jenka letfenixa RoSa andulka01 whiskas Liesel carries Isca Bledulecontinuityviktorka_od splavu
Dekuju ![]()
MP Marge
můj by měl letos 69, není už 11 let a stejně se mi o něm několikrát týdně stále zdá...
whiskas na tohleto, na takové to otupení té nejostřejší bolesti pomůže bohužel jen čas no, nedá se to nijak uspěchat ani obejít :-(
whiskas Souhlasim s Mermaid.
Bohuzel na to neni zadny lek, jen cas. Ale styskat se ti bude porad.
Myslim na tebe ![]()
MP Marge
můj by měl letos 69, není už 11 let a stejně se mi o něm několikrát týdně stále zdá...
Vidim, ze u vas to bylo jeste horsi ![]()
whiskaszrovna to vyklízení nech na čas, když to půjde. ![]()
Ještě je brzo.
Docela jsem zvažovala taky nákup makeupu od Atelier Westman, občas na mne vyskočí reklama. Ale vůbec nemám vyzkoušeno, bylo by to vyloženě naslepo ![]()
Moji rodiče tady nejsou ani jeden, takže soucítím s vámi. Čas pomůže, ale vzpomínky na jejich utrpení nevymažeš.
33lejaby jj ja prave taky, mam od nich tvarenku a lesk a jsou uplne dokonaly, takze myslim ze i ten makeup bude super. Objednala jsem naslepo s vyzvednutim v prodejne a snad pujde kdyztak vymenit odstin.
Stezuju si na stari. Ten ubytek fyzickejch sil je desnej. Normalne me budi v noci, jak me bolej ruce
moora Jo, přemíra životních zkušenosti je na h...,
Stezuju si na stari. Ten ubytek fyzickejch sil je desnej. Normalne me budi v noci, jak me bolej ruce
včera jsem použila ta samá slova. Úbytek fyzických sil, za poslední rok pozoruju velký sešup.
moora před pár dny jsem musela v noci vylézt z postele a jít si vzít Ibalgin, bolela mě zápěstí tak, že jsem nemohla usnout. ![]()
Pinot Noir moora nemáte to z přemíry práce na zahradě? ![]()
SunEclipse u mě je to stáří ![]()
SunEclipse já určitě jo, ale připadá mi, že za mlada člověk tahle namožení, přemíru sportu atd. prostě zaspal, sice třeba druhý den bolely svaly, ale cítil rychlé zlepšování stavu, ale tohle je jiné, takovou bolest, která mi nedovolí spát, pozoruji až poslední dobou.
Pinot Noir jo, to je presny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.