notna presne!
Stěžovací vlákno
Garfie To dělají dobře s tou vodou, protože psí moč je agresivní na trávu a keře. Italové prý taky venčí s petkou vody. Sem ten pokrok nedojde nikdy, přitom je tady přepejskováno a hlavně městský parky trpí, ty realizace nejsou nic levného, spousta práce a k ničemu.
Kokoska To zní jako začátek nějakého zajímavého příběhu, skoro detektivního! ![]()
Kokoska Já mám za sebou tour de hřbitovy, kam psi taky nesmí a potkali jsme jich tak 10?
Garfie spis otravneho zjistovani, hledani a vyhazovani.
Kan ocurany nahrobek, to clovek chce. Ja nevim, ze lidi nemaj rozum.
notna no co ti budu. A to jsem si v neděli říkala, že je fajn, že mě to měsíce nebolelo. ![]()
GarfieJežíš,ty ho ještě nemáš doma?
No uvidíme, on tam nechce být, je to fakt docela konec světa, ale včera si tady byl jeho kolega a říkal, že ho tam nikdo dva měsíce samotného je nenecha. Za to všichni dost intenzivně řeší.
Podmínka toho řešení je, že se mu povede udržet Rumuny v tempu a dodelaji ty ostatní věci v původním termínu. No poprvé je tam sám a hned taková radost. ![]()
Mrakoplas no u nás není horečka, kterou bych přešla paralenem, ale starší bolí z ničeho nic koleno.
continuity Nemám a pochybuju, že do Vánoc mít budu. :-/ Mimochodem, vtipná historka, byl na tři týdny na služebce v ČR a Japonci mu zkrouhli diety o skoro 35 tisíc, protože prý bydlel doma (hodinu cesty od fabriky) a ne v hotelu a mohl si vařit!
Docela se teď na tom bavíme, jakože příště si nechá zaplatit hotel, bydlet bude doma a ještě na tom vydělá! ![]()
Tak držím pěsti, ať ho v Rumunsku dlouho nezdrží....
Jinak mám takovou polostiznost, blbý dotaz. Měli jsme jít na prázdniny k segre, docela jsem se na to těšila. Jenže se jí tam kromě nás a mých rodičů nahlásila ještě jedna starší příbuzná ze strany jejiho muže, takže mám nabídku spát s ní na posteli, na gauči v obýváku, ktery je průchozí, takže reálné je spát od půlnoci do šesti nebo někde na zemi.
Nevím jestli jsem tak cimprlich, ale docela mě to naštvalo.
Garfie to je dobrý příspěvek k tématu: chceš ušetřit firmě prachy?![]()
Garfie jo a do toho hotelu může chodit snidat ![]()
continuity to není malá stížnost, já bych si vybrala radši karimatku v komoře na zemi, ale osamotě. Nebo stan na zahradě. Průchozí místnost se spolunocležnicí nezní dobře...
continuity to je prekerno situace, ja bych urcite s tou pribuznou postel nesdilela. To radeji na zemi v nepruchozi mistnosti.
dupali no tato možnost tady není, karimatka bude v některé ložnici. Včera jsem měla migrénu jak prase, tak jsem si řekla, že se na to vyspím a uvidím. No a dnes to nevidím o moc lépe. ![]()
Ginger a to nás ještě chtěli uložit na postel šíře 130 cm. ![]()
Tam se už vyspím stěží s mužem. Jako já chápu, že ona je jediná, kdo nás takto všechny pojme do svého obydlí, ale ten dům taky není nafukovací a to nejprisernejsi místo na spaní vždy vyfásnu já a moje děti.
continuity S tou ségrou by mě to docela naštvalo, nemůže přijet jindy, ta příbuzná? Nebo nemáš poblíž někoho jiného na přespání, jiné příbuzné/kamarády? Možná bych šla raději do hotelu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.