https://www.prg.aero/prehled-letu#/prilety
Tady jsou aktuální letové planky. hlavně ať dosednou v pořádku, je tu fakt psí počasí. Vlaky pojedou i ráno.
https://www.prg.aero/prehled-letu#/prilety
Tady jsou aktuální letové planky. hlavně ať dosednou v pořádku, je tu fakt psí počasí. Vlaky pojedou i ráno.
continuity Kokoska díky. Naštěstí přistáli v pořádku, ale dá si noc v Praze.
Ať je obrázek úplnější... Napsala mi kamarádka, která na FF učí a včera tam byla. Že při vší hrůze to byl pro ni nejsilnější zážitek soudržnosti, co kdy poznala. Rozličné jsou cesty.
Jitka77 já tomu verim a placu
Jitka77 Věřím. Ale takhle se to stát nemělo.
Vidím to na spolužácích z gymplu, i z jiných ročníků.
Včera mladší chtěla, abych s ní šla k Salvátoru na ekumenickou mši. Kostel plný mladých lidí, pak ještě se svíčkami ke Karolinu.
U nás tma, čím dál větší.
Sweet Potato ta bezmoc je nejhorsi, myslim na tebe ![]()
Sweet Potato myslím na vás ![]()
Sweet Potatomyslím na vás, koukám na mši a brečím. ![]()
Tohle je důležité
Sweet Potato
Chudáci děti :(
Určitě vyhledejte pomoc, pokud bude potřeba.
Sweet Potato moc na vás myslím ![]()
Prosím, opatrujte lidi, kterých se to dotýká, kteří tam byli, měli tam kamarády, rodinu... pozorujte je, teď i v budoucnu. Kdyby se vám zdálo být něco jen trochu jiné, ať vyhledají pomoc. Psychika je hrozně křehká. Sama mam zkušenost s posttraumatickou poruchou, mozek to úplně potlačil, ale uvnitř to bobtnalo, až to bouchlo. Nikomu nepřišlo divné, že nikam nechodím (vlastně jsem se vyhýbala lidem, kteří u toho byli se mnou), jsem stále nemocná, mám žaludek na vodě, hubnu... všichni hledali na těle, nikoho nenapadla duše. Opatrujte je i sebe.
Omlouvám se za patetický příspěvek, ale pořád nad tím přemýšlím a myslím, že je důležité o tom mluvit.
Moc mě to mrzí, přeju vám ať se s tím nějak smíříte... je to strašný pro všechny, a pro ty kdo jsou osobně zaujatý, obzvlášť. Snad tu ztrátu a bezmoc všichni jednou překonají.
Sweet Potato Pořád na vás myslím, je mi to moc líto, co prožíváte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.