999 Haha, to mi dost připomíná historky s mojí matkou!
Stěžovací vlákno
Garfie Doufám, že budeme jiný :-).
999 myslím, ze spis ne ![]()
Potrefenáhusa Asi máš pravdu :-). I když u nás je adept na tento typ chování ségra ;-). Říká to sama a já jí vždycky odpovím, že jsem moc ráda, že jsem o pět let starší a už se mě to nebude týkat :-).
Potrefenáhusa To je ale těmi sloupcovymi, to nám v zahradnictví a soused vedle co je šikovnější poradili, jak to dát blízko k sobě a ono se toho vejde fakt hodně. Takže je to nějak plusminus stejný počet. Ta bříza hrozně rychle roste, to bude kácet hned.
Tabea Už jsem dohledala, jak je to s těmi pokutami. Nevěděla jsem, že něco takového existuje.
Já taky ne!
U nás teda všichni zajásají a radostně tam vmáčknou někoho jinýho i na poslední chvíli... samozřejmě to ale předpokládá že se dotyčný předtím ozve s omluvou (velká většina to dodržuje, pokud chce dostat jinej termín). O pokutě jsem v životě neslyšela, to by stejně nikdo nezaplatil - když si vzpomenu, jakej řev byl kvůli poplatkům ![]()
Jo jasně, ale nedovedu si právě představit pacienta, kterej by s tím souhlasil. To snad ani nemá cenu zkoušet.
Kokoska Je to, jak píšeš. Myslím si, že taková lesjtra podepisuje málokdo. Nedělejme z mého otce zloducha. Jde o omluvení se z pár návštěv. Věřím, že není jediný a bývalé kolegyně, kamarádka zdravotní sestra, mi říkaly, že řada lidí se ani neobtěžuje zavolat a návštěvu zrušit.
whiskas vzdyt jo
barbucha Tak u zubare mi dali podepsat, ze souhlasim s pokutou. Nikde jinde asi ne.
whiskas no my uz asi dva roky pracujem na tom tu osobu zvyknout na to, ze jina moznost neexistuje. asi to trochu ulehcuje fakt, ze zadne z deti nebydli v blizkosti.
momentalne je to ve fazi, ze jsou podane zadosti a ceka se, az se uvolni misto. pak nastane dalsi cast akce, kde ocekavam mozne zadrhele. uvidime, jak se to vyvrbi.
je to fakt smutna story, jako nemuzu rict, ze mam uplne ciste svedomi, ale proste je to to nejmene spatne ze spatnych reseni no.
999 A já si skoro myslím, že je to nějaký povahový rys, pochopitelně stářím zvýrazněný! ![]()
Skuhry skuhry.
Jak jsem si už stěžovala že mám ošklivý ruce... tak jsem to před časem vylepšila manikurou s gel lakem. Abych ty ruce měla jakože líp (a déle) upravený. No, klaplo to - teď, po nedávným zbroušení, disponuju akorát volezlejma paličkama s nehtama jako papír, setrvale ulámanejma skoro až do živýho. Krása nesmírná!
Asi se s tím nedá nic dělat, co? Leda počkat než to komplet vodroste? ![]()
barbucha proc ti to obrusovala? Neda se to rozpustit?
To nevim, ale odlakovačem to nejde.
barbucha na to je specialni na gel lak. On to jakoby zmekne a pak se to spachtli sloupne
barbucha přesně jak píše Candance , na gelový lak jsou speciální odlakovače. Jestli ti ten lak obrušovala a ještě přitom poškodila nehet, tak je to teda nějaká patla.
Lilly_Ku Rozumím a držím palce, ať to vyjde na obou stranách. Tyhle záležitosti jsou tak smutné :-( a najít řešení k všeobecné spokojenosti někdy až nemožné. Držte se
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.