Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 14:56

viktorka_od splavu Že ne? Také jsem žila v domnění, že příklady táhnou. Vím, že jsou to drobnosti, ale taková káva po ránu potěší :-). Jenže, když to někoho nenapadne, nebo by nedej bože musel dříve vstát ... , to za to přece nestojí. Dokonce jsem mu to i několikrát řekla, nic. Dozvěděla jsem se, jako vždy po takovém rozhovoru, že jsem stále s něčím nespokojená a neustále kritizuji . Tak to ti za to nestojí a vykašlala jsem se na to. Kafe si vařím i nadále sama .

Online continuity
43146 příspěvků moje polička 23. března 2024 14:57

whiskasno tak z chřipky se člověk normálně dostane i bez čaje. 

Nechci malovat čerta na zeď kdoví s čím, tak takova v podstatě banalita. Zlomíš si nešikovně nohu a budeš mít nechodici sádru. Převezme bez řečí na dva měsíce starost o domácnost? Umíš si to představit?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 14:58

letfenixa Tohle téma už ani rozvádět nechci. Ale, jak pravila kamarádka, po této epizodě už jsem měla dávno sbalit kufry. Jenže zřejmě málo hrdosti, sebevědomí, strach, že už nikdy nikdo nebude atp. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 23. března 2024 14:59

whiskas mám za to, že selhání nebylo na tvé straně, naprosto souhlasím s barbucha .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 15:00

continuity Ne, nedokážu. Ale je to chytrý muž, tak předpokládám, že v takové situaci, když by nic jiného nezbylo, tak by se s tím musel poprat. Minimálně kvůli sobě.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 23. března 2024 15:01

Kan to já taky, o tom zadna....mluvila jsem o whiskas ,ta ať se necpe do něčeho,co neumí a ještě ji to vynořuje.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 23. března 2024 15:33

Kan ten ferda mravenec vs metrosexual jsou takovy extremni klise. znam dost muzu, co pracujou hlavou a manualni praci doma berou v podstate jako zpestreni.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. března 2024 15:59

continuity No to já mám taky toho, co opraví všechno a ani dlouho nečekám. (letadlo teda neumí, ale spalovací, zážehový motor pokouší teď'). :D

Lilly_Ku Já právě znám ty typy, co tomu moc nedaj a cesta kancelář-byt-fitko celoživotní náplň. 

Offline Catherinne
10856 příspěvků moje polička 23. března 2024 16:20

whiskas jsem zastáncem názoru, že některé věci maj dělat odborníci, to ti spoustu záležitostí ulehčí, s maminkou je to těžký, když na to kašle, tady je každá rada drahá a vztah...buďto to ustojíte nebo ne, ale zase se neboj, že bys už nikdy nikoho nepotkala. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:18

Catherinne ja si naopak myslim, ze s maminkou je to jednoduchy. clovek nema zasahovat do svobodne vule druheho, kdyz to whiskas nepochopila s tatinkem, ma to cely jeste znovu, aby ji to doslo. jak pise Janulik - jak nekdo druhy vi, co je pro tebe nejlepsi, to cloveka spolehlive akorat nastve. proc si kazit tak rychle ubyvajici spolecny cas...

Offline Catherinne
10856 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:44

viktorka_od splavu z jedné strany máš pravdu, z druhé...kdyby moje máma třeba v rámci cukrovky nespolupracovala s doktorem byla bych první, kdo by na tu Moravu obden musel jezdit. A to už by bohužel moje věc byla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 18:13

Lilly_Ku a nebo to zařídí jinak, když je to nebaví 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 18:15

whiskas já samozřejmě do vašeho vztahu nevidím, ale od partnera očekávám především podporu v těžkých chvílích. Pomáhat a vycházet si vstříc by měla být samozřejmost z obou stran.

Offline Magda
256 příspěvků moje polička 23. března 2024 18:46
Reakce na whiskas:

viktorka_od splavu Tak to díky . Prohlédla jsem všechny radiátory, jestli netečou, ale že by to mohlo být ve zdi, to mě nenapadlo. No, doufám, že problém bude jinde. 

​pokud dopouštíš vodu do systému, který jsi předtím musela odvzdušnit  je to v pořádku. Ta voda s těmi radiátory nějak reaguje a tvoří se z ní ten vzduch.  Neumím to vysvětlit, ale 

podobný problém sem řešila na podzim, kdy nám začal téct radiátor na chodbě a vodu jsem dopouštěla 3x. Švagr mi vysvětlil  že je to cajk.  Teď už je voda v systému stabilní.

Raději ale řeším jiné problémy než radiátory

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:57

viktorka_od splavu Máš pravdu, tedy měla bys pravdu, kdyby následky její svobodné vůle neměly dopady na okolí - což se pravděpodobně stane. Obávám se, že se objevují náznaky buď stařecké demence/Alzheimera a navíc strašně blbě vidí. Takže ano, její rozhodnutí, její věc, ale hádej, kdo bude řešit, až se to opět nechá pěkně "vyhnít". A ano, jsem asi v tomto sobecká, ale chtěla jsem, aby šla k doktorovi i proto, abych věděla na čem jsme. A samozřejmě mám stále před očima, jak dopadl táta :-(.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:58

Catherinne Přesně tak.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:59

Magda Topení jsem po tom zásahu neodvzdušnila/nenechala odvzdušnit . Takže asi další úkol. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 24. března 2024 08:41
Reakce na Evaeva:

whiskas já samozřejmě do vašeho vztahu nevidím, ale od partnera očekávám především podporu v těžkých chvílích. Pomáhat a vycházet si vstříc by měla být samozřejmost z obou stran.

​Zlatý slova

Nečekala jsem že mě bude partner živit, že mi koupí vilu s bazénem a dvakrát ročně mě vezme na Seychelly, doma opraví od vypínače až po pračku všechno, přičemž si já budu lakovat nehty... ale že mi řekne ve vhodnou chvíli že to mám těžký a na pečovatelskou návštěvu u seniora půjde se mnou!

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 25. března 2024 15:52

Catherinne Jo, přesně tak. Třeba je viktorka_od splavu ten typ, který by dál řekl, je to tvůj život, když se nechceš léčit, tak ti holt uhnije noha, já to nevyřeším. Ale to dokáže fakt málokdo.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 25. března 2024 16:32

whiskas hlavně se nedoprošuj, nepodbízej, neškemrej. Vykašli se na to, fakt to za to nestojí, čím víc budeš submisivní, tím horší to bude. Pokud není schopen být s tebou v těžké chvíli teď, v budoucnu to lepší nebude, spíš horší. Bude brát a nebude dávat. To fakt není k ničemu. Jo, je to smutný, bude to bolet a bude to stát všechno nějakou chvíli za prd, ale časem možná zjistíš, že jedině dobře. Drž se, nemáš to vůbec jednoduchý.