Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline berush
465 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:01

Děkuji všem za poslední příspěvky, má povánoční úklidová depka je nepatrně menší. #nejsivtomsama

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:02

Evaeva pred chvili jsem si rikala to same. Darky jsme si rozebrali a uklidili, ale to je tak vsechno. Bordel v kuchyni, bordel v hale, bordel v obyvaku, pradlo uz jsem musela dat prat. Porad neco uklizim a stejne je to tu jak po vybuchu. Asi je na case to prijmout a v klidu si cist! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:03

Zina no přesně. Dárky od nás jsme nechali venku, na hromadu přihodily dárky od našich a na závěr od tchánů spolu s taškou věcí na přespání. Do toho ty běžné provozní věci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:04

Lamicka já už jedu od štědrého dne 6. pračku

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:06

Evaeva zarekla jsem se, ze letos neperu do 31.12. a clovek mini, deti meni.

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:10

Lamicka já si takovej výpadek v praní vůbec nemuzu dovolit, pak je to k neuklizeni, jen zvětšující se hora prádla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:12

Lamicka já doufala, že aspoň přes svátky se tomu vyhnu. Ale zjistila jsem, že (blicí) mimino nemá v čem spát a možná ani bdít, dvě pračky jsem prala v noci na Štěpána (jeli jsme ráno pryč), po kojení jsem to házela do sušičky.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:14

Jsem za prosinec už podruhé nemocná:( Nejdřív viróza, ze které jsem se dostávala přes dva týdny a teď covid. Budu tu minimálně do pondělka sama opuštěná, takže spousta času na úklid (nejen) vánočního bordelu. Jestli teda najdu síly... A to jsme měli s mužem naplánovaný čas pro sebe, to mě mrzí nejvíc...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:21

tina jé, to by mě taky mrzelo. Pořádně odpočívej

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:22

Potrefenáhusa mne staci neprat dva-tri dni a kopa mi prerasta vyse hlavy (nekecam). A to nie som cimprlich na postelne pradlo a uteraky, ze by som ho menila so zelezenou pravidelnostou.. a po tyzdni neprania by deti uz nemali co na seba

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:32

Mrakoplas taky musím furt

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:41

Potrefenáhusa Evaeva nase deti uz jsou vetsi, takze to jde par dni neprat, ale jinak peru skoro denne. pradla je mozna min, ale je vetsi a vetsi, takze kos se zaplni hned a na susak se ho tolik nevejde. 

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:46

Ja som v podstate už týždeň k.o., domácnosť vyzerá umerne tomu, a to Lukasko raz umyl dlážku a vysava, kedy ho napadne. Pri každom praní ma štve, že nemáme sušičku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 17:47

Lamicka jojo, když odpočtu mimino a ty staršího totálně zablácené softchelky ze štědrého dne, tak ty čtyři dny by neprat šlo.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:18

Lamicka no jasne, ty knizky se samy neprectou.

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:22

Gatita přesně tak!

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:24

Dievčatá mate moju plnú podporu. Každý deň v práci, doma binec , nechce sa mi to upratať. Zom uplne ko z tychto sviatkov-nesviatkov.  Astma sa zhorsila úmerne únave, muž tiez stale kašle. Aspon ze decka na hory a je tu ticho. 

Normalne sa tesim na januar, kedy beriem týždeň voľna a vyrazime s mužom preč. 

Vzdy aom milovala vianoce s plnum domom ľudí deti a ten ruch okolo. No tento rok je to nejake namahave. Bud som stará, alebo len protivna. 

Aspoň ze tie deti nemám maley ako vy, 

Ale na druhej strane tie detičky dodaju veľa energie a pozitiviry , ako nič iné , tak vydržať.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:25
Reakce na letfenixa:

Pri každom praní ma štve, že nemáme sušičku. 

​Ja ti nevim, susicku mam asi tri roky a nadsena z toho nejsem. Nakonec ji pouzivam jen na male levne veci typu ponozky, kalhotky, detska trika. Spousta veci do susicky nepatri a spoustu veci jsem uz znicila. Ony ty veci hrozne zridnou, vidim to na tech trickach, ze jsou uz skoro pruhledna - a filtr je plny cucku z tech textilii. Je to dobry akorat na perove bundy, ale jinak tu susicku vubec nepovazuju za nejaky game changer. Navic jsem ted vyprala poblity polstar, ten se roztrhnul a susicja je plna peri, ktere proste nejde dostat pryc, porad tam nekde je a pokazde, kdyz susim pradlo, je pak plne peri. A to je mnohem horsi nez vyprat papirovy kapesnik

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:49

Gatita Tyjo, pro mě to je fakt game changer uolne maximální, nesusim akorat vlnu a softshell, nic výrazně zničenyho nepozoruju. Nám schne ve sklepe pradlo v zimě třeba 4 dny, dům je plesnivej i bez susaku

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:53

Gatita tyo, mne se par veci srazilo a dve rozpustily, ale za vic nez 10 let se susickou je to furt muj neoblibenejsi domaci spotrebic