viktorka_od splavu Že ne? Také jsem žila v domnění, že příklady táhnou. Vím, že jsou to drobnosti, ale taková káva po ránu potěší :-). Jenže, když to někoho nenapadne, nebo by nedej bože musel dříve vstát ... , to za to přece nestojí. Dokonce jsem mu to i několikrát řekla, nic. Dozvěděla jsem se, jako vždy po takovém rozhovoru, že jsem stále s něčím nespokojená a neustále kritizuji
. Tak to ti za to nestojí a vykašlala jsem se na to. Kafe si vařím i nadále sama
.
Stěžovací vlákno
whiskasno tak z chřipky se člověk normálně dostane i bez čaje.
Nechci malovat čerta na zeď kdoví s čím, tak takova v podstatě banalita. Zlomíš si nešikovně nohu a budeš mít nechodici sádru. Převezme bez řečí na dva měsíce starost o domácnost? Umíš si to představit?
letfenixa Tohle téma už ani rozvádět nechci. Ale, jak pravila kamarádka, po této epizodě už jsem měla dávno sbalit kufry. Jenže zřejmě málo hrdosti, sebevědomí, strach, že už nikdy nikdo nebude atp.
continuity Ne, nedokážu. Ale je to chytrý muž, tak předpokládám, že v takové situaci, když by nic jiného nezbylo, tak by se s tím musel poprat. Minimálně kvůli sobě.
Kan ten ferda mravenec vs metrosexual jsou takovy extremni klise. znam dost muzu, co pracujou hlavou a manualni praci doma berou v podstate jako zpestreni.
continuity No to já mám taky toho, co opraví všechno a ani dlouho nečekám. (letadlo teda neumí, ale spalovací, zážehový motor pokouší teď'). :D
Lilly_Ku Já právě znám ty typy, co tomu moc nedaj a cesta kancelář-byt-fitko celoživotní náplň.
whiskas jsem zastáncem názoru, že některé věci maj dělat odborníci, to ti spoustu záležitostí ulehčí, s maminkou je to těžký, když na to kašle, tady je každá rada drahá a vztah...buďto to ustojíte nebo ne, ale zase se neboj, že bys už nikdy nikoho nepotkala.
Catherinne ja si naopak myslim, ze s maminkou je to jednoduchy. clovek nema zasahovat do svobodne vule druheho, kdyz to whiskas nepochopila s tatinkem, ma to cely jeste znovu, aby ji to doslo. jak pise Janulik - jak nekdo druhy vi, co je pro tebe nejlepsi, to cloveka spolehlive akorat nastve. proc si kazit tak rychle ubyvajici spolecny cas...
viktorka_od splavu z jedné strany máš pravdu, z druhé...kdyby moje máma třeba v rámci cukrovky nespolupracovala s doktorem byla bych první, kdo by na tu Moravu obden musel jezdit. A to už by bohužel moje věc byla.
Lilly_Ku a nebo to zařídí jinak, když je to nebaví
whiskas já samozřejmě do vašeho vztahu nevidím, ale od partnera očekávám především podporu v těžkých chvílích. Pomáhat a vycházet si vstříc by měla být samozřejmost z obou stran.
viktorka_od splavu Tak to díky
. Prohlédla jsem všechny radiátory, jestli netečou, ale že by to mohlo být ve zdi, to mě nenapadlo. No, doufám, že problém bude jinde.
pokud dopouštíš vodu do systému, který jsi předtím musela odvzdušnit je to v pořádku. Ta voda s těmi radiátory nějak reaguje a tvoří se z ní ten vzduch. Neumím to vysvětlit, ale
podobný problém sem řešila na podzim, kdy nám začal téct radiátor na chodbě a vodu jsem dopouštěla 3x. Švagr mi vysvětlil že je to cajk. Teď už je voda v systému stabilní.
Raději ale řeším jiné problémy než radiátory![]()
viktorka_od splavu Máš pravdu, tedy měla bys pravdu, kdyby následky její svobodné vůle neměly dopady na okolí - což se pravděpodobně stane. Obávám se, že se objevují náznaky buď stařecké demence/Alzheimera a navíc strašně blbě vidí. Takže ano, její rozhodnutí, její věc, ale hádej, kdo bude řešit, až se to opět nechá pěkně "vyhnít". A ano, jsem asi v tomto sobecká, ale chtěla jsem, aby šla k doktorovi i proto, abych věděla na čem jsme. A samozřejmě mám stále před očima, jak dopadl táta :-(.
Catherinne Přesně tak.
Magda Topení jsem po tom zásahu neodvzdušnila/nenechala odvzdušnit ![]()
. Takže asi další úkol.
whiskas já samozřejmě do vašeho vztahu nevidím, ale od partnera očekávám především podporu v těžkých chvílích. Pomáhat a vycházet si vstříc by měla být samozřejmost z obou stran.
Zlatý slova ![]()
Nečekala jsem že mě bude partner živit, že mi koupí vilu s bazénem a dvakrát ročně mě vezme na Seychelly, doma opraví od vypínače až po pračku všechno, přičemž si já budu lakovat nehty... ale že mi řekne ve vhodnou chvíli že to mám těžký a na pečovatelskou návštěvu u seniora půjde se mnou!
Catherinne Jo, přesně tak. Třeba je viktorka_od splavu ten typ, který by dál řekl, je to tvůj život, když se nechceš léčit, tak ti holt uhnije noha, já to nevyřeším. Ale to dokáže fakt málokdo.
whiskas hlavně se nedoprošuj, nepodbízej, neškemrej. Vykašli se na to, fakt to za to nestojí, čím víc budeš submisivní, tím horší to bude. Pokud není schopen být s tebou v těžké chvíli teď, v budoucnu to lepší nebude, spíš horší. Bude brát a nebude dávat. To fakt není k ničemu. Jo, je to smutný, bude to bolet a bude to stát všechno nějakou chvíli za prd, ale časem možná zjistíš, že jedině dobře. Drž se, nemáš to vůbec jednoduchý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.