Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9260 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:03

whiskas už jen tyhle starosti by mě vykolejil,ale na to přeci existují pracovníci,co to umí. Najdi si je a najmi. Přeci nemůžeš všechno umět a dělat.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:09

stes Budu muset, sama to fakt nerozklíčuju. Chtěla jsem se tomu vyhnout, protože (a teď nepřeháním) takovou šílenou změť různých kabelů si nedovedeš představit a není mi jasné, kdo se v tom může vyznat . Ale budu doufat, že odborník si poradí, i kdyby měl vše vypojit a začít z gruntu znova, což by bylo asi nejednodušší.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:16
Reakce na whiskas:

Co se týče přítele, jsme spolu dlouho a představa, že vše bylo na nic a najednou budu sama na věky věků, mě tedy netěší. Ale opět, musím to brát tak, jak to je.

​To už je to tak špatný? Ale i kdyby - není důvod bejt na věky věků sama, nikdy nevíš Navíc, pokud by k tomu přece jen došlo, je lepší ten vztah skončit dokud jsi ještě při síle (a můžeš najít partnera znova, dokud máš ještě všechny zuby )... představ si co by se stalo, kdybys najednou potřebovala pomoc ty osobně. S takovým přístupem by ses asi ničeho kloudnýho nedočkala. Ale vono to snad nebude tak horký a je pravda, že vždycky všechno nějak dopadne! Zbytečně se neužírej a starej se o sebe

Online continuity
43142 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:29

whiskas

Na kotel zavolat serviska a co se týče kabelů: vše vyndat a začít znova.

Věř mi, že si to hadí hnízdo umím představit zcela živě, a nevyzná se v tom většinou nikdo cizi. To nebude rozplétat ani ajtak, resp práce na hodinu se zapojením setopboxu bude trvat půl dne. Navíc možná je čas to celé zjednodusit, pokud tvoje máma potřebuje hlavně koukat na televizi. Zavolaj na O2 ať ji to přijdou zapojit a bude to vyřešené do týdne. 

K příteli se vyjadřovat ani nechci. hnulo mi to žluči dost, ale fakt si dobře rozmysli s kým chceš zestárnout. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:37
Online continuity
43142 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:44

whiskas barbucha ti dobře radí, už bych se jen opakovala. Fakt se toho drž. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:48

whiskas no a nebo spis jeho. Jako je to tvuj partner, jasne ze se na nej chces spolehnout po smrti rodice, kdyz se potrebujes starat o druhyho...a ne ze se budes doprosovat. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:03

barbucha Na tohle video jsem koukala včera, jak se objevila zpráva s její diagnózou :-(. Hrozný. Samozřejmě ji neznám osobně, ale je to jedna z celebrit na kterou se vždy ráda podívám, připadá mi neskutečně milá, laskavá a navíc krásná. Doufám, že vše dobře dopadne a chápu, proč s tím veřejným sdělením tak otálela. Musí být těžké takovou zprávu říci dětem.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:06

barbucha Možná maluju čerta na zeď, ale když s tebou někdo týden prakticky nepromluví, nezavolá a najednou bere telefon minimálně, tak to tedy normální není. A já teď nemám chuť se doprošovat, stokrát se omlouvat, kát se ... No, uvidíme. A zuby nekomentuju .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:13

continuity Díky, nevěděla jsem, že O2 poskytuje takovýto servis. Máš pravdu, nemá smysl ten chaos napravovat. Máma potřebuje TV a internet. Vtipné je, že na fakturách je uveden standardní internet ale využíván je jakýsi internet "na chatu" a ten klasický není aktivován (modem jsem našla v krabici). Takže se platí položka zbytečně. Ty satelitní programy měl táta kvůli sportovním přenosům, ale jak to fungovalo netuším. Máma má svoji TV a tam jsem našla jen zcela běžné programy, tak nepředpokládám, že je napojena na satelit. Strašný .

