JankaM Hahá, sorry. Mně nefunguje... mu řekni, že ti nefunguje něco jiného, ale dávkovač to není a do pole jen s krumpáčem a lopatou.
Stěžovací vlákno
JankaMjá vím, je to vlastně smutný, ale ten věnec pobavil ![]()
Tlapkam, jsem v podobném stavu, každý den do desíti něco dělám, uklízím nebo se alespoň ucim dětma. Muž denně řeší něco u tchýně, takže domu chodi úplně vyřízenej v devět. Ta si do toho stěžuje, že se jí je nevěnujeme dost. Všichni jsme nakřáplí a do toho pořád honím balíky po půlce Prahy.
Já půjdu do polí na prochazku a pak do květinářství pro další chvojí, abych umotala věnce pro sebe a pro tchýni. V mezičase se tady budou vršit další a další hromady prádla, dárků a věci, co nemají svoje místo.
continuity prádlo je teď naše velká bolest, miminu to ani nestíhám skládat, tahám to rovnou z hromady.
JankaM Vydrrrrž! V polích je taky nevlídno.
No já si ráno zrovna říkala jak bych vyrazila do lesa a do polí místo do práce. Zasněženo, svítilo sluníčko, pro mě absolutně top počasí.
JankaM ešte aj do tých polí by išiel syn so mnou ![]()
continuity Já dnes vyzvedla 8 balíčků, nejenže to eshopy dělí na víc zasilek, ale oni už i rozdělují ta výdejní místa. Jakože půlka balíčku mi přišla na poštu a půlka do výdejny ve vedlejším městě? Jednalo se o kosmetiku za pár set. Ještě mám 8 balíčků v přepravě (nová domácnost, vánoce a brzká zima to nějak nakupily). Ale jako je to samozřejmě nestížnost, když na to člověk má peníze, dovozeou ti to pod nos, na co si stěžovat.... Ale už se těšim, až tento nárůst spedice ukončím.
Karja já ti rozumím... Taky už máš odškrtávací seznam, co je ještě na cestě..?
Já nakoupila Soda stream a jak jsem cheap, tak všecko nejlevněji možně, takže mi šel výdejník, bombička a náhradní lahve vše pěkně zvlášť. Měla jsem radost, jak jsem hezky nakoupila, poplatek za zásilkovnu nízký a tak. A v součtu jsem ušetřila méně než 100,- oproti nakoupení všeho v jednom webshopu. To už je diagnózna.. ![]()
![]()
Pavlena Já si dělám seznamy, jen když něco posílám zpátky. Tohle nějak poberu, no ale jsem ráda, že to do konce týdne tak nějak bude doma a pak už to bude snad zase v pohodě;-)
Karja No jako, já už se těším, až mi skončí tahle primárně zařizovací a nakupovací peklo...za poslední 3-4 měsíce jsem přes eshop nakoupila víc věcí, než za poslední 4 roky (a to já eshopy fakt nesnáším).
Lama_z_Lana Jo no. Navíc tady fakt nic není, včera mi psala kamarádka, že si musela objednat i svíčky na adventní věnec, když chtěla nějaké hezčí než takové ty klasické jak vypadají jako plastové. Já jdu třeba do papírnictví a vidím rozdíl na pastelkách o 80Kč, tak to radši počkám a pak s něčím objednám, není tu žádný jysk na ty věci do domácnosti, dmko s nějakou příčetnou kosmetikou, širší výběr v lékarně taky ne......Takže pak to roste, já to sklepu trochu Vánoci, tenhle barák toho pojme ještě hodně, to mi ještě zustane.
Pavlena a mimochodem, ty si měla moc hezké naušnice, jednou si to sem už psala, ale co je to zač? Můžeš klidně do zprávy, at nemáš kolektivní naušnici:-D
Pavlena diagnozu mam taky. Efektivita nula, zabiju tim hrozneho casu. A jeste mam syndrom postovneho zdarma, kdy se to snazim nakombinovat tak, abych platila co nejmin, idealne nic. Takze ted treba jsem objednavala nuz rybicku za 120 Kc a vylezla z toho objednavka za dva litry. Nakonec jsem ji zrusila a rybicku si pujdu vyzvednout osobne nevim kdy. Nemuzu si pomoct![]()
Karja já to chápu. Mě už to nakupování ale asi otravuje i v tom krámě ![]()
Lama_z_Lana No to mně taky:-D.
Gatita ten konec, to je mi dost podobný ![]()
Já teď hrozně prokaučovala ten bf. Objednala jsem pár věcí mě, tak nejen že část budu objednávat v jiné velikosti (takže za plnou), ale ještě mi v pondělí došlo, že jsem rovnou mohla vzít něco muži k Vánocům ![]()
Evaeva nejsi v tom sama, ja jsem vcera zjistila, ze moje Vagabond zimni boty maji v podrazkach diru. Ty diry tam jsou asi od lonska, tp uz mi do tech botvtrocju teklo, ale jaksi jsem to podrobneji nezkoumala. Takze ted musim klusat pro boty za plnou cenu.
Gatita zdravím tě, sestro..! ![]()
Karja a jaký jsem měla..?
Pokud takový hladký malý pecky v růžovým zlatě, tak ty mám z ducoeur.cz, ale už je nemají. Ale zkoušela jsem a moc se mi líbily tyhle, mají se otočit jakože podél lalůčku směrem od dírky nahoru. Ale tak trochu jsem váhala, zda nějaký ty akupresurní body a kdesicosi ezo, tak jsem je nekoupila. Jo a ty, co jsem měla, jsem si nechala čerstvě pozlatit tady, takže jsou zas jako nový. Všecko k dispozici, jen si tam všude nakupte.. ![]()
Ginger Moje nejoblíbenější Vagabond boty maj taky od loňska díru, tak jsem dneska objednala ty samý na Zalando Lounge za levno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.