Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40382 příspěvků moje polička 24. října 2023 08:58

continuity No uff, to by se mi teda chtělo. Kde budou spát děti, v kumbále na košťata? 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:04

Garfie no ona se právě chce se všema potkat. Do hotelu moc nevim, je to turistická oblast, takže za dvě noci dám 5 tisíc a to se mi 2x nechce. No ještě to promyslim.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:05

Sweet Potatoděti budou na zemi u jejich děti. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:08

continuity já tohle vůbec nedávám, muž porad vymejsli, koho bysme pozvali na prespani, má samy dobrý napady, třeba rodinu se dvěma detma, nebo naše dvě starý matky na Vánoce, ze by přesně mohly spát spolu v jednom pokoji, kde je jedna 160 postel a malej gauč (dům je malej, má parametry spis menšího 3+1, jedna koupelna, jeden záchod, žádný úložný prostory) -  já jak teď málo spím a často mě budí mimino, tak jsem z představy jakyhokoliv vlastního dalšího spankovyho dyskomfortu (napr. druhy dite v my posteli) úplně nepricetna 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:10

A tvl mliko s pridelanym vickem, co nejde bez rozliti otevřít a pak poradne zavřít!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2023 09:13

Potrefenáhusa ten tvůj má taky nápady jestli chce někdo někde spát, tak navrhuju husičku s mužem u jeho matky

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:17

Evaeva no on vyrostl na starym Žižkově, kde jich v 2+1 bydlelo asi 5, včetně babičky a prastrýce, tak je asi zvyklej, já si to představit fakt neumim, resp prave umim, ale fakt nechci. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:18

Potrefenáhusa jedna postel a gauč na dvě osoby je ještě luxus oproti té nabídce, kterou mám ja

Ale taky to úplně nechápu tyhle snahy nacpat co nejvíc lidí do sice velkého, ale furt rodinného obydlí. Hlavně se o nás ví, že jezdíme pod stan (spíš bych teda měla použít minulý čas), takže ty nároky na komfort máme trochu nižší. Vždy, ale to je už 25 let, vyfasuji to úplně nejprisernejsi místo na spaní. Už mi fakt není 20 a začíná mě to zmáhat. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:22

continuity No a ty se s tou příbuznou vidět chceš nebo ne? Já bych jednu noc dala, ale víc ne, mám svoje limity i když na služební cestě spím na manželských s kolegyní a na chalupě je nás na pokoji s kamarádama i 6. No jak s kým asi, to mám.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:29

Kan

Já tu příbuznou téměř neznám.

Mě nevadí spát na chalupě se šesti lidma v pokoji, ale všichni se známe a každý má svoji postel. 

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:30

continuity bych se na to vy.. a radsi si odpocinula doma, jako ja mam svy pribuzenstvo rada, ale odsud pocud

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:33

continuity No tak do toho bych nešla. 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:40

continuity Tvl, to je teda situace, že bych se raději hodila marod!!! 

Jako ty ségry někdy...my máme dům kousek od sebe, máma se ségrou k nám teď chodí zalívat kytky....a jak byl muž na služebce (bylo to dost nečekaně) a bydlel doma, tak si volám s máti a ona mi tak bezelstně sdělila, že ségra u nás chtěla ubytovat tchány od neteře, přijedou z Prahy na oslavu jejích narozenin...a teď jako teda neví, kam s nimi, že jí muž udělal s tou služebkou čáru přes rozpočet. No tvl....ani nevím, jestli mi to vůbec chtěla nějak oznámit, ne-li se zeptat!!!

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 24. října 2023 09:43

continuity Stejně bych se podívala na Booking, třeba tam něco najdeš za dobrou cenu. Jestli budeš spát s někým skoro cizím na jedné posteli, tak máš můj hluboký obdiv.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2023 10:22

Potrefenáhusa když musíš, tak musíš, že jo. Ale zvát si takhle někoho domů hlavně k těm malým dětem, to je velký zásah do komfortu.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:27

PotrefenáhusaMůj muž má taky nápady z 0 na 100. Tady nejde ani na večeři nebo do divadla, což by zahrnulo tři hodiny hlídání, ale co čtvrt roku přijde s nějakým plánem jakože půjdeme někam v Praze, teď taky.....ale naši by museli holky vypravit do školky, vyzvednout je, být s nima odpoledne a i uspat vecer...jako proč bych to těm všem lidem dělala, když ani nechtějí a hlavně i sobě?:D...Jo a Prahu nesnáší, nesnáší tam jezdit do kanclu, to není že tam by chtěl vymetat ty podniky, co tady nejsou, ale vždycky ho někdo pozve a on to nějak nedomysli, pak se urazí že s ním nikam nechci:D

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:29

Garfie ty vogo! no tak když už tam ten volnej kvartýrů je:D

Online Sweet Potato
40382 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:33

continuityMinimální slušnost by byla, kdyby vám nabídla aspoň jejich ložnici. Ideálně ty se sestrou a švagr se svou příbuznou (taky blbý, vim)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:33

continuity to je pre mna zvlastne. Ako nad tym teraz premyslam tak v rodine mame zauzivane, ze ked pride navsteva a treba sa potlacit, najlepsie miesta prepustame navsteve a tie nekomfortnejsie maju domaci. Naposledy ked sme boli u sestry na oslave, bola tam rodina od svagra aj nasa. Dom je velky ale sestra spalnu vzdy da svokrovcom, pretoze sa tam nemusi po schodoch a ma sukromnu kupelnu. Ja so sambom sme spali na poschodovej posteli a sestra s muzom na matraci na zemi. Hanba by ma plieskala sestre navrhnut to co ona tebe. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. října 2023 10:34

Sweet Potato suhlasim