Krehutka No ona má chudák i hodně blbý kocoviny, takže moc akloholu je daleko horší řešení. No nic, je dospělá, já určila mantinely, může si vybrat ze tří postelí bez spoluležce, co by za to asi continuity dala ![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 yep. Ona to je vůbec zvláštní větev rodiny. A dokud si máti nenastaví hranice, bude mě zásobovat humornýma historkama.
andulka01 To je jak s dětma, furt vymýšlí, dokud se to dá...:-D
Krehutka Momentálně jsi v jasným vedení :-D. Jsem zvědavá, jestli někdo napíše něco horšího!
andulka01 mně by nikdy nenapadlo vystěhovat nikoho z ložnice. Na chalupě ji taky nikdy nedávám k dispozici, je to můj osobní prostor. Asi bych ji tam pustila tchyni nebo naše, ale kamarády nebo ségru ne.
continuity v průchoďáku bych spát taky nechtěla, s cizí osobou v domě, už mi není 20 :)
Lamicka No oni, jak tam pravidelně nejezdí, si nestihli všimnout, že jsme si ten osobní prostor udělali a fakt se ho nebudeme jen tak vzdávat. Ono si to sedne :-) Ložnici vyklidím pro majitele, samozřejmě, pokud bude potřeba.
muž sa s tým cez víkend neparal, normálne to odtrhol, ani nevedel, že sa to nedá
já to včera taky utrhla, jenže tam zůstane díra a mliko nejde zavřít
Mléko co kupuji to zatím nemá, ale kde potřebuji, striham nůžkami.
Ty víčka jsou, jak řekl dnes kolega na poradě, "ideální" řešení: vůbec to neplní účel a zároveň to nasere uživatele. ![]()
continuity
to je přesný
na mliku to máme taky úplně nove, takže mě to včera prave dost překvapilo, když jsem zlila půl kuchyně
Potrefenáhusa muž to trhá bez dírky. Taky vůbec nevěděl, že je to schválně ![]()
andulka01 já jako chápu, že se ségra s těmi všemi věcmi jako úplněk špatně vyspí, ale kolik nocí tam jako budete? A ty děti, se kterýma nechce spát, jsou její nebo čí? Svojí ložnice se určitě nevzdávej, podle mě si všem nabídla dostatečně komfortní ubytování.
Evaeva hele to naše moc nejde, ani po ustrizeni to není žádná hitparáda, protože tam zůstane takovej ten trojúhelník , na kterym to víčko má držet

Potrefenáhusa aha, s takovým jsem se ještě nesetkala, vždycky zatím bylo na "šňůrce" Taky mně tyhle novoty vytáčí.
Letos druhý pomelo, nedá se to jist, suchý jak troud.

999 ji
Krehutka Pane jo![]()
Evaeva ono to u šňůrku má, ale kraťoučkou, fakt je to divnej systém. Muž to poprvé taky urval, ale nevylil (kupodivu). Koupila jsem ho v Albertu. Lahev plastovou už jsem taky měla s přidělaným víčkem, ale tam to mělo tu spojku delší.
Nezdá se vám, že to mlíko všechno zas nějak podražilo?
Tak Betty Kde to kupuješ? My měli jedno růžové z Penny a jedno žluté z Billy a obě dvě byly moc dobre, staly 40 Kč kus. Naše děti mají pomelo moc rády, těšily se na něj celé léto:D
Karja obě byly z Albertu, v různém období. Píšu si jít do penny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.