobolívá pata )

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 23. října 2023 13:33

continuity nevím. Mně to po dvou letech bolestí, kdy jsem nemohla udělat pořádný krok, pomohlo. Nevím, jaké to má další účinky, ale já už téměř rok chodím bez bolestí, tak doufám, že to tak bude i dál. Už mi nic jiného nemohli nabídnout, proběhlo všechno, rázové vlny, rhc, cvičení, podpatěnky, speciální vložky do bot...

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 23. října 2023 14:05

LadyMary Rázovou vlnu ideálně v kombinaci s dalšími fyzioprocedurami.

Jsi pražská?

Mně pomohli tady

https://www.rehazone.cz/