Stěžovací vlákno
Sweet Potato upřímnou soustrast
Anema Dekuju za odkaz, verim, ze pro pozustale v techto pripadech neni dulezita jen ta financni stranka, ale hlavne pocit podpory od lidi v tomhle pretezkem obdobi.
Zemrela Olga Knoblochova. Dozila se krasneho veku. Byla uzasna, osobne jsem ji znala. Sama rikala, ze mela skvely zivot. Pani Olgo, dekuji, ze jsem vas mohla poznat.
Anema Je to správné. Je to pro ně zátěž na celý život a to, že se jim finančně trochu pomuže je to nejmenší, co jim trochu starostí může ubrat.
Anemadíky za odkaz, paní zůstala sama s jednim dítětem, myslím, že ji to fakt pomůže.
Anema je to hrozný, doufám, že aspoň ty peníze jim trochu ulehčí
a budou mít o jednu starost méně. Narůstá bleskově. Syn je stejně starý, tak to na mě doléhá, vůbec si neumím představit, čím si prochází.
Po vánocích máme doma takový bordel, že na mně je to moc. Všude leží nové hračky, nevybalené tašky, do toho v chodbě brusle, zabahněné pohorky z vánočních akcí, prádla na pět praček (a to jsem dvě zvládla v noci na Štěpána), vyřazené oblečení po miminu,... Přemístím deset věcí a není to vůbec poznat. Navíc mám pocit, že na úklid všeho by to chtělo hloubkový úklid. Než se tím prokoušu, bude se to dát považovat za jarní úklid.
Potrefenáhusa Evaeva My už jsme 4. den doma a já pořád nemám vybalené tašky z pobytu u tchánů, mně nějak stačí ten běžný každodenní úklid bince, co tu dítě, pes a my vygenerujeme. A nemám pro to žádnou omluvenku, dokonce to ani není tím, že bych na to dlabala, ale co z jedné strany zlikviduju, to z druhé přibyde.
Zina nemá to konec
Po covidovy vanicni izolaci k nam maji aspon na silvestra prijet kamaradi. Barak je ve stavu jen skrtnout zapalkou, tady uz nic nepomuze. Hrozny, fakt mam pocit, ze bydlime nekde ve squatu.
Takže nemám mít výčitky?![]()
Potrefenáhusa Mam to taky, regulerne me ten chaoz posouva do depresivniho modu a to uz dlouhodobe. Jenze jakakoli volna plocha nuti ostatni cleny domacnosti ty plochy opet obsadit.
Já jsem se jednou omlouvala návštěvě, že není uklizeno, a dostala jsem radu k nezaplacení - neblbni, uklízet se má PO návštěvě. Jak jsou v tom i děti, je to pravda!
Jos ty volné plochy k tomu nutí i mně
Potrefenáhusa mně to obvykle nevadí, s meri se měřit nemůžu nikdy, ale tohle je extrém. Ale v obýváku už to vypadá líp, ještě to chce výlet do sklepa, ať se hneme v chodbě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.