Mha plán píšeme pre žiakov, ktorí idú do kúpeľov, vrátia sa s jednotkami zo všetkých predmetov a hotovo.
Stěžovací vlákno
Jsem pro to, poslat všetkých žiakov do kúpelov.![]()
Mha
:-))
Mha Teď jo? Když to vytáhlo paty ze všech vzdělávacích ústavů a všichni jsou při vědomí a žijí? Pozdě!
Chtěla jsem koupit něco v Espritu a než jsem dala do košíku třetí věc, tak ty první dvě zmizely - opakovaně! Ale hlavní stížnost je, že jsem u toho snědla půl nutely s piškotama ![]()
bublifuk To se mi jednou stalo v Datartu. Objednala jsem to po jednom a šla vyzvednout 3 objednávky ![]()
Mně už jde z nákupů hlava kolem. Stala jsem se nějak rodinným nákupčím dárků od všech pro všechny a přistál u mě požadavek na pouzdro na tablet. Najít správný pouzdro, který sedí na ten konkrétní model, a pak eshop, kde ho opravdu mají skladem, je horší než hledat Atlantidu ![]()
Už nevím, kde jsme teď probíraly ty japonské domy a vytápění...ale sem se to docela hodí. Jsme na víkend v onsenu, v pokoji 23 stupňů, strašné vedro (vylezli jsme z horkého pramene), takže jsme vypnuli topení a šli hrát karty do sousedního pokoje...vrátili jsme se asi za dvě hodiny a v pokoji je 14 stupňů!! ![]()
coralline jestli je to jeste aktualni, najdu ti az prijdu domu odkaz, odkud jsem sehnala pouzdro ta tablet stary asi 5 let, mozna vic. Byli strasne vstricni, jeste mi pan volal, jestli jsem si fakt jista typem tabletu, ze to je hodne stary typ.
coralline ty obaly na telefony a tablety... to je učiněná hrůza.
Jak ty čínské eshopy fakt nepoužívám, tak loni mi nic jiného nezbylo. Sehnat flipové pouzdro na naše telefony se ukazovalo jako nemožné.
Garfie já tě chápu! Přesně tohle znám z NZ a AUS. Vypneš topení a za hoďku mrzneš. Nejvíc v životě jsem mrzla v srpnu v Sydney. Luxusní dům s topením v centrálním rozvodu klimatizace. Rána byla krutá. Venku 15 doma 15
(stupňů)
Kokoska je to novej tablet, ale koupili ho bez pouzdra a to hodili na mě. Motaly se tam dohromady tři modely ze stejný řady, každej jinak velkej, není to pořádně popsaný. Já bych čekala, že bude v popisu přesnej model a rozměry, ale jsem evidentně naivní. Odkaz prosím pošli, možná se bude hodit.
tady je, ale je to samsung, nevím, co máte u vás
Psali jsme si přes info@4mysamsung.cz
barbucha sis :)) sef to resi tak, ze si chladi v lednici sacek s vodou a ten poklada na to cidlo. Cimz ho osali a ve veline mu pritopi...
Kokoska Děkuji. Není to samsung, ale mají ho tam. Teda asi, z popisu to opět není úplně jistý. Ale našla jsem jeden eshop, kde mají uvedený rozměry a objednala jsem tam. Aleluja!
A na jiným eshopu jedna paní na otázku po rozměrech dostala odpověď, že výrobce je neuvádí. No chátete to?
Jak si pak má člověk objednat tu správnou velikost, když všechny vypadají stejně?
coralline jedine teda podle typu na uctence nebo udaju o zarizeni primo v tabletu? Ale snad uz to teda mas vyresene. Ja prave shanela na stary tablet i mobil Samsung. Na mobil jsem chtela to pouzdro a la knizka, ne jen kryt. Ale original, ktery po zavreni ukazal cas a pri otevreni rozsvitil displej, uz fakt neni, holt musim zmacknout tlacitko, uz jsem si zvykla. Priste s novym zarizenim koupim obal 2x.
Stěžuju si na všechno. Dohledávala jsem nějaké doklady, takže mám rozkrámované šanony a nemám čas to v klidu srovnat. Děti dostaly nové psací stoly, tak u nich sedí a furt něco vyrábějí, což je dobře, jenže to generuje další krámy v domácnosti. A vybalené zimní věci, které jsou větší, takže se nikam nevejdou a budu muset vše přeorganizovat. Sambo je nemocný, tak tu polehává na matraci na zemi, protože si chtěl předělat postel kvůli nové matraci a teď nemá sílu si ji dodělat, takže se nám tu ještě válí matrace navíc a nářadí. A měla bych naplnit adventní kalendář, takže musím přesdkládat komoru, kde jsou schované ty krabičky a věci do něj, to zas můžu dělat jen večer, když děcka spí, třeba teď nespí. Ještě že věnec nevedu, to bych ho už hodila z okna ![]()
A ještě se zmínil, že MNĚ nefunguje dávkovač na mýdlo. Kdyby nemrzlo, hned odcházím do polí. Takhle můžu odejít jen do obchoďáku zajistit Ježíška. Fňuk, děkuji za pozornost.
JankaM tomu se u nas rikalo, ze cert se*e na jednu hromadu. Vydrz, bude lip ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.