Na kotel u nás servisní technik byl (2x). Vyměnila se expanzní nádoba, trojcestný ventil a přesto se stále snižuje hladina vody v kotli (tlakování/dopouštění?). Budu tedy volat znovu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:14

continuity 711990 Barbucha má nadhled, pokusím se o stejný postoj.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:19

whiskas 

Jojo, taky je to moje oblíbená celebrita. Vlastně oba dva, i ty dětičky jsou roztomilý. Vilík i Kate taky aspoň "pracujou", fest vymetaj všechny reprezentační příležitosti a chovaj se slušně... na rozdíl od ostatních darmožroutů. 

Jinak chraň tě ruka páně se nějak doprošovat nebo mu vyvolávat! Však on bude brzo litovat... a když ne, tak žádná škoda Hele já tvrdím odjakživa, že čím vstřícnější chlapovi ukážeš tvář, tím hůř. A naopak ostentativní nezájem a přísná samostatnost ho dovede k nepříčetnýmu dolejzání

Držím palce, ať to všecko ustojíš co nejlíp.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. března 2024 12:22

whiskas u kabelů to vidím stejně. Všechno odpojit a zapojit to tak aby fungovalo co má. V ostatním držím palce.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:27

SunEclipse Ale to víš, že toužím :-). Takový rajče bych si ráda dala. 

Online Janulik03
20279 příspěvků moje polička 23. března 2024 12:32

whiskas och dievča, máš toho príliš veľa. Tak akobti radia ostatné, ja by som pozrela čo sa platí, pokiaľ je to na otca písané, tak odhlásila a prihlasila nanovo na seba s tým,ze príde technik zapojiť.

Čo sa týka kotla, využiť reklamaciu na službu s tým ze problém sa opakuje. 

No a mama je dospelá, zatiaľ svojpravna tak by som ju netlacila . Potrebuje čas a priestor, casom sama uzná čo potrebuje,ak nie aj tak to moc nevyriesis. 

Uprimne, sama mám problém s tým ked niekto iný vie čo potrebujem, musím, alebo co je pre mňa dobré. Viem za zabejcit a nehnu so mnou.

A priateľ, to nebudem komentovať, neprináleží mi to, ale opora musí byť obojstranná. 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 23. března 2024 13:10
Reakce na stes:

whiskas už jen tyhle starosti by mě vykolejil,ale na to přeci existují pracovníci,co to umí. Najdi si je a najmi. Přeci nemůžeš všechno umět a dělat.

​Připojuji se. Za ty prachy to stojí a nebudeš se muset cítit nějak zavázána.

A perlička na závěr - někdy byl úkol zhotoven domácími silami, se slovy: "...přece za to nebudeš dávat tolik peněz, kdy to mám přijít udělat ".

Ale nebyla to manipulace od mně, připadá mi, že nesnesl, že by ty práce měl dělat někdo jiný.  

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 23. března 2024 13:15

Samantha jo, já vůbec tyhle Ferdy,práce všeho druhu,nechapu,pokud ovšem někdo všechno neumí a nedělá to rád a dobrovolně. Ale aby někdo fo Ferdy násilím pasoval,to ne ne.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 23. března 2024 13:15
Reakce na whiskas:

continuity 711990 Barbucha má nadhled, pokusím se o stejný postoj.

​Barbucha (a všichni mimo) mají nadhled, jelikož není v centru dění. Zdáli se na to dobře dívá, čímž nechci nijak snižovat zdejší kohokoliv rady.

Jen chci říct, že ty jsi v jiné situaci a netřeba se ještě kárat za to, jestli něco nesvedeš, ať v té fyzické nebo mentální oblasti. Měj se ráda, to pomáhá.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 23. března 2024 13:16

stes přiznám se, že nerozumím, co jsi chtěla napsat

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 23. března 2024 13:17

whiskas jenom k tomu kotli našim se stalo to samý a ta voda někde utíkala, Když se vyměnila expanzní nádoba byl v tom systému vyšší tlak a některá trubka to nevydržela bylo to ve zdi takže se na to přišlo až po delší době