notna zrovna ten novinář se asi obcas pohybuje v prostredi, kde je dobre neco u sebe mit nebo ji muze nosit pro pripad, ze nekomu slapne na kuri oko
Stěžovací vlákno
continuityNebyla jsem tam, nechci to soudit z toho, co je vidět v médiích. Ale nepřijde mi rozumné vytahovat zbraň a střílet, když už tam jsou policisté. Hlavně to bylo v situaci, kdy nebylo ještě jisté, že střelec je sám, ne? V tom se policie utvrdila až později, ne?
Sweet Potato Upřímnou soustrast, je mi to moc líto. V noci i dnes jsem pořád koukala, jestli už píšeš, že je všechno v pořádku.... ![]()
notna jo, to bylo u kolejí na Jižním městě, když jsem tam zrovna bydlela. Malým nožíkem, ale zasáhla srdce. Dost jsme to sledovali, jestli ji náhodou ještě nebudou soudit. Ale nebyla stíhaná.
Candance Jsem psala výše, že u investigativního novináře to chápu.
Já ale téhle debaty nechám. Zaujalo mě to téma, ale v tom kontextu okolností se mi ani psát nechce.
moora Sweet Potato je mi to stašně líto, hlubokou soustrast všem ![]()
![]()
![]()
notna Já to vidím úplně stejně jako ty. Překvapuje mě, kolika lidem to příjde "normální", že by někdo střílel v sebeobraně nebo že mohl civilista začít střílet během policejního zásahu, myslela jsem, že ten poměr bude opačný.
Sweet Potato
úprimnú sústrasť
continuity ještě locika má pěkné PDF o komunikaci s dětmi
Sweet Potato upřímnou soustrast všem. TAky jsem celou dobu doufala, že to dobře dopadne.
Je mi to moc líto.
notna brrr Já se nad tím taky chtěla pozastavit, ale mezitím se tady už rozvinula debata...taky mi to nepřijde normální a vůbec nechápu ten důvod, co když ji třeba ztratí nebo ji někdo ukradne? Myslela jsem, že zbraň civilisté nosí jen na sportovní střelbu nebo v případech, jako zmiňuje Pinot.
A taky nechápu, že má doma někdo takový arzenál povolených zbraní, ještě v jeho věku, a nikomu to nepřijde zvláštní...existuje přece nějaký registr. :-(
Děkuju všem. Holky se s tím perou všelijak.
Teď mladší zjistila, že je nedostatek krve. My bohužel ani jeden nemůžeme.
notna já myslím a doufam, že těch situaci, kdy by civilista potřeboval použít zbraň, je minimum. Ale může mne někdo napadnout, pak.mi může pomoci jen to, že ji vytáhnu, nemusím hned střílet. Nechci vymýšlet situace jak by se to mohlo stát, víme že mohlo. Pokud ji někdo chce nosit, ať ji nosí, nevidím v tom problém.
Ale už bych této diskuse nechala.
Upřímnou soustrast všem pozustalym.
Sweet Potato Drzim palce! A kde maji nedostatek? Ja jsem byla pred 14 dny, ale treba by sla udelat vyjimka, pokud je to potreba? Rada pujdu darovat!
Na krev jsem už myslela, ale jsme nemocní. ![]()
711990 psali včera, že jakákoliv transfuzka, že si to předají.
continuity a kde to pisou, nevis? Ze bych aspon zaktivovala dalsi lidi...(na strankach uvn apod jsem nic nenasla, UVN ma dokonce transfuzni zavreny pres vanoce)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.