Mám v práci nový headset s active noise cancelling a asi mi z toho upadnou uši nebo exploduje hlava. IT na mě koukal, že jsem se zbláznila a že si mám dojít k ORL, když mi to vadí.
Stěžovací vlákno
Tabea nejde to potlačení hluku vypnout? Mě to taky nevyhovuje.
Potrefenáhusa tak preto sa chce sambo zenit a mne sa do toho nechce! Podvedomie ![]()
Mrakoplas určitě!!!!!
continuity bohužel.
Teď jsem si zbaběle přinesla nový obyčejný slucharka od kolegy, co je nepoužívá.
Zklamal mě kurýr PPLka, hodně. Odvezl mi balík do jiné výdejny, ale uplně v jiné vesnici, kde mají jen pár hodin denně. Jsou to dvoje dětský boty, co jsme už dávno měli mít, takže tam samozřejmě co, pojedu o obědě....hrozný:-/
Mrakoplas To je pud sebezáchovy, u obou! ![]()
Tabea taky mi to vadi, mam dojem ze mi to uplne tlaci do usi. Nevadi mi to u tech chytrejch sluchatek, apple a samsung. Ale ostatni noise cancelling nezvladam.
711990 mne vadí i Apple sluchátka. Ty ale tvarem. ![]()
Mám v práci nový headset s active noise cancelling a asi mi z toho upadnou uši nebo exploduje hlava. IT na mě koukal, že jsem se zbláznila a že si mám dojít k ORL, když mi to vadí.
a co přesně ti to dělá? Jinak já byla na orl s tinnitem i s tím, že v blbý poloze hlavy slyšim svuj tep a nepomohli mi ani s jednim :)
Tabea jj tak to znám, nedávám ani špunty do uší na spaní..
Ounz svůj tep slyším, kdykoliv si lehnu. Myslela jsem, že je to normální. ![]()
Pinot Noir ja dost často taky. Občas stačí posunout hlavu.
Aranel mě to ruší, i když mluvím já při meetingu, nebo když mluví někdo jiný. Mít to na uších jen tak bez telefonování je úplně nemyslitelný. No, teď mám ty obyč jabra sluchátka a v těch bych mohla i spát, nebo je mít nasazený celej den. ![]()
Tabea ja jsem si nakonec docela zvykla na samsung in ear Buds 2, ale pouzivam je naopak s tou funkci kdy ti poustej zvuk zvenci a ne ze odhlucnujou. Ale mela jsem nejaky levny noise cancelling Sony a ten tlak byl nesnesitelnej. V praci bych to nezvladla, to se ti nedivim, at ti daj normalni
711990 se sluchatkama Sony mam stejnou zkusenost. Noise cancellation jsem pouzivat nemohla. Navic se porouchaly jeste v zarucni dobe a vymenene nevydrzely ani pul roku. Ted mam Technics a u nich zadny tlak necitim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.