Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 18:45

Tabea Nehrozí. Tátu znají, tak nevím, jestli i z toho důvodu? Máš na mysli, že by mu dali pokutu za to, že se omluví a nedostaví se do ordinace? 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 18:57

stejne jako bych si neprala, aby me deti nutily jist zeleninu, chodit k lekari pokud tam nebudu chtit atd. a pevne doufam, ze az budu stara, budu schopna jasne dat najevo sve prani a ze ho okoli bude akceptovat (a ze ty nasledky pak ponesu statecne;-)

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 19:19

whiskas Jj. Že jim blokuje termíny, které pak už nemůžou vykrýt, protože je to na poslední chvíli. Ale praktik nebo oční má asi práce dost i s nedorazivšíma...

Držím ti palce

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 19:41

Tabea Díky. Víš, on si tohle už prostě neuvědomuje, dříve se takto nechoval a všechny termíny dodržoval, když už byl objednán. A já vždy doufám, že to prostě vyjde. Samozřejmě chápu, že je to naprosto nevhodné a kdyby se takto choval každý ... Teď už nikam objednán není, kromě kardiologie. A to ošetřím v rámci možností včas. Jen nevím, jak to dopadne, když tam nepůjde. Ty léky potřebuje a lékař mu je na dálku už asi nepředepíše.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 19:53

Já vlastně nevím, jestli je to sem :-). Už jsem si nalila víno a směju se tomu. Včera mluvím s matkou a ona mi řekne, že si jde koupit husu a sní ji sama, protože nikdo z rodiny o ni nestojí. Proneseno ublíženě. Popřeju jí hodně štěstí a zeptám se jí, proč se někoho z rodiny nezeptala, že by si ji možná někdo dal. Na dnešek jsem byla objednaná na přezuti kol a slíbila jsem dceři hlídání. Volá mi matka, že husu nechce, že chce dvě kachny. Zeptám se jí, jestli nepůjdeme radši do restaurace na husu. Prý ne. Rezignuju, volám matce, že kachny upeču já, pozvu ji a zbytek rodiny. Souhlasí, chce se mnou jet do obchodu a kachny zaplatit. Odmítám. Volá, že fakt do obchodu nutně potřebuje. Naberu ji, objedu pět supermarketů a kachnu nikde nemají. Matka to glosuje, že je to jasný, že tohle se nedá dělat na poslední chvíli...

Matka je fyzicky i psychicky v pořádku, žádná demence, ani náznak. Řídí auto, je absolutně soběstačná.

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:04

999 Tuším, že jsi kvůli tomu jela asi 80 km, ne?Já bych možná trochu ječela.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:09

whiskas ja ti fakt rozumim, u nas doma je bohuzel situace hodne podobna, akorat ten nahled na realitu jeste podstatne mensi nez u tveho otce. resim to pravidelnym financnim prispivanim a kontaktem, ale stehovat se a starat se bohuzel nebudu. druha strana by to neocenila, spis naopak, a na to proste nemam. takze az to nepujde, bude ustavni pece.

poradila bych ti, at si dobre rozmyslis, jak daleko chces v pomoci jit, a nastavis si nejaky hranice. u nas to jeden clen rodiny neudelal a je dost smutne pozorovat ty konce.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:18

Makara Já jsem neječela, koupila jsem jí maso na řízky, ať si to uvaří, my pujdeme někam na Asii :-).

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:20

Lilly_Ku Myslím, že tohle je správný přístup.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:20

Lilly_Ku Myslím, že tohle je správný přístup.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:29

999letos je to s tou drůbeží nějaké složité, číhám na kachnu na rohlíku od čtvrtka a dnes ji konečně meli. 

A rozjela se mi migrena, tak nevím asi to pečení odlozim. 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:33

continuity Nejsložitější je to s matkou :-)).

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:35

999

Muz právě domluvil s tchýni. Vrátil se v pondělí v noci, ona sama je tři týdny v lázních a už vymyslela program na víkend celý rodině.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:37

continuity to abyste se bez ní snad nenudili

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:37

999 jako kus komedie je to dobrýKdyž to zažíváš, asi horší

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 20:46

Evaeva Beru to jako kus komedie :-).

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 21:08

Pinot Noir Jj, on to naštěstí má do silnice ty listnáče ne k sousedům. Teď na stranu k sousedům pichnul před okna ty sloupcové, tak jsem mu řekla, ať se jich jde zeptat a pohovořit o tom, paní říkala, že jim to nevadí.Ale nakonec tam dá něco nižšího i tak, že nám to přijde blby. My jsme zase poměrně ohleduplní bych řekla. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 23:48

Tabea Už jsem dohledala, jak je to s těmi pokutami. Nevěděla jsem, že něco takového existuje. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 23:51

Lilly_Ku To je rozumný přístup, ale jak bys případně řešila, kdyby druhá strana ústavní péči odmítla? Já bych se /bohužel/ velice pravděpodobně podvolila přání rodičů.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 04:13

Karja to mate docela ambiciózní plány, my máme asi 800 m a 5 jabloni, svestku, broskev, třešeň a par malejch ovoci typu kdoule, mišpule, dřín, rakytnik, víc už se nevejde 

kdyztak tuje nejsou moc vyhrevny a bříza se prej musí narezat hned a pak nechat dlouho vysychat, teď obojím topime a bříza se skoro nevejde do kamen a už ji nikdo nerozreze