Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 26. října 2023 07:24

Tak je máme taky....i v novym. Sambo se tomu teda snažil hodně bránit, hlavně silou myšlenek, nikoliv uklidem ve špajzu. Jsou to teda naštěstí moli, ne potkani. Odpoledne mu začínám konverzaci "mám pro tebe špatnou zprávu" odpověď byla "teď nemám na nic peníze, nic nekupuju":-D Nakonec i byl za ty moly rád, oni nic nestojí. 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 26. října 2023 08:26

Karja jen vyhazene a znovu nakoupene veci ze spize a nejaky postrik na hmyz

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. října 2023 08:29

Kokoska to si natahnes z krámu hned další týden. Já je vždy donesla v mouce. Co skladuji mouku v mrazáku, je to lepší. Rýže tim alespoň proběhne. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 26. října 2023 08:32

continuity Naši mouku nejedí. Respektive asi dotáhneš to třeba v ní, ale ty naši se hned přestěhují, já nejsem moc dozovy tip a na pořádek ve špajzu taky uplně nedbám, tak tomu taky nepřispěju

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 26. října 2023 08:39

Karja continuity nosila jsem si kdysi mravence, to bylo hodne fuj. Doufam, ze se tu nenakazim tema litajicima potvorama, u nas zatim dobry!

Offline Mulen
5025 příspěvků moje polička 26. října 2023 10:18

přímo u pracovního stolu už půl hodiny pán odsekává vadné dlaždice z podlahy Říkal, že budou tři, už jich vysekal 6!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. října 2023 10:54

Mulen Zeptej se ho, jestli chodil do školy a umí počítat. 

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 26. října 2023 11:22

Mulen jestli tím odsekáváním nenarůstá počet vadných dlaždic...

Offline Mulen
5025 příspěvků moje polička 26. října 2023 12:31

Tabea To určitě narůstá. je to vlastně řetězová reakce

Kan

Offline clothilde
2060 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:27

Ach jo, dneska jsem měla jít na koncert Katapultu. A co? Mám 38 teplotu a bolí mě celej člověk. Takže si jdu lehnout a bacila prespat

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:34

clothilde :-( To zamrzí. Brzo se uzdrav!!

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:35

clothilde :-( odpocivej

ja byla dnes po tydnu v praci a asi jsem to uspechala, su z5 v posteli:-/

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 26. října 2023 18:14

clothilde to je smola :( Oddychuj a skoré uzdravenie, úplne s Tebou cítim. 

Ležím v posteli s covidom od pondelka. A to som sa tešila, že pôjdem zajtra pozrieť rodičov a rodinu na pár dní

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. října 2023 18:46

viktorka_od splavu clothilde Tak já po bezproblémovém covidu, kdy jsem to ani netušila  a chodila do práce, měla fajn nápad a šla jsem na přechod Jeseníků. To by asi dopadlo dobře, kdybych neměla pitomý nápad, že budu spát s nemocnou kolegyní, když ještě taky pokašlávám. Takže od ní jsem chytla jiný bacil. 6 týdnů zánět dutin a od středy jsem po měsíci v práci. Příště jdu na PN hned.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 26. října 2023 18:48
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. října 2023 18:57

viktorka_od splavu No vybrala jsem si neschopenku po sedmi letech. Mimo teda těch povinných covidových, kdy mi nic nebylo, ale musela jsem. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. října 2023 21:25

Dostala jsem dnes v pátek ve 4 hodiny odpoledne pracovní ukol. A tak jsem se na něj vykašlala, že to prostě udělám v pondělí ráno, že v pátek ve čtyři máma od dvou dětí už nepracuje, není to žádný termínovaný ukol do konce měsíce, dokonce bych řekla, že to takhle visí, protože má šéf špatnej time management, mohla jsem to mít vlastně dávno a snadněji, kdyby mi to včas zadal. Trochu mě to stresuje, ale zároveň si říkám, že v té práci se hrozně moc učím v oboru, a že to musím brát tak, že se budu učit i lidsky, sociálně, komunikovat, vymezit si hranice a prostě čelit i nepříjemnejm situacím. 

Budu si muset hledat novou práci, myslím, že ten šéf je asi trochu magor, ale právě jsem se bavila s kamarádkou co tu obešla pár pohovorů a jako když přidám ty zkušenosti, co mám z pohovorů na jaře já.....tak to bych se rozbrečela

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 27. října 2023 22:10

Karja a čeká se vůbec od tebe, že ho budeš dělat v pátek.odpolefne?

Já teda většinou dávám termíny, takže je to jasné, ale třeba si šéf vůbec nemyslí, že bys ho měla dělat hned, jen prostě ví, že v pondělí ho semele jiná agenda a neměl by to kdy zadat. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. října 2023 22:25

continuity Jj, to určitě jo:-D. Tam jsme se nezmýlila, já jsem řekla, že to tedy v pondělí vyřídím, dodělám, napíšu klientovi a on, at to s klientem vyřídím hned nebo večer, a dám ho do kopie:-D. Takže tam nebyl prostor na mýlku:-). Ale já práci na tom ještě mám, nebudu na tu odpověď čekat s prstem v nose, reálně bych to vykonala jen protože on chce, ne protože to má nějaký časový smysl.

Minule jsem měla zmeškaný hovor o půl 5, všimla jsem si toho v 7 a on mi řekl, že ten pracovní telefon máme mít v patrnosti i po pracovní době a zavolat mu zpět, klidně do 8 do večera, když tam máme nepřijatý hovor. On bude trochu magor asi

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 27. října 2023 22:27
Reakce na Karja:

continuity Jj, to určitě jo:-D. Tam jsme se nezmýlila, já jsem řekla, že to tedy v pondělí vyřídím, dodělám, napíšu klientovi a on, at to s klientem vyřídím hned nebo večer, a dám ho do kopie:-D. Takže tam nebyl prostor na mýlku:-). Ale já práci na tom ještě mám, nebudu na tu odpověď čekat s prstem v nose, reálně bych to vykonala jen protože on chce, ne protože to má nějaký časový smysl.

Minule jsem měla zmeškaný hovor o půl 5, všimla jsem si toho v 7 a on mi řekl, že ten pracovní telefon máme mít v patrnosti i po pracovní době a zavolat mu zpět, klidně do 8 do večera, když tam máme nepřijatý hovor. On bude trochu magor asi

​No to bych ho rychle vyvedla z omylu, že tohle teda ne!