Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Kokoska
34961 příspěvků moje polička 24. října 2023 18:14

Tak Betty to bych snad sla vratit!

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 24. října 2023 19:16

jak se tu probirala ta ostruha, vedel by nekdo cim muze byt bolest (asi) achilovky, dole zezadu na pate, jen, kdyz dam nohu do ostryho uhlu (typicky pes hlavou dolu), ostra rezava, jinak neboli vubec, pri chuzi ani nic

49353 příspěvků moje polička 24. října 2023 19:18

Tak Betty ja asi2-3x koupila vyschly a uz jsem se zarekla at si to nechaj

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 24. října 2023 19:21

Tak Betty Jo, od čtvrtka jsou za 39:D. Dneska jsem je tam viděla a vypadala zvenčí dobře. Teď jsme odtamtud přišly...no a mym dětem tam nějakej chlapek koupil banány....Já nevím, nám pořád někdo něco dává, nevypadame snad špatně, někdy jsou děti podvlečené, ale řekla bych že zrovna dnes jsme měly  všichni pěkně bundy, skladba nákupu byla teda slabší, toustak, lovecak, mlíko v akci a česnek:D. Tak jedině to možná,....Ale ten chlap, ještě jsem si ho tak opovržlivě zaškatulkovala, měl koženej kabát až na zem, takže první myslenka bylo exhibicionista, různá tetování, takže u kasy jsem na něm ještě hledala možné nacistické symboly. Aby posléze dal dětem ty banány:D...Ale tohle škatulkování se mi vymstilo už minule, byly jsme s dětmi na takové dětské akci, nějaký hlas se mě zeptal, zda máme u stolu volno ,,já jasně,, a tam...dvojník Roberta Rosenberga, kapsace, bomber, kerky v obličeji. Ale to byl takovej sympaťák, měl moc fajn hlas, s dětma svýma tak hezky mluvil, s náma prohodil pár vět, dokonce svým dětem zakázal skladnosti, prostě úplně na moji vlně:D

Offline Kora
příspěvků moje polička 24. října 2023 19:49

Karja ty tvoje historky

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 20:07

Vůbec nevím kam to mám dát. Farmářské trhy na Náplavce jsou už zase v ohrožení. Prosinec se podařilo uhájit, ale TCP na ně stále útočí, chce je vytlačit a náplavku využít komerčněji. Zábranský dělá mrtvého brouka a s Archetypem vůbec nekomunikuje. Ve čtvrtek je nějaké slyšení na radnici a moje matka (jakožto obyvatel Phy 2) tam jde obhajovat jejich prospěšnost. Prosím, nejste někdo obyvatelka Phy 2 a návštěvnice trhů, která by snad někde dokázala ztratit slovo? Já vím, je to takový výkřik, moc toho nevím, ale trápí mě to.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 24. října 2023 20:22
Reakce na Krehutka:

Garfie tohle kdysi udělala babička mámě. Odjeli jsme na dovolenou a v době nepřítomnosti přijel babiččin syn s rodinou (mámin bratr), takže je prostě ubytovala u nás. Máma se to dozvěděla tak, že nemohla najít servis po prababičce. Prý si jej vzali, aby po ní měli taky nějakou památku.

Je to už skoro 40 let, vůbec nechápu jak to máma rozdýchala, ale nepamatuji si nějaké velké scény v rodině, dokonce se s bratrem i normálně stýkají. 

​dočítám a jako cóóžéé?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 20:30

andulka01radnice docela slyší na petice, klidně i on line. Takto se uhájit džbán. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 24. října 2023 21:24

continuity petice byla úspěšná za ten prosinec. Tohle nové je spíš jen nejistota, nikdo se s nima nechce bavit, plány na další rok se nijak neodkrývají, mlží se, neurčitá hrozba. Zatím není proti čemu dělat petici. 

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 24. října 2023 22:43

viktorka_od splavu pod patou se ta achilovka upíná, tak to může být z toho. Protahovat? Bojují s tím často fotbalisté při nadměrné zátěži. 

Ale to asi nebude tvůj případ samozřejmě myslím ten fotbal. 

49353 příspěvků moje polička 25. října 2023 00:04

dupali fotbal nehraju to je fakt

neni to pod patou ale na pate zezadu, ale nejaky blby doslap to byt muze, asi nastal cas zajit zas k fyzio. pri nicem jinym nez tom protahovani me to vlastne neboli. zatim:-/ no posledne to bylo bolavy koleno od haluxu (na druhe noze)

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 25. října 2023 13:02

Jsem nastvana. Rok jsem se odhodlavala k uklidu detskeho obleceni, mame v tom neporadek, jsou toho kvanta, co se musi treba dva tri roky skladovat. Objednala jsem z Bonami nekolik uloznych boxu na textil, jsou to spis takove hranate tasky na zip. Nestaly uplne malo, kus kolem dvou stovek, objednavka za 1500. U jednoho toho vaku byl zip ulomeny uz kdyz jsem ho vybalila, u druheho mi zip zustal v ruce hned jak jsem vak poprve zazipovala. Celkove vypadaji hrozne forove. Mam sto chuti jim to poslat zpatky a jsem nastvana, protoze jsem vytahala hromady satstva, stravila hodinu tridenim a vysledkem neni porovnany satnik, ale hromady obleceni v povolenych pytlech s rozjetymi a ulamanymi zipy. 

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 25. října 2023 13:23

Gatita doporučuji tyto pytle z Ikea, mají šikovný rozměr a fungující dvoucestný zip

https://www.ikea.com/cz/cs/p/paerkla-ulozny-dil-50395382/

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 25. října 2023 13:26

dupali dekuji, asi si je koupim. To, co mi prislo z toho Bonami, vypada stejne, jen to bylo 5x drazsi a hrozny sunt. Mela jsem jit do Ikey rovnou, ale chtela jsem usetrit cas

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 25. října 2023 13:42

Gatita chápu, já je také kupovala až teď. Akorát je to klasika, jedu do Ikei pro pytle za 50 korun a nechám tam tisíce za další "nutné" věci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2023 14:04

Gatita to naštve dost! Jinak jsem koukala, že člen IKEA family by snad měl mít dopravu do ppl boxu za padesát korun, kdybys pořád trvala na časové (a známé to i finanční dupali ) úspoře. Taky totiž potřebuju nějaké boxy a v tomhle složení se do ikei jen tak neodvažíme

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 25. října 2023 14:06

Evaeva červený novorozenci musej v ikei dostávat nějaký škudlíky navíc, vždycky jich tam je spoustu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2023 14:08

žluťásek myslím, že ani za milion škudlíků to nestojí

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 25. října 2023 14:41

Evaeva Fakt jo, PPL box za 50, tak to hodně zvýší můj životní komfort:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2023 15:30

Karja moc jsem to zatím nezkoumala, ale jestli to tak je, tak je to fakt super!