Tak je máme taky....i v novym. Sambo se tomu teda snažil hodně bránit, hlavně silou myšlenek, nikoliv uklidem ve špajzu. Jsou to teda naštěstí moli, ne potkani. Odpoledne mu začínám konverzaci "mám pro tebe špatnou zprávu" odpověď byla "teď nemám na nic peníze, nic nekupuju":-D Nakonec i byl za ty moly rád, oni nic nestojí.
Stěžovací vlákno
Karja jen vyhazene a znovu nakoupene veci ze spize a nejaky postrik na hmyz ![]()
Kokoska to si natahnes z krámu hned další týden. Já je vždy donesla v mouce. Co skladuji mouku v mrazáku, je to lepší. Rýže tim alespoň proběhne.
continuity Naši mouku nejedí. Respektive asi dotáhneš to třeba v ní, ale ty naši se hned přestěhují, já nejsem moc dozovy tip a na pořádek ve špajzu taky uplně nedbám, tak tomu taky nepřispěju
Karja continuity nosila jsem si kdysi mravence, to bylo hodne fuj. Doufam, ze se tu nenakazim tema litajicima potvorama, u nas zatim dobry!
přímo u pracovního stolu už půl hodiny pán odsekává vadné dlaždice z podlahy
Říkal, že budou tři, už jich vysekal 6!
Mulen Zeptej se ho, jestli chodil do školy a umí počítat.
Mulen jestli tím odsekáváním nenarůstá počet vadných dlaždic... ![]()
Ach jo, dneska jsem měla jít na koncert Katapultu. A co? Mám 38 teplotu a bolí mě celej člověk. Takže si jdu lehnout a bacila prespat
clothilde :-( To zamrzí. Brzo se uzdrav!!
clothilde :-( odpocivej![]()
ja byla dnes po tydnu v praci a asi jsem to uspechala, su z5 v posteli:-/
clothilde to je smola :( Oddychuj a skoré uzdravenie, úplne s Tebou cítim.
Ležím v posteli s covidom od pondelka. A to som sa tešila, že pôjdem zajtra pozrieť rodičov a rodinu na pár dní ![]()
viktorka_od splavu clothilde Tak já po bezproblémovém covidu, kdy jsem to ani netušila a chodila do práce, měla fajn nápad a šla jsem na přechod Jeseníků. To by asi dopadlo dobře, kdybych neměla pitomý nápad, že budu spát s nemocnou kolegyní, když ještě taky pokašlávám. Takže od ní jsem chytla jiný bacil. 6 týdnů zánět dutin a od středy jsem po měsíci v práci. Příště jdu na PN hned.
viktorka_od splavu No vybrala jsem si neschopenku po sedmi letech
. Mimo teda těch povinných covidových, kdy mi nic nebylo, ale musela jsem.
Dostala jsem dnes v pátek ve 4 hodiny odpoledne pracovní ukol. A tak jsem se na něj vykašlala, že to prostě udělám v pondělí ráno, že v pátek ve čtyři máma od dvou dětí už nepracuje, není to žádný termínovaný ukol do konce měsíce, dokonce bych řekla, že to takhle visí, protože má šéf špatnej time management, mohla jsem to mít vlastně dávno a snadněji, kdyby mi to včas zadal. Trochu mě to stresuje, ale zároveň si říkám, že v té práci se hrozně moc učím v oboru, a že to musím brát tak, že se budu učit i lidsky, sociálně, komunikovat, vymezit si hranice a prostě čelit i nepříjemnejm situacím.
Budu si muset hledat novou práci, myslím, že ten šéf je asi trochu magor, ale právě jsem se bavila s kamarádkou co tu obešla pár pohovorů a jako když přidám ty zkušenosti, co mám z pohovorů na jaře já.....tak to bych se rozbrečela
Karja a čeká se vůbec od tebe, že ho budeš dělat v pátek.odpolefne?
Já teda většinou dávám termíny, takže je to jasné, ale třeba si šéf vůbec nemyslí, že bys ho měla dělat hned, jen prostě ví, že v pondělí ho semele jiná agenda a neměl by to kdy zadat.
continuity Jj, to určitě jo:-D. Tam jsme se nezmýlila, já jsem řekla, že to tedy v pondělí vyřídím, dodělám, napíšu klientovi a on, at to s klientem vyřídím hned nebo večer, a dám ho do kopie:-D. Takže tam nebyl prostor na mýlku:-). Ale já práci na tom ještě mám, nebudu na tu odpověď čekat s prstem v nose, reálně bych to vykonala jen protože on chce, ne protože to má nějaký časový smysl.
Minule jsem měla zmeškaný hovor o půl 5, všimla jsem si toho v 7 a on mi řekl, že ten pracovní telefon máme mít v patrnosti i po pracovní době a zavolat mu zpět, klidně do 8 do večera, když tam máme nepřijatý hovor. On bude trochu magor asi
continuity Jj, to určitě jo:-D. Tam jsme se nezmýlila, já jsem řekla, že to tedy v pondělí vyřídím, dodělám, napíšu klientovi a on, at to s klientem vyřídím hned nebo večer, a dám ho do kopie:-D. Takže tam nebyl prostor na mýlku:-). Ale já práci na tom ještě mám, nebudu na tu odpověď čekat s prstem v nose, reálně bych to vykonala jen protože on chce, ne protože to má nějaký časový smysl.
Minule jsem měla zmeškaný hovor o půl 5, všimla jsem si toho v 7 a on mi řekl, že ten pracovní telefon máme mít v patrnosti i po pracovní době a zavolat mu zpět, klidně do 8 do večera, když tam máme nepřijatý hovor. On bude trochu magor asi
No to bych ho rychle vyvedla z omylu, že tohle teda ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.