Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:44

Garfie mě to normálně naštvalo za tebe!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:55

continuity Já bych asi hledala ubytování někde v blízkosti, Vyde tě to dráž a bdue to třeba logisticky náročnější, ale budeš mít soukromí. Hlavně se tím dost jasně vymezíš a příště bude větší šance, že tě zkusí ubytovat jinak. Sama píšeš, že tahle situace, kdy máte vždycky nejhorší místa na spaní už trá víc než 20 let, a dokud hostitel neopochpí, že tohle už je fakt přes čáru, tak žádná změna nenastane.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:04

Garfie

Toto je pre mna wtf hlavne ak vie, ze keby sa ta spytala, tak by si nemala nic proti. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:05

Zina hele, ona to i ví, protože v létě na chalupě už jsem si docela stěžovala, no jenže ono to nemá řešení jiné než rict, že nás tam bude méně a to udělat očividně nechce. Ona se teď napasovala do takového tmaliciho prvků rodiny. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:07

Sweet Potato Mrakoplas ona mi tu ložnici jakoby nabízela jako velký ustupek, ale furt máš v podstatě cizí paní, možná chrapajici, u ucha. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:09

Taky zvu teď na chalupu rodinu, mladší ségra s manželem a dvěma dětma, starší ségra sama, máma, já, přítel a jeho mladší dcera.
My s přítelem, jak jsme tam furt, jsme si vzali majitelskou ložnici, kde jsou tři postele, máme tam svý peřiny, povlečení, věci ve skříni. Ostatní jezdí tak jednou, dvakrát do roka, mladší sestra s dětma si berou zadní ložnici se čtyřmi postelemi, kde s mima bude asi spát i máma. Ještě je volná samostatná postel v průchozí síňce a rozkládací gauč v kuchyni. No a starší moje sestra mi vyjevila plán, že my se máme přestěhovat do zadní ložnice, aby ona tam mohla spát taky, protože do té hlavní svítí lampa zvenčí a to že ona nesnáší a s dětmi že spát rozhodně nebude. A byla na mě celkem hnusná, tak holt vyfasuje síňku nebo kuchyni. Bréca. My tam makáme jak mouřeníni a ona nás chce stěhovat z ložnice :-)
Tímto jaksi odporuji názoru, že každé návštěvě dám ten nejlepší prostor aka vlastní ložnici.

Edit: asi 300 m od chalupy je penzion, nabízela jsem, nechtěla

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:10

continuity no prave s tou cudzou panou mala ist do izby ona a muz na gauc/zem. A ty na tu 130 postel. Jako sa priznam, ze by som nesla. Este jednu noc dobre ale viac dni spat na gauci alebo s cudzim clovekom..

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:11

Garfie Tahke trochu hospodařila s nemovitostma moje tchýně. Jednou nabídla mojí segře s mužem, že když budou v Brně, tak můžou přespat u mojí švagrový v bytě (ta byla delší dobu v zahraničí). Tak ségra tam přespala a jako poděkování tam nechala kafe a velkou čokoládu. Když se to dozvěděla tchýně, tak byla na infarkt, protože o tom švagrový neřekla!, takže tam tchán jel extra asi 80 kilometrů, aby čokoládu a kafe odvezl a neprasklo to. Ségře jsem to radši ani neřekla, tu vůbec nenapadlo, že o tom majitelka bytu neví.

Když jsme si pak koupili dům, tak tyhle tendence z tchýniny byly taky, takže jsme to dost rázně zatrhli. A krom bydlení u tchýně, když za ní jedeme na víkend, si hledáme vlastní ubytování (už proto, že nejsme až tak sociální a po společenský akci si rádi někam zalezeme).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:13

andulka01 tak zas odtial potial :) a to je spolocna chalupa?

Zaves do okna by jej nestacil? :)

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:16

Mrakoplas chalupa je našich příbuzných, kteří se odstěhovali do zahraničí a já s přítelem jsme si ji vzali na starost. Takže práva tam nemám žádná. Rolety tam jsou, to prý nestačí Nevím co jí šiblo, fakt.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 24. října 2023 11:43

Mrakoplas  Přesně. Fakt mě naštvala ta suverenita teda dost. Ale neřešila jsem to s ní. 

OliveOyl Děkuju!!

Zina To je wtf, fakt....

andulka01 Ségra je taky drsná, já bych spala, kde ukážeš! :-) Ale chalupa je asi něco jinýho, než trvalý bydlení, na chalupě jsme spávali lecjak, kolikrát doslova na jedné hromadě....

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:08
Reakce na Potrefenáhusa:

A tvl mliko s pridelanym vickem, co nejde bez rozliti otevřít a pak poradne zavřít!

​muž sa s tým cez víkend neparal,  normálne to odtrhol, ani nevedel, že sa to nedá

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:11

andulka01 problem solved

Maska na spaní

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:17

Garfie Tam je postelí dost, akorát do nich svítí lampa, nebo tam spí děti, nebo je to průchoďák No, on bude taky úplněk, ten svítí skrz okna, která roletku nemaj... ať si madam vezme spací masku. Hele my se máme celkem rády, všechny sestry, ale občas je to teda na palici. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:18

Garfie tohle kdysi udělala babička mámě. Odjeli jsme na dovolenou a v době nepřítomnosti přijel babiččin syn s rodinou (mámin bratr), takže je prostě ubytovala u nás. Máma se to dozvěděla tak, že nemohla najít servis po prababičce. Prý si jej vzali, aby po ní měli taky nějakou památku.

Je to už skoro 40 let, vůbec nechápu jak to máma rozdýchala, ale nepamatuji si nějaké velké scény v rodině, dokonce se s bratrem i normálně stýkají. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:20

Krehutka Ona jí má. Má i špunty do uší. Ale jí taky ruší všechno, no. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:23

Krehutka Jakože si vzali porcelán bez maminčina vědomí? No ty kráso!
Já bych i to ubytování rodiny vcelku pochopila, ale snad se zeptat by neškodilo. A teda si něco vzít z cizího bytu a neříct, to je krádež, ne?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:24

Krehutka vyhravas!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:24

andulka01 málo alkoholu asi

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 24. října 2023 12:27