Nám se to asi bohužel nestane, ale jste dobrý.
Stěžovací vlákno
Ještě teda přidám malou stížnost na matku. Ona je na svůj věk ve výborné formě, řídí auto, je soběstačná, ale myslí si, že ji budeme dělat animátory...
Takže všem doporučuju, udržujte si svoje přátele, mějte koníčky, zkuste trávit spoustu času bez partnera. Moji rodiče žili jeden pro druhého, vystačili si a i když kamarády měli, stýkali se s nimi jednou dvakrát za měsíc. Zjevně to byla chyba.
continuity Schválně to zítra vyfotím :-).
dyndajá to mám stejně,teda první stupeň jsme před chvílí opustili. Ale teda žeby mě to naplňovalo naději
teď nás čekají docela zásadní výdaje a konec je v nedohlednu. Spíš bych řekla, že jsme teprve začali a vyjde mi to do toho důchodu.
Tak můžu se z toho z fleku zbláznit, k tomu nemám daleko, nebo na tom hledám aspoň něco, co by se dalo vydávat za pozitivum ![]()
continuity Já tě potěším. Tuhle se mě ptala kolegyně ,,a co ten jednatel novej, to je nějakej mladej?,, ,,jo mladej,, ,,počkej vždyť sis zapisovala jeho datum narození, vždyť je mu 54,,. To nevím, co bych řekla, kdyby přišel někdo pod 30, asi, že to je dítě:D
dynda continuity jo, takhle to vyřešili naši, tak táta blbnul mnohem dřív ![]()
No prostě mi přijde, že v tomhle věku, ať ho nazveme jak chceme, lidi často blbnou. A je možné, že se to posune, když děti vypadnou později ![]()
Jos no skoro jo. Je mi 35, další už snad nebude, tak do 55 budou prakticky z domu.
999 takhle vypadají prarodiče snad ve všech dětských knížkách, i nových. Přitom babička s šátkem na hlavě, co celý den sedí na lavičce před domem se moc nevyskytuje už kolik desítek let
Evaeva Je mi stejne a kluka mam nekde mezi tvymi poslednimi dvema a myslim, ze minimalne do jeho 25 se z domu nehne
. Resp.ze budu porad dost podstatny clanek k jeho samostatne existenci. Moje rodina ma pomale rozjezdy ![]()
Evaeva no já myslím, že až děti v těch 60 z baráku konečně dostaneme, na nějaké krize středního věku a blbnutí už nebudeme mít silu. Já teda preventivně počítám spíš s VS a to máme v mém případě krásných 60.
Jinak jsem teď trochu cestovala s kolegy a to bylo pro mě takové trápení, že jsem si řekla, že minimálně na to cestování si toho svého chlapa musím podržet. ![]()
Nevím kde bych v tomto věku, hledala dědečka, který nepovažuje jízdu místní MHD za neskonalé dobrodružství.
Jos no minimalne je do těch cca 25 budu muset živit. To, že si v 15 udělají večeři a v 19 vysmahniu na intr, nějak neřeší problém na ty školy jim vydělat.
Jde na mě z toho zmar, finančně nejsme na tom nějak špatně, ale představa dvojích rovnátek a mých implantátu a pak výhled, že ekvivalent toho budu muset vyklopit během VŠ minimálně každý druhý rok.
Jos continuity tak já taky počítám s vš a jako pražáky je na kolej taky nevystěhuju, ale tak nějak počítám, že rodiče už je tolik zajímat nebudou. A my najednou nebudeme vědět, co si povídat na dovolené, abych navázala na vedlejší vlákno![]()
continuity No ja myslim ze to i Evaeva vyjde podobne. Ono staci rok Erasmus, preruseni apod. Jasne, muzou se zivit uz sami, ale jsou obory, kde to neni az tak dobre mozne. Ja treba zadnou praci behem skoly nemela, bydlela jsem az do promoce doma. Tata mel kdysi ty same podminky a deda taky. Muz se jako IT uz slusne uzivil, ale ja proste ne. Jasne, muze se s nami cokoli stat a syn se o swbe urcite postara. Alw pokud budu jen trochu moct....
i když kamarády měli, stýkali se s nimi jednou dvakrát za měsíc. Zjevně to byla chyba.
Eh, to je jako málo? Tak to umřu jako kůl v plotě.
Jos já myslím, že tohle není o nutnosti jejich živení. (Mně naši taky živili do promoce samozřejmě.) Ale jak píšu, třeba se ta hranice blbnutí posune úměrně s jejich odchodem
A nemyslím tím nutně nevěru nebo rozvod, spíš různé "jalové" nápady.
Evaeva Jj tak asi nejsme ve sporu, slo spis pohled na vec. Ekonomicky versus spolecensky. To ze syna uvidim jen sporadicky, to ocekavam tez ![]()
Pinot Noir já taky. Ale protože mi nevadí organizované aktivity, tak už si plánuju chodit do Sokola a s klubem důchodců na výlety
abych neprudila děti
Jos tak![]()
Josjá jsem brigádu měla, ale stejně mě rodiče podporovali. Nějak mi to přijde normální.
O nějakém uživení mohla být řeč tak v posledním ročníku.
Evaeva výlety s klubem důchodců by mi taky nevadily, ani s bábinkami pletení věnců, výroba svíček a tak.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